Elektrik

Elektrik

Son dakika elektrik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektrik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektrik haber sayfamızda...

Elektrik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.220 elektrik haberi bulunmuştur.
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı araştırılıyor.
28.03.2024 Dünya
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Isparta'ya geldi. Akşener, "Ben tam 3 yıl boyunca esnaf gezdim. Çünkü bizim partimizin kuruluş amacı gencin sesini duymak, yaşlının ne düşündüğünü anlamaktır. " dedi.
27.03.2024 Gündem
Komarov: Türkiye’nin birçok santrale ihtiyacı var
Komarov: Türkiye’nin birçok santrale ihtiyacı var Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu (Rosatom) Genel Müdür Birinci Yardımcısı Kirill Komarov, ATOMEXPO-2024 Forumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.03.2024 Ekonomi
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıya ilişkin Almanya Büyükelçisi ile bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Gündem
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Keban’a güneş tarlası
Keban’a güneş tarlası Tarım ve Orman Bakanlığı, güneş enerjisi toplayan panellerin ağırlıklı olarak tarım arazilerine kurulması ve böylece arazilerin tarım dışına itilmesi sebebiyle, durgun sularda “Yüzer Güneş Enerjisi Santrali”ni devreye aldı.
27.03.2024 Ekonomi
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Elektrik ihtiyacının 4’te birini karşılama potansiyeline sahip
Bakan Yumaklı: Elektrik ihtiyacının 4’te birini karşılama potansiyeline sahip Elazığ’da Keban Barajı üzerinde bulunan Yüzer GES’i inceleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Türkiye’de içme suyu hariç belli bir seviyede olan tüm su rezervuarlarının yüzde 10’nunu bile kullandığımızda Türkiye’nin yıllık elektrik ihtiyacının 4’te birini karşılama potansiyeline sahip" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sinop’ta yapılması planlanan Türkiye’nin ikinci nükleer santrali için ilk santral gibi Rusya’yı işaret ederek, “Sinop’ta Rosatom’la işbirliğimizi geliştireceğiz” dedi.
26.03.2024 Ekonomi
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik Son 12 yılda dünya genelinde e-atık miktarı 2 katına çıkarak 62 milyar kiloya ulaştı. Atıkların 31 milyar kilosu metal, 17 milyar kilosu plastik, 14 milyar kilosu ise diğer malzemelerden oluştu.
26.03.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı Hiç kısa bir uykudan sonra uyanıp sanki onlarca yıldır uyuyormuş gibi hissettiğiniz oldu mu? Gerçekte bu genellikle yalnızca birkaç saat sürer ancak Karolina Olsson için durum böyle değil. 14 yaşında diş ağrısıyla yattığı uykudan 46 yaşında uyanan genç kadın bakın neler yaşadı.
25.03.2024 Yaşam
Kahramanmaraş'ta konteyner yanarak küle döndü
Kahramanmaraş'ta konteyner yanarak küle döndü Kahramanmaraş’ta inşaat işçilerinin kaldığı konteyner bir anda alev aldı ve küle döndü.
24.03.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında tartışma yaşandı' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında tartışma yaşandı' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında elektrik ve doğal gazda yapılan devlet katkısı ile emeklilerin ikramiyeleri konusunda tartışma yaşandı' iddiasının doğru olmadığını duyurdu.
24.03.2024 Gündem
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise...
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise... Tayland'ın başkenti Bangkok'ta her yıl düzenlenen “Dünya Saati” etkinliği kapsamında iklim krizine ve enerji tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı.
23.03.2024 Dünya
İstanbul'da 24 Mart Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak! Bu ilçelerde yaşayanlar dikkat
İstanbul'da 24 Mart Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak! Bu ilçelerde yaşayanlar dikkat İstanbul'da 24 Mart Pazar günü uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı üstüne uyarı geldi.
23.03.2024 Gündem
Yol verme tartışmasında muştalı saldırı! Otobüs şoförü gözaltına alındı
Yol verme tartışmasında muştalı saldırı! Otobüs şoförü gözaltına alındı Ankara'da yol vermeme yüzünden motosiklet sürücüsü ile tartışan, araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı.
23.03.2024 Gündem
Milyarlık kuleler sular altında
Milyarlık kuleler sular altında İstanbul’un en değerli bölgesi Zincirlikuyu’da yükselen kuleleri su bastı.
23.03.2024 Eğitim
Sürdürülebilirliği ‘Sen Koru’
Sürdürülebilirliği ‘Sen Koru’ Elektrik dağıtım, perakende satış şirketi Enerjisa, mobil uygulamasına yeni bir özellik getirdi.
23.03.2024 Ekonomi
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu!
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu! Edirne’de iki genç mühendis elektrikli araçlar için yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu geliştirdi.
22.03.2024 Gündem
ELEKTRİK ABONELİĞİ GÜVENCE BEDELİ KALKTI MI? Güvence bedeli nedir, kimlerden güvence bedeli alınmayacak?
ELEKTRİK ABONELİĞİ GÜVENCE BEDELİ KALKTI MI? Güvence bedeli nedir, kimlerden güvence bedeli alınmayacak? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik aboneliğinde güvence bedeline dair yeni düzenlemeyi duyurdu. Konutlarda elektrik aboneliği esnasında farklı tutarlarda güvence bedeli temin ediliyor. EPDK elektirik güvence bedeli kalktı mı? Güvence bedeli ne kadar?
22.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.