Emrah Serbes

Emrah Serbes

Türk yazar.   Zaman zaman Birgün gazetesi için söyleşiler yaptı, Radikal 2 için tiyatro eleştirileri yazdı. Hayvan dergisinin Ankara temsilciliğini yaptı. Bu dergide Ahmet İnam ve Cengiz Güleç ile düzenli olarak gerçekleştirdiği sohbetleri "Şen Profesörler: Metaforla Saadet Olmaz" (Say Yayınları, 2006) adıyla kitaplaştırdı. "Her Temas İz Bırakır" adlı ilk romanı İletişim yayınlarından çıktı. "Son Hafriyat" isimli ikinci romanı Şubat 2008 yılında İletişim yayınlarından çıktı. Ayrıca "Her Temas İz Bırakır" romanı Almanca'ya çevrildi. Yazarın ilk öykü kitabı "Erken Kaybedenler", Haziran 2009 itibariyle kitapçı raflarındaki yerini aldı. Bir süre daha farklı tarzlarda yazılarını sürdüreceğini belirten yazar, polisiye yazmaya devam edeceğini de ifade etmiştir. Ayrıca Behzat Ç. adlı polisiye dizisinin 10 bölümde bir senaristliğini yapmaktadır. Son olarak Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminin senaristliğini üstlenmiştir. Son kitabı olan "Hikayem Paramparça" da ise aforizmalar ve hayata dair düşüncelerini okurlarına aktarmaktadır.

