Emeklilik

Emeklilik

Son dakika Emeklilik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emeklilik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emeklilik haber sayfamızda...

Emeklilik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.041 emeklilik haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu
Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği yeni kulüp ortaya çıktı. Bu sezon Fenerbahçe'nin de rakibi olan kulüpten konu hakkında resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe'ye WNBA'den transfer
EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe'ye WNBA'den transfer Üst üste ikinci kez Kadınlar EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan ve sezonu 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding, WNBA'den transfer transfer yapıyor.
25.04.2024 Basketbol
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı
Fernando Muslera'dan emeklilik kararı! Resmen açıklandı Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için Uruguay Milli Takımı'ndan açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı.
25.04.2024 Galatasaray
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak?  Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor?
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Esnafa erken emeklilik fırsatında son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bağ-Kurluların prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürülmesine ilişkin çalışmalar yolda. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde olan konuya dair resmi açıklamalar, binlerce Bağ-Kurlu tarafından bekleniyor. Peki, Bağ-Kur'da 7200 prim gün sayısı ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Bağ-Kur prim düşüşünde son durum...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
Finansal hizmetler güven endeksi arttı
Finansal hizmetler güven endeksi arttı 2024 yılı Nisan ayında Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), bir önceki aya göre 3,8 puan artarak 157,4 seviyesinde gerçekleşti.
22.04.2024 Uzmanpara
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü!
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Antalyaspor
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip!
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.
21.04.2024 Gaziantep FK
Galatasaray'da Mauro Icardi'den bir ilk! Pendikspor maçında rekor kırdı
Galatasaray'da Mauro Icardi'den bir ilk! Pendikspor maçında rekor kırdı Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi, gösterdiği performansla tarihe geçti.
21.04.2024 Galatasaray
Ligue 1'de Lille, Strasbourg karşısında üçlük attı!
Ligue 1'de Lille, Strasbourg karşısında üçlük attı! Lille, Ligue 1'in 30'uncu haftasında Strasbourg'u 1-0 mağlup etti.
21.04.2024 Fransa Ligue 1
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci depremi! Emeklilik kararı iddiası
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci depremi! Emeklilik kararı iddiası Fenerbahçe'de ara transfer döneminde transfer edilen Leonardo Bonucci'nin emeklilik kararı alabileceği öne sürüldü.
21.04.2024 Fenerbahçe
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR 7200 prim yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak?  Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor?
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR 7200 prim yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Esnafa erken emekliliğin yolu gözüktü. Bağ-Kurluların prim gün sayısının 9 bin günden 7 bin 200 güne düşürülmesine ilişkin gündemdeki yerini aldı. Haftalardır kamuoyunun gündeminde olan konuya dair resmi açıklamalar, binlerce Bağ-Kurlu tarafından bekleniyor. Peki, Bağ-Kur'da 7200 prim gün sayısı ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Bağ-Kur prim düşüşünde son durum
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı!
Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı! NBA'in unutulmaz isimlerinden Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı.
16.04.2024 NBA
Emekli olmadan ödeme alınır mı? Pek çok kişi bunu bilmiyor: Prim iadesi detayı
Emekli olmadan ödeme alınır mı? Pek çok kişi bunu bilmiyor: Prim iadesi detayı Emekli olmak için SGK’ya yatırılan paralar geri iade alınabiliyor. Peki kimler SGK’dan prim iadesi alabiliyor. Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler Yerel seçim süreci ve Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen 1.5 aylık ara da tamamlandı. Yarın aktif gündemine dönecek olan TBMM’yi, İç Tüzük tartışmalarından 9. Yargı Paketi’ne kadar yoğun bir gündem bekliyor.
15.04.2024 Gündem
TESK Başkanı: Prim gününü dolduranlar sağlıktan yararlansın
TESK Başkanı: Prim gününü dolduranlar sağlıktan yararlansın TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Prim gününü dolduran esnafımız emeklilik yaşını beklerken sağlık hizmetlerinden kesintisiz faydalanabilmeli” dedi.
11.04.2024 Ekonomi
65 yaşında emeklilik çoğu insan için zor
65 yaşında emeklilik çoğu insan için zor İnsanlar daha uzun yaşıyor ve günlük hayat daha pahalı hale geliyor. Ancak 60’lı yaşlarda işgücünden ayrılma fikri, özellikle şu anda pek çok insan için gerçekçi ve hatta mantıklı görünmüyor.
11.04.2024 Ekonomi
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı Türkiye’de süt hayvanı sayısı azalırken süt miktarı artıyor. Besicilerin, süt verimi yüksek ırkları daha fazla tercih etmesiyle ortaya çıkan bu tablo, Avrupa ile de paralel. Uzmanlar her türlü üretimde modern yöntemlerin verimliliği artıracağını belirtiyor.
11.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Yeon Koung kararından vazgeçti!
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Yeon Koung kararından vazgeçti! Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'nın eski voleybolcusu Kim Yeon Koung, Güney Kore'de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Kim son yaptığı açıklama ile gündem oldu.
9.04.2024 Voleybol
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar...
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar... 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
Emekli promosyonu alacaklar bu oyuna dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi
Emekli promosyonu alacaklar bu oyuna dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi Dolandırıcılar şimdi de emeklileri hedef aldı. Emeklilere promosyon ödemesi vaadinde bulunan dolandırıcılar banka bilgilerini çalıyorlar. Prof. Dr. Ali Murat Kırık yeni dolandırıcılık sistemine karşı CNN Türk ekranlarında uyarıda bulundu. İşte detaylar...
7.04.2024 Gündem
Emeklilik promosyonu alacaklar bu oyuna dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi
Emeklilik promosyonu alacaklar bu oyuna dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi Dolandırıcılar şimdi de emeklileri hedef aldı. Emeklilere promosyon ödemesi vaadinde bulunan dolandırıcılar banka bilgilerini çalıyorlar. Prof. Dr. Ali Murat Kırık yeni dolandırıcılık sistemine karşı CNN Türk ekranlarında uyarı da bulundu. İşte detaylar...
7.04.2024 Haberler
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Genç oyuncuyla ilişkisi ortaya çıktı! 'Aşık olmak için yanıp tutuşuyor'
Genç oyuncuyla ilişkisi ortaya çıktı! 'Aşık olmak için yanıp tutuşuyor' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcının, beraber romantik bir klip çektiği, kendisinden 16 yaş küçük İngiliz oyuncu Lucien Laviscount ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
5.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Emeklilik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.