Emc

Emc

Son dakika emc haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emc gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emc haber sayfamızda...

Emc

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77 emc haberi bulunmuştur.
Modernize edilen havanlar TSK'ya teslim edildi
Modernize edilen havanlar TSK'ya teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Yeni tevcih sistemi, akıllı atış kontrol sistemi, lazer mesafe ölçerlerle donatarak modernize ettiğimiz 60, 81, 120 milimetre havanların ilk teslimatlarını Türk Silahlı Kuvvetleri'ne gerçekleştirdik" dedi.
7.12.2022 Haberler
Modernize edilen havanlar TSK'ya teslim edildi
Modernize edilen havanlar TSK'ya teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Yeni tevcih sistemi, akıllı atış kontrol sistemi, lazer mesafe ölçerlerle donatarak modernize ettiğimiz 60, 81, 120 milimetre havanların ilk teslimatlarını Türk Silahlı Kuvvetleri'ne gerçekleştirdik" dedi.
7.12.2022 Gündem
Pandeminin ardından bizi daha parlak bir gelecek bekliyor
Pandeminin ardından bizi daha parlak bir gelecek bekliyor Dell Technologies Türkiye Genel Müdürü Işıl Hasdemir önemli açıklamalarda bulundu. Hasdemir teknolojinin ekonomik tıkanmanın önünü açma konusunda altın bir anahtar olduğunu söyledi.
4.01.2022 Vitrin
Adanalı tostçu kazada öldü! 206 kilometreye çıkan hız göstergesini paylaştı
Adanalı tostçu kazada öldü! 206 kilometreye çıkan hız göstergesini paylaştı Adana'da 'ütü tostu' ile meşhur olan ve tost hazırlarken "Acı atıyorum ağabey" sözüyle sosyal medyada tanınan Anıl Kurt, kullandığı minibüsle yaptığı kazada yaşamını yitirdi. Kurt’un, kazadan önce, minibüsün 206 kilometreye çıkan hız göstergesini sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.
15.09.2021 Haberler
Adanalı tostçu kazada öldü! 206 kilometreye çıkan hız göstergesini paylaştı
Adanalı tostçu kazada öldü! 206 kilometreye çıkan hız göstergesini paylaştı Adana'da 'ütü tostu' ile meşhur olan ve tost hazırlarken "Acı atıyorum ağabey" sözüyle sosyal medyada tanınan Anıl Kurt, kullandığı minibüsle yaptığı kazada yaşamını yitirdi. Kurt’un, kazadan önce, minibüsün 206 kilometreye çıkan hız göstergesini sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'daki kazada hayatını kaybeden Anıl Kurt için Twitter hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.
15.09.2021 Gündem
Türkiye dünyanın en büyük uydu fuarında görücüye yeni ürünler çıkarttı
Türkiye dünyanın en büyük uydu fuarında görücüye yeni ürünler çıkarttı Profen Üst Yöneticisi Önder Havuzlu, yeni nesil Ar-Ge ürünlerinden Nspector ve Visionic'i, dünyanın en büyük uydu fuarı olarak kabul edilen Satellite 2021'de görücüye çıkardıklarını bildirdi. Havuzlu, şirketin çalışmalarına ve Satellite 2021 fuarına taşıdığı ürünlerine ilişkin bilgi verdi.
9.09.2021 Teknoloji
Yeni Opel Astra test maratonunun sonuna geldi
Yeni Opel Astra test maratonunun sonuna geldi Yeni Opel Astra, seri üretim ve tanıtım dönemi öncesinde zorlu test maratonuna devam ediyor. Bu kapsamda, Yeni Astra’ya Kuzey Kutbu’nda, İsveç-Lapland’de -30oC’de sürüş dinamikleri ve termal testler yapıldı. Ayrıca, Almanya’da bulunan Dudenhofen Test Merkezi’nde güvenlik ve konfor için şasi geliştirme ayarları uygulandı. Son olarak ise, Rüsselsheim’daki EMC laboratuvarında otomobilin elektromanyetik dalga direnci test edildi.
1.07.2021 Otomobil
Dell EMC PowerStore tanıtıldı! İşte özellikleri...