Emrah Serbes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 254 emrah serbes haberi bulunmuştur.
Eylem Tok kaza haberini restoranda böyle aldı! 2. aracı kullanan 14 yaşındaki çocuk, bilinmeyen her şeyi anlattı
Eylem Tok kaza haberini restoranda böyle aldı! 2. aracı kullanan 14 yaşındaki çocuk, bilinmeyen her şeyi anlattı İstanbul Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza ve sonrasında yaşananlar Türkiye gündemine otururken yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.
9.03.2024 Gündem
Antalya'da avukata 'Mr. Oliver' kurşunu!
Antalya'da avukata 'Mr. Oliver' kurşunu! Avukat Gökhan Kadir Gülaçar, Antalya'da silahlı saldırıya uğrarken sol kol ve bacağından yaralandı. Suç duyurusunda bulunan Gülaçar, kendisine saldıranların 'Mr. Oliver'in dosyalarından çekil demedik mi?' dedikten sonra 4-5 el ateş ettiğini söyledi.
9.03.2024 Gündem
Üç kişinin ölümüne sebep olmuştu! Emrah Serbes yıllar sonra ortaya çıktı
Üç kişinin ölümüne sebep olmuştu! Emrah Serbes yıllar sonra ortaya çıktı 2017 yılında İzmir-Aydın Otoyolu'nda meydan gelen trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne neden olan yazar ve senarist Emrah Serbes, 13 yıl 4 ay hapis cezası alıp, 2021 yılında tahliye edilmişti. Serbes, geçtiğimiz gün Beşiktaş'ta, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi.
13.01.2023 Cadde
Yıllar sonra görüntülendi
Yıllar sonra görüntülendi Senarist Emrah Serbes, önceki gün Beşiktaş’ta görüntülendi.
13.01.2023 Cadde
Trafik Güvenliği Günü’nde 'caydırıcı ceza' çıkışı
Trafik Güvenliği Günü’nde 'caydırıcı ceza' çıkışı Trafikte Haklarım Derneği, Mayıs ayının ilk cumartesi kutlanan "Karayolları Trafik Güvenliği Günü" öncesinde İçişleri ve Adalet bakanlıkları ile TBMM'ye yaptıkları başvurular ve gerçekleştirdikleri görüşmelerde trafik suçlarına daha caydırıcı cezalar verilmesini istedi. Dernek Kurucu Başkanı Yasemin Usta, ölümlü ve ağır yaralamalı kazalarda ehliyete yargı kararının kesinleşmesi sonrası değil, kazadan itibaren el konulması gerektiğini belirtti. Usta, ölümlü ve ağır yaralamalı kazalarda hapis cezasının para cezasına çevrilmemesini isterken "çünkü bir günlük hapis bir kıvırcık parası artık" ifadesini kullandı.
7.05.2022 Gündem
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay Nejat İşler, sekiz bölümü aşmayan konuk oyunculuklar, başı sonu belli dijital işlerle gönlündeki kariyeri inşa etmiş durumda. Bu işin sırrını da hayatını ufaltmak ve kendisine söylenenlere kulak asmamakla açıklıyor.
13.10.2021 Kültür Sanat
Emrah Serbes dosyasında yeni gelişme!
Emrah Serbes dosyasında yeni gelişme! Trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne sebep olan Emrah Serbes’in eniştesi Kıvanç Nart ve epikriz raporunu hazırlayan Dr. Çezar Atasoy ‘şüpheli’ oldu. Enişteye, Serbes’in alkollü olduğunun tespitini engellediği, Dr. Atasoy’a ise alkolü kaza sonrası almış gibi göstermeye çalıştığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.
9.02.2021 Cadde
Son dakika… Emrah Serbes’in olay yaratan icra talebi hakkında açıklama!
Son dakika… Emrah Serbes’in olay yaratan icra talebi hakkında açıklama! Senarist Emrah Serbes’in avukatı, üç kişinin yaşamını yitirdiği kazada ailenin hayatta kalan tek üyesine karşı 83 bin liralık icra takibi başlattı. Takibin gerekçesini, anne-babası ile kardeşini kazada kaybeden Ahmet Mert Özçelik’in açtığı tazminat davasında kendisine çıkan vekalet ücreti oluşturdu. Serbes’in avukatı yaptığı açıklamada, “Müvekkilimin bu takipten haberi yoktu. Takibi ben yaptım” dedi.
13.11.2020 Gündem
Emrah Serbes, 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödeyecek
Emrah Serbes, 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödeyecek İzmir-Aydın Otoyolu'nda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes'in 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildi.
18.09.2020 Gündem
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e corona izni
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e corona izni TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye edildiği ya da edileceği yönünde paylaşımlar yapılan Ceren Özdemir, Ceren Damar Şenel ve Emine Bulut'un katil zanlılarının suçlarının bu düzenleme kapsamında olmadığı, hüküm giymeleri halinde düzenlemeden yararlanamayacakları belirtildi. 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan senarist Emrah Serbes’in ise 'Covid-19' izni kapsamında izne çıkarıldığı, izin sonrası kalan cezasının infazı için tekrar ceza infaz kurumuna döneceği belirtildi.
19.04.2020 Gündem
Son dakika: Tahliye olan mahkum sayısı 100 bini bulacak! Yakalanırsa 'Tosuncuk' da yararlanıyor
Son dakika: Tahliye olan mahkum sayısı 100 bini bulacak! Yakalanırsa 'Tosuncuk' da yararlanıyor Son dakika haberlere göre, infaz düzenlemeleri ve üç yıla uzatılan denetimli serbestlik ışığında çıkacak mahkûm sayısı 90 bini aşıp kısa süre içinde 100 bini bulacak. Kurduğu ‘ÇiftlikBank’la binlerce kişiyi dolandırarak yurtdışına kaçan ve hakkında 75 bin 260 yılla dava açılan “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın da yakalanıp yargılanırsa, yeni infaz düzenlemesinden yararlanacak.
17.04.2020 Gündem
13 yıl hapse mahkum edilen Emrah Serbes'le ilgili flaş gelişme!
