Gündem Emre Özkan kimdir? Youtuber Emre Özkan'dan acı haber

Emre Özkan kimdir? Youtuber Emre Özkan'dan acı haber

13.11.2018 - 19:13 | Son Güncellenme:

Ünlü Youtuber Emre Özkan'dan acı haber... Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube'ta çektiği videolarla tanınan ve 340 bine yakın abonesi olan Emre Özkan hayatını kaybetti. Peki Emre Özkan kimdir, neden öldü?

Emre Özkan kimdir Youtuber Emre Özkandan acı haber

Emre Özkan hayata gözlerini yumdu. Youtube'ta yaptığı videolarla önemli bir hayran kitlesine sahip olan Emre Özkan, sevgilisi Cansu Kovancı ile stüdyoda geçirdikleri talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti...

Haberin Devamı

Olay, saat 06.00 sıralarında Bağcılar İstanbul Caddesi üzerindeki pasajda bulunan bir stüdyoda meydana gelmişti. Ünlü youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Cansu Kovancı’nın kaldığı stüdyoda elektrik kontağından yangın çıkmış, Özkan ve kız arkadaşı Kovancı hayatını kaybetmiş.

EMRE ÖZKAN KİMDİR?

1993 senesinde Samsun Havza'da ilçesinde dünyaya gelen Emre Özkan İstanbul'un Bağcılar'da semtinden yaşamaktadır. Üniversite eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nde tamamlamıştır. YouTube'da on milyonlarca defa izlenen parodi videoları ile ünlenmiş ve 300 binden fazla aboneye sahip olmuştur.

15 Temmuz nöbetleri esnasında sen de Bağcılar Meydanı'na çıkıp bestelediği Gördü Türkiye'ye şarkısını söyleyen Emre Özkan şarkıyla ilgili "O şarkıyı babam yazdı. Tamamen içinden gelerek saf duygularıyla kalemini çalıştırdı ve bana gelip "Bunu bestelemeni istiyorum" dedi. Böylece biz de kendi görüşümüzü göstermiş olduk ailecek. Üstüme düşeni yaptım diyebilirim." demişti.

Haberin Devamı

Yazarlar