Emzirme

Emzirme

Son dakika emzirme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan emzirme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan emzirme haber sayfamızda...

Emzirme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.465 emzirme haberi bulunmuştur.
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar
Talak Suresi Oku: Talak Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Talak Suresi Oku: Talak Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Kur’an-ı Kerim’in 65. Sırasında Talak Suresi’ne yer verilmektedir. Toplamda 12 ayetten oluşan bu surenin ismi “boşanma” manası taşımaktadır. Sure içerisinde de boşanma ile alakalı konulara ve nafaka detaylarına yer verilmektedir.
4.04.2024 Sureler
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak'
1 dikiş makinesiyle atölye kurdu! 'Yurt dışından talep yağıyor, bu işin geleceği çok parlak' El becerilerine olan yatkınlığını çocukken fark etti. Yaşının ilerlemesiyle birlikte yeteneği dikiş nakışa evrildi. Meslek lisesini başarıyla bitiren Nuray Şahin ardından hemen evlense de mesleğinden kopmadı. Usta öğreticilik yaptığı 30 yıllık çalışma hayatından sonra ise evine aldığı 1 dikiş makinesiyle adeta atölye kuran girişimci kadına, şimdi yurt dışından bile talep yağıyor.
17.03.2024 Yaşam
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde oruç tutan vatandaşlar oruç bozan durumları, oruç bozan şeyleri bilmek ve buna göre bu hususlara dikkat etmek istiyorlar. Sağlık durumu el veren her müslüman oruç ibadetini yerine getirmekle sorumludur. Peki Diş fırçalamak orucu bozar mı? Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir?
11.03.2024 Gündem
Uzman isimden HIV uyarısı
Uzman isimden HIV uyarısı HIV virüsü nedeniyle 2022 yılında dünya genelinde 630 bin kişi hayatını kaybettiğini söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, “Ülkemizde HIV pozitif birey sayısı giderek artıyor. Şimdiye kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 39 bin 437. Sadece son 10 ayda bin 728 yeni vaka tespit edildi" dedi.
1.12.2023 Sağlık
Afetzede çocuklar için ilkokul açtı
Afetzede çocuklar için ilkokul açtı Eczacıbaşı Topluluğu, 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak için bölgeye yaptığı desteklerine bir yenisini ekledi. Afetten zarar gören çocukların eğitim ihtiyacını karşılamak için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğinde Adıyaman’ın Tekpınar Köyü’nde yaptırılan Eczacıbaşı TEV İlkokulu törenle açıldı. Beş derslikli okulda, ana sınıfı ve ilkokul olmak üzere toplam 69 öğrenci eğitim görecek.
28.10.2023 Ekonomi
Faydaları saymakla bitmiyor! 'Yoğurt doğal bir antidepresan'
Faydaları saymakla bitmiyor! 'Yoğurt doğal bir antidepresan' Prof. Dr. Esin Korkut, Türk yemek kültüründe sofraların vazgeçilmez besin kaynağı olan yoğurdun faydalarına dikkati çekerek faydalarını sıraladı.
18.10.2023 Genel Sağlık
4 kadından 1’i idrar kaçırıyor! Üreme çağındaki genç kadınların kapısını çalıyor
4 kadından 1’i idrar kaçırıyor! Üreme çağındaki genç kadınların kapısını çalıyor Özellikle 30 yaşından sonra her 4 kadından 1’inin idrar kaçırma problemi yaşadığını söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Rehat Faikoğlu, sosyal hayattan uzaklaşmanın en yaygın sebeplerinden biri olan idrar kaçırmanın çoğu zaman cerrahi yönteme gerek kalmadan, ilaçlar ve egzersizlerle tedavi edilebildiğine dikkat çekti.
16.10.2023 Genel Sağlık
Çocuklarda daha sık görülebiliyor! Yanlış emzirme bile kulakta ağrı sebebi
Çocuklarda daha sık görülebiliyor! Yanlış emzirme bile kulakta ağrı sebebi Kulak ağrısı birçok kişi tarafından hafife alınsa da ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Aniden başlayan ve şiddetli ilerleyen kulak ağrıları enfeksiyonlar nedeniyle görülebildiği gibi akla ilk etapta gelmeyen sebeplerden ötürü de yaşanabiliyor. Doç. Dr. İsmail Önder Yılmaz, kulak ağrısı nedenleri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
15.10.2023 Genel Sağlık
Bakan Özhaseki Ali Dağı Mesire Alanı'nın açılışına katıldