Elektrikli Araç

Elektrikli Araç

Son dakika elektrikli araç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektrikli araç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektrikli araç haber sayfamızda...

Elektrikli Araç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.237 elektrikli araç haberi bulunmuştur.
Şarj istasyonu güvence altında
Şarj istasyonu güvence altında RHG Enertürk Elektrikli Araç Şarj İstasyonları’nın kurulum, işletmeye alınma ve işletme süreçleri, Almanya’nın bu alandaki en güvenilir markalarından olan TÜV SÜD’ün gözetiminde gerçekleştirilecek.
28.03.2024 Ekonomi
Çin ABD’yi şikayet etti
Çin ABD’yi şikayet etti Çin, ABD’yi DTÖ’ye şikayet etti. Çin, ABD’nin 2022’de çıkardığı Enflasyonu Düşürme Yasası’ndaki iklim değişikliğiyle mücadele için yerli elektrikli araç üreticilerine yönelik sübvansiyonların rekabet kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle Dünya Ticaret Örgütüne (DTÖ) şikayette bulundu.
28.03.2024 Ekonomi
BYD’den rekor kâr
BYD’den rekor kâr Çinli elektrikli araç devi BYD 2023 için rekor kâr açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar...
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), araç kredilerine ilişkin sınırları güncelledi. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu!
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu! Edirne’de iki genç mühendis elektrikli araçlar için yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu geliştirdi.
22.03.2024 Gündem
ABD'li teknoloji devi Nvidia yeni yapay zeka çipini tanıttı
ABD'li teknoloji devi Nvidia yeni yapay zeka çipini tanıttı ABD'li çip devi Nvidia, bazı işlemleri önceki çiplerden 30 kat hızlı yaptığı söylenen yeni yapay zeka çipini tanıttı.
19.03.2024 Dünya
Bülent Cihantimur'dan ilk açıklama! Kaza gecesini anlattı
Bülent Cihantimur'dan ilk açıklama! Kaza gecesini anlattı Eyüpsultan’daki kazayla ilgili oğlu ve eski eşi Eylem Tok ABD'ye kaçan Bülent Cihantimur, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek savcılığa ifade verdi. Cihantimur, adliyeye gelmeden önce yazılı açıklamasında olay gecesini anlattı.
15.03.2024 Gündem
Elektrikli oto 88 bini buldu
Elektrikli oto 88 bini buldu Türkiye’de Togg ile ivme kazanan elektrikli araç piyasasında yükseliş sürerken, elektrikli otomobil sayısı 87 bin 941’e, araç şarj noktası da 16 bin 366’ya ulaştı.
11.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı Dünya Rekoru Denemesi’ programında gençlerle bir araya geldi.
9.03.2024 Gündem
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Türkiye Bilimler Akademisi yürütücülüğünde düzenlenen TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri için başvurular 15 Mart tarihine kadar devam ediyor.
4.03.2024 Teknoloji
İngiltere'nin otomobil üretimi arttı
İngiltere'nin otomobil üretimi arttı İngiltere'nin otomobil üretimi üst üste beşinci ayda da arttı.
29.02.2024 Uzmanpara
Apple 'gizli' elektrikli otomobil üretme planını iptal etti
Apple 'gizli' elektrikli otomobil üretme planını iptal etti Apple'ın son 10 yıldır "milyarlarca dolar harcayıp en az 2 bin çalışanı görevlendirdiği" elektrikli otomobil üretme planını rafa kaldırdığı bildirildi.
28.02.2024 Dünya
Çin’de ucuz mini-EV çılgınlığı
Çin’de ucuz mini-EV çılgınlığı Çin’in fakir bölgelerinde trafikte dolaşan minik elektrikli arabalar, ucuz ve neşeli tasarımlarıyla ülkenin göz ardı edilen şehirlerindeki elektrikli araç devrimine renk katıyor.
24.02.2024 Otomobil
Alman şirketler yatırım için ABD'ye yöneliyor
Alman şirketler yatırım için ABD'ye yöneliyor ABD güçlü ekonomisi ve kazançlı vergi teşvikleriyle Alman şirketlerinin ilgisini çekerek rekor miktarda sermaye yatırımı çekerken, kendi iç pazarlarındaki ve en büyük ticaret ortakları olan Çin'deki koşullar kötüleşiyor.
19.02.2024 Uzmanpara
Kia elektriklide gaza basıyor
Kia elektriklide gaza basıyor Geçtiğimiz haftalarda elektrikli araç stratejisini anlatan ve 3 yeni modelini tanıtan Kia, zenginleşen ürün gamıyla Türkiye’de ve dünyada elektrikli araç devrimini hızlandırmayı amaçlıyor.
19.02.2024 Otomobil
Yeni Peugeot e-3008 8 yıl garanti verecek
Yeni Peugeot e-3008 8 yıl garanti verecek Peugeot’nun henüz Türkiye’ye ithal edilmeyen yeni nesil e-3008 modelinin, belirli ülkelerde 8 yıl veya 160 bin km garantiyle sunulacağı belirtildi.
19.02.2024 Otomobil
Biwatt filosuna yerli elektrikli
Biwatt filosuna yerli elektrikli Günlük araç kiralama sektörünün ilk tam elektrikli filosuna sahip şirketi Biwatt, araç filosunu genişletmeye devam ediyor.
19.02.2024 Otomobil
Gerekli hazırlıkları yapıyor
Gerekli hazırlıkları yapıyor Türkiye’de elektrikli otomobil satışlarına öncülük eden markalardan biri olan MG, yeni dönemde hız kesmemek için gerekli adımları atmaya çalışıyor... MG, ayrıca yeni modellerini getirmeyi sürdürecek.
19.02.2024 Otomobil
Stellantis'den 103 milyon euroluk yatırım
Stellantis'den 103 milyon euroluk yatırım Stellantis, Macaristan fabrikasına 103 milyon euro yatırım yapacak.
13.02.2024 Uzmanpara
ABD’li yapay zeka şirketini satın aldı
ABD’li yapay zeka şirketini satın aldı Türkiye’nin önde gelen ulaşım markalarından Martı, teknoloji ve inovasyon projelerini daha da ileri aşamalara taşımak için, Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba Inc.’i bünyesine kattığını duyurdu.
8.02.2024 Ekonomi
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı Ulaşım şirketi Martı, Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba’yı bünyesine kattığını duyurdu.
7.02.2024 Teknoloji
Toyota'dan ABD'ye 1.3 milyar dolar yatırım
Toyota'dan ABD'ye 1.3 milyar dolar yatırım Toyota, ABD'nin Kentucky eyaletinde yer alan tesisine 1,3 milyar ABD doları yatırım yapacak.
7.02.2024 Uzmanpara
Elektrikli araçlarda fiyat düştü: Nedeni belli oldu
Elektrikli araçlarda fiyat düştü: Nedeni belli oldu 2023 yılı genelinde içten yanmalı motorlu araçların ikinci el fiyatlarında artış gözlenirken, kullanılmış elektrik araçlarda fiyatlar düştü. Geçen yıl Türkiye’deki elektrikli otomobillerin ikinci eldeki değer kaybı yüzde 4.14 seviyesinde gerçekleşirken, 4-5 yaşındaki elektrikli araçlarda fiyatlar yüzde 13’e varan oranda geriledi.
6.02.2024 Ekonomi
Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor
Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor TÜBİTAK tarafından TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları 20 Şubat’a kadar devam ediyor. Türkiye ve yurt dışında öğrenim gören tüm üniversite öğrencileri (lisans, yüksek lisans, doktora) ile bu yıl lise öğrencilerinin de katılımına açık olan yarışmaya başvurular 20 Şubat’a kadar yapılabiliyor.
5.02.2024 Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar Sivil Toplum Kuruluşları Bursa Buluşması Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millete umut diye pazarladıkları cumhurbaşkanı adaylarını ellerine geçirdikleri ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler. Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrikli Araç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.