13 yıl hapse mahkum edilen Emrah Serbes'le ilgili flaş gelişme! Trafik kazasıyla 3 kişinin ölümüne neden olup 13 yıl 4 ay hapse mahkûm edilen ve İzmir Menemen T tipi Cezaevi’ne konulan yazar-senarist Emrah Serbes, açık cezaevine geçirildi. Serbes, İzmir’deki açık cezaevinde kaldıktan sonra bir süre önce Silivri Açık Cezaevi’ne nakledildi.
16.02.2020 Gündem
Erdal Beşikçioğlu’ndan flaş 'Behzat Ç.' açıklaması
Erdal Beşikçioğlu’ndan flaş 'Behzat Ç.' açıklaması Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, başrolünde yer aldığı fenomen dizi 'Behzat Ç.' hakkında kamuoyunda bir süredir devam eden tartışmalara dair bir açıklama yaptı.
31.12.2019 Cadde
'Deri ceketi giydiğimde Behzat geldi'
'Deri ceketi giydiğimde Behzat geldi' Altı yıl aradan sonra yeniden Behzat karakterine dönmenin endişesini taşıdığını söyleyen Erdal Beşikçioğlu: “Bir teaser çektik, ben deri ceketi giydim. Bütün her şey bisiklete binmek gibiydi karakterde, tık tık tık oturdu” diyor.
14.07.2019 Pazar
Emrah Serbes kimdir, kaç yaşında, nereli? Emrah Serbes'in biyografisi
Emrah Serbes kimdir, kaç yaşında, nereli? Emrah Serbes'in biyografisi 2017'de yaptığı bir kaza sonucu tutuklu bulunan ünlü yazar Emrah Serbes ile ilgili oldukça önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Emrah Serbes kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Emrah Serbes'in hayat hikayesi...
23.05.2019 Gündem
Yargıtay Emrah Serbes'in cezasını onadı
Yargıtay Emrah Serbes'in cezasını onadı Yargıtay, trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'e verilen 13 yıl 4 aylık hapis cezasını onadı.
23.05.2019 Gündem
Emrah Serbes için kritik tarih belli oldu
Emrah Serbes için kritik tarih belli oldu İzmir - Aydın yolunda, otomobillerine arkadan çarptığı 3 kişinin ölümüne neden olan ve yargılandığı davada 13 yıl 4 ay hapis cezası alan, 'Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes'in temyiz incelemesi, Yargıtay 12'nci Dairesi'nde yapıldı. Tarafların taleplerini alan yüksek mahkeme heyeti, kararını 23 Mayıs'ta verecek.
20.05.2019 Gündem
Emrah Serbes hakkındaki bilimsel mütalaaya itiraz!
Emrah Serbes hakkındaki bilimsel mütalaaya itiraz! İzmir'de yazar Emrah Serbes'in neden olduğu kaza sonucu annesi, babası ve kız kardeşini kaybeden Ahmet Mert Özçelik, Serbes hakkında Yargıtay'a sunulan bilimsel mütalaanın gerçeği yansıtmadığını savunarak, değerlendirmeye tabi tutulmaması için dilekçe sundu.
15.05.2019 Cadde
Emrah Serbes'in temyiz incelemesi duruşmalı yapılacak
Emrah Serbes'in temyiz incelemesi duruşmalı yapılacak İzmir'de trafik kazası sonucu 3 kişinin ölümüne neden olmak suçundan 13 yıl 4 ay hapisle cezalandırılan yazar Emrah Serbes'in, Yargıtaydaki temyiz incelemesi duruşmalı görülecek.
8.05.2019 Cadde
Emrah Serbes'in yargılandığı davada flaş gelişme!
Emrah Serbes'in yargılandığı davada flaş gelişme! İzmir- Aydın yolunda, otomobillerine arkadan çarptığı 3 kişinin ölümüne neden olan, 'Behzat Ç.'nin senaristi, yazar Emrah Serbes'e verilen 13 yıl 4 ay hapis cezasının Bölge Adliye Mahkemesi'nde onanmasının ardından Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı da cezanın onanmasını isteyerek, dosyayı Yargıtay 12'nci Ceza Dairesi'ne gönderdi. Ceza Dairesi'nin, dosyayı inceleyeceği ve Emrah Serbes ile ilgili son kararı vereceği belirtildi.
29.03.2019 Gündem
Behzat Ç. yeniden mi başlıyor? Behzat Ç. ekranlara dönüyor iddiası
Behzat Ç. yeniden mi başlıyor? Behzat Ç. ekranlara dönüyor iddiası Türk dizi tarihinin en önemli yapımlarından biri olan Behzat Ç. ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Behzat Ç. dizisinin en önemli oyuncularından biri olan ve dizide Hayalet karakterine hayat veren İnanç Konukçu, flaş bir Behzat Ç. açıklamasına imza attı...
15.03.2019 Gündem
Cezası onandı
Cezası onandı Senarist Emrah Serbes’e ‘bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak’ suçundan verilen 13 yıl 4 ay hapis cezası, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi’nce onandı...
12.12.2018 Cadde
Son dakika... Emrah Serbes'in cezası istinafta onandı
Son dakika... Emrah Serbes'in cezası istinafta onandı İzmir'de trafik kazası sonucu 3 kişinin ölümüne sebep olmaktan dolayı 13 yıl 4 ay hapisle cezalandırılan yazar Emrah Serbes'in cezası istinaf mahkemesince onandı.
11.12.2018 Gündem
100 yıl ceza alan 7 yıl hapis yatacak
100 yıl ceza alan 7 yıl hapis yatacak MHP’nin af teklifi yüz binlerce davada önemli indirimlere de yol açacak. İnfaz Kanunu’na göre 100 yıl ceza alan da, 30 yıl alan da en fazla 28 yıl yatıyor. Süre yarıya indirildiğinden 14 yıla düşebiliyor. Şartla salıverilme ve MHP’nin 5 yıllık indirimi eklendiğinde bu süre 7 yıla kadar düşüyor
25.09.2018 Gündem
Emrah Serbes 1 yıl sonra serbest mi kalacak?
Emrah Serbes 1 yıl sonra serbest mi kalacak? Emrah Serbes'in başına gelenleri biliyorsunuz. Geçen yıl tam da bu zamanlarda kullandığı otomobil, bir başka otomobile arkadan çarpmıştı. Kazada bir baba ve kızı olay yerinde, anne ise tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Tüm bu olanlardan sonra Emrah Serbes'in 'serbest kalması' ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. İşte son gelişme...
25.09.2018 Ünlüler

Benzer Haber Etiketleri

Emrah Serbes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.