Dell EMC PowerStore tanıtıldı! İşte özellikleri... Veri merkezine uygun tasarım, akıllı otomasyon ve uyarlanabilir mimari ile tasarlanan modern depolama platformu Dell EMC PowerStore tanıtıldı. Dell Technologies, veri çağının zorluklarını aşmak için baştan sona üstün teknoloji ve uzmanlıkla inşa edilmiş modern altyapı platformu Dell EMC PowerStore’u duyurdu.
8.05.2020 Teknoloji
SARS ve MERS virüsleri hangi yıllarda ortaya çıktı? SARS ve MERS virüsü yüzünden dünya üzerinden kaç kişi yaşamını yitirdi?
SARS ve MERS virüsleri hangi yıllarda ortaya çıktı? SARS ve MERS virüsü yüzünden dünya üzerinden kaç kişi yaşamını yitirdi? Covid-19 virüsünün Çin'de ortaya çıkması ve kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına almasının ardından vatandaşlar SARS ve MERS virüslerinin ne zaman ortaya çıktıkları ve kaç can kaybına yol açtıklarını araştırmaya başladı. Binlerce vatandaş SARS ve MERS virüsünün ortaya çıktığı yıllarda hayatını SARS virüsü Hong Kong'da ortaya çıkarken MERS virüsü ise Orta Doğu'da ortaya çıktı. Peki SARS ve MERS virüsü nedir nasıl ortaya çıktı?
19.03.2020 Gündem
ASELSAN'dan İHA'lara yerli haberleşme çözümü
ASELSAN'dan İHA'lara yerli haberleşme çözümü ASELSAN, yerli olarak geliştirdiği Hava Uydu Haberleşme Sistemi ile Akıncı ve Aksungur gibi Türk savunma sanayisinin yeni insansız hava araçlarının (İHA) haberleşme ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.
29.02.2020 Ekonomi
Son dakika: ASELSAN'dan tarihi başarı! Bir ilke imza attı...
Son dakika: ASELSAN'dan tarihi başarı! Bir ilke imza attı... Türk savunma sanayisinin lider şirketlerinden ASELSAN, Yeni Tip Denizaltı Projesi ile ilk defa denizaltı platformuna yönelik haberleşme sistem çözümü tedarik etti.
29.07.2019 Ekonomi
Bilişim Zirvesi'18 başladı
Bilişim Zirvesi'18 başladı Bilişim Zirvesi'18 "Beyond The Wall" mottosu ve "Akıllı Şeyler - Bilen Teknolojiler" ana temasıyla başladı. Etkinlikte iki gün boyunca uluslararası fikir liderlerinin katılacağı oturumlarda yarının teknolojilerinin topluma ve insan yaşamına etkileri konuşulacak.
21.11.2018 Teknoloji
IBM'den 'Kırmızı Şapka'ya tam '34 milyar $'
IBM'den 'Kırmızı Şapka'ya tam '34 milyar $' ABD’li IBM, açık kaynak yazılım şirketi Red Hat’ı (Kırmızı Şapka) 34 milyar dolara alıyor.
29.10.2018 Ekonomi
Milli füzelere "Kement" yol gösterecek
Milli füzelere "Kement" yol gösterecek Milli akıllı mühimmatlar, seyir füzeleri ve hava platformları için geliştirilen ve ağ destekli harekat için önemli bir altyapı sağlayan Kement Projesi'nde fabrika kabul aşaması başarıyla tamamlandı. Füze ve ilgili hava platformu üzerinde bulunan Kement terminalleri sayesinde hedef bölgesindeki değişimlere göre füzenin görevinde değişiklikler yapılabiliyor, füze başka bir hedefe yönlendirilebiliyor ya da görev iptal edilebiliyor.
6.10.2018 Ekonomi
‘Dijital dönüşümde hızlı olmak şart’
‘Dijital dönüşümde hızlı olmak şart’ Türkiye’nin de dahil olduğu 42 ülkede 4 bin 600 işletme üzerinde gerçekleştirilen Dell Technologies Dijital Dönüşüm Endeksi  sonuçları Dell Technologies Forum 2018’de açıklandı.
4.10.2018 Ekonomi
Tekno şov zamanı
Tekno şov zamanı Tüketici elektroniği fuarı CES 2018, Las Vegas’ta ‘yeniliklerle’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. 9 Ocak’ta başlayacak fuara bu yıl robotlar, akıllı evler, sürücüsüz araç teknolojilerinin damga vurması bekleniyor. Fuarda öne çıkacak trendlere göz attık
6.01.2018 Ekonomi
Bitcoin'den çok daha hızlı yükselerek 1 yılda yüzde 201 bin değer kazanan kripto para: EMC2
Bitcoin'den çok daha hızlı yükselerek 1 yılda yüzde 201 bin değer kazanan kripto para: EMC2 Bitcoin ile birlikte onun altında olan ve gözden kaçan birçok coin türü var. EMC2 ya da Einsteinium da bunlardan biri. EMC2 yalnızca 1 yılda yüzde 201 bin değer kazandı.
28.12.2017 Teknoloji
Kripto para Einsteinium'un değeri 1 yılda yüzde 201 bin arttı
Kripto para Einsteinium'un değeri 1 yılda yüzde 201 bin arttı Kripto para EMC2 Einsteinium, yalnızca 1 yılda kazandığı yüzde 201 binlik değerle herkesi şaşırttı.
13.03.2018 Trend
Elektrik faturaları 2019’da abonelerin telefonlardan takip edilecek
Elektrik faturaları 2019’da abonelerin telefonlardan takip edilecek ELDER Başkanı Serhat Çeçen, 2019’da tamamlanması planlanan 2 milyon Euro bütçeli Peakapp Projesi’yle abonelerin telefonlarından elektrik tüketim değerlerini görüp, diğer tüketicilerle kıyas yapabileceğini söyledi.
20.12.2017 Ekonomi
Gece kota yok  gündüze dikkat
Gece kota yok gündüze dikkat 1 Mayıs tarihinden itibaren internette hızı düşüren kota uygulaması kısmen kaldırılıyor. Yeni dönemde tamamen serbest bırakılmasa da ciddi iyileştirmeler geliyor. Gece kullanımında ise hiçbir sınırlama olmayacak
29.04.2017 Ekonomi
Her soruya  itiraz 20 TL
Her soruya itiraz 20 TL Adaylar hatalı olduğunu düşündüğü sorular için sınav tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde itiraz edebilecek. Her dilekçede sadece bir soruya itiraz yapılabiliyor ve her soru için 20 TL ödenmesi gerekiyor
11.03.2017 Dünya
2016 Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi
2016 Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi Great Place to Work® Enstitüsü, 2016 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 4’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.
13.05.2016 Kariyer
Çalışanlar işverenden 'insan' olarak görülmeyi bekliyor
Çalışanlar işverenden 'insan' olarak görülmeyi bekliyor Great Place to Work, 2016 yılı Türkiye'nin en iyi işverenleri listesini açıkladı. Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak, "Türkiye’de yöneticilerin üçte biri çalışanların şirketleri için kişisel fedakarlıkta bulunmalarını bekliyor. Çalışanlar ise kendilerinin sadece 'iş gücü' olarak değil, 'insan' olarak görüldüğü bir çalışma  ortamı istiyor" dedi.
12.05.2016 Ekonomi
Başarılı Olabilmenin Yolu, Doğru İş Birlikteliklerini Hayata Geçirebilmektir
Başarılı Olabilmenin Yolu, Doğru İş Birlikteliklerini Hayata Geçirebilmektir PepsiCo Türkiye’de Compute Lead olarak görev yapan Haluk Anlar, NetCore ile birlikte hayata geçirilen ve EMC’nin VNX ürünleri konumlandırılan proje ile yakalamış oldukları başarıyı değerlendirdi.
19.02.2016 Teknoloji
Renault yeni motorsporları planını açıklıyor
Renault yeni motorsporları planını açıklıyor Renault Grubu Başkanı ve CEO’su Carlos Ghosn Renault’nun yepyeni motor sporları planını açıkladı.
4.02.2016 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Emc ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.