Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Türkiye Cumhuriyeti'nin 25. başbakanı ve 61. hükümet başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi. Emine Erdoğan İstanbul'un Fatih ilçesinde doğdu. Beş çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Mithat Paşa Akşam Sanat Okulu'na gitti fakat mezun olmadan bıraktı. Emine Erdoğan "İdealist Kadınlar Birliği"'ne katıldı. Buradaki bir konferans çalışması esnasında Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştı ve 4 Temmuz 1978 tarihinde evlendiler. Çiftin Ahmet Burak, Necmettin Bilal, Esra ve Sümeyye adlarında dört çocuğu bulunmaktadır.

Emine Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.683 emine erdoğan haberi bulunmuştur.
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm İstanbul’da kentsel dönüşümde 110 milyon ton inşaat malzemesi atığının ortaya çıkacağı öngörülüyor. Bu atığın ekonomik değeri ise 66 milyar TL olarak hesaplanıyor.
15.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çim alanların bir kısmının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile yüzde 20-50, tamamının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile de ortalama yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
‘Umut ışığı Gazze’ye ulaşsın’
‘Umut ışığı Gazze’ye ulaşsın’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşların bayramını kutladı.
11.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum." dedi.
10.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Kadir Gecesi mesajı
Bahçeli'den Kadir Gecesi mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kadir Gecesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bu kutlu gecenin birliğimize, dirliğimize, varlığımıza, bekamıza ve selametimize güçlü bir nefes vermesini yürekten diliyorum." dedi.
5.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Kadir Gecesi' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Kadir Gecesi' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kadir Gecesi dolayısıyla paylaşımda bulundu.
5.04.2024 Gündem
Sıfır atık yönetim sistemi yürürlüğe girdi! Uymayanlara idari yaptırım
Sıfır atık yönetim sistemi yürürlüğe girdi! Uymayanlara idari yaptırım Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, sıfır atık yönetimine geçilen bina, yerleşke ve belediyelerde sistemle ilgili eksiklikler hızla giderilecek ve yakın takibe alınacak; yükümlülüklerini yerine getirmeyenlere idari yaptırım uygulanacak. Ayrıca '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü', düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.
2.04.2024 Gündem
'Sıfır Atık Projesi' ile ilgili genelge Resmi Gazete'de yayımlandı
'Sıfır Atık Projesi' ile ilgili genelge Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı 'Sıfır Atık' projesiyle ilgili genelge, Resmi Gazete'de yayımlandı.
1.04.2024 Gündem
‘31 Mart bir dönüm noktasıdır’
‘31 Mart bir dönüm noktasıdır’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde kendisini bekleyen kalabalığa “Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. Durmak yok yola devam” diye konuştu. Sandık sonuçlarını masaya yatıracaklarını söyleyen Erdoğan, “Özeleştiri yapacağız” dedi.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için oy kullanma işlemlerinin sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Saffet Çelebi Ortaokulu'da oyunu kullandı.
31.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Saffet Çelebi Ortaokulu'da oyunu kullandı. Erdoğan, "Bu seçim yeni bir dönemin başlangıcı." dedi.
31.03.2024 Gündem
Az atıklı ve refah dolu dünya dileği
Az atıklı ve refah dolu dünya dileği Emine Erdoğan mesajında, “Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum” ifadelerini kullandı...
31.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: 'Sıfır Atık' gazetesi yayında!
Bakan Özhaseki açıkladı: 'Sıfır Atık' gazetesi yayında! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ‘Sıfır Atık’ gazetesinin yeni sayısının yayınlandığını kamuoyuna duyurdu. Bakan Özhaseki, “Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncülüğünde 2017’de başlatılan ‘Sıfır Atık Hareketi’nin çalışmalarını konu alan ‘Sıfır Atık’ gazetemizin yeni sayısı bugün yayınlandı. Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu.” dedi.
30.03.2024 Gündem
‘Sıfır Atık’ küresel harekete dönüştü
‘Sıfır Atık’ küresel harekete dönüştü Sıfır Atık Günü dolayısıyla BM ve UNESCO gibi kuruluşlarda etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın video mesajı da gösterildi.
30.03.2024 Gündem
Depremzede çocuklar için 'Sıfır Atık' etkinliği! Gönüllerince eğlendiler
Depremzede çocuklar için 'Sıfır Atık' etkinliği! Gönüllerince eğlendiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından yürütülen 'Sıfır Atık Hareketi' kapsamında BM Genel Kurulu'nda ilan edilen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: '59,9 milyon ton atık ekonomiye geri kazandırıldı'
Bakan Özhaseki: '59,9 milyon ton atık ekonomiye geri kazandırıldı' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü mesajında, "Bakanlık olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çevremizi korumak, 'Sıfır Atık' bilincini oluşturmak ve daha da yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık
Bakan Özhaseki: Sıfır atık ile ekonomiye 185 milyar TL kazandırdık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde 2017 yılında başlatılan ve Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde bir dünya markası hâline gelen “Sıfır Atık Hareketi,” Birleşmiş Milletler tarafından (BM) “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” ilan edilmesiyle bu yıl da dünyanın dört bir tarafında önemli isimlerin katıldığı kutlama etkinlikleri düzenlendi.
29.03.2024 Ekonomi
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası
BM’deki sıfır atık etkinliğine Türkiye damgası New York’taki BM Genel Merkezi’nde düzenlenen “30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü” etkinliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın sıfır atık alanında oynadığı öncü rol ve çabaları damgasını vurdu. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Türkiye ve Emine Erdoğan’a vizyonu ve liderliği için teşekkürlerini iletti.
29.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Dünya 2 milyar ton atığı sırtında taşıyor
Dünya 2 milyar ton atığı sırtında taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, bu yıl ikincisi kutlanacak 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla BM, OECD, UNESCO, Türkiye’nin daimi temsilcilikleri, UNEP ve dış misyonlarda düzenlenecek etkinliklere video mesaj gönderdi.
28.03.2024 Gündem
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
27.03.2024 Haberler
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
27.03.2024 Gündem
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı İrem Gülce Yazgan ve Umut Kağan Yazgan kardeşlerin matematikteki başarıları Türkiye'ye Avrupa Matematik Olimpiyatlarında madalyalar getirdi. İrem Gülce Yazgan, MIT'ten tam burs aldığını açıklayarak ilerleyen dönem için hedefini paylaştı.
25.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Emine Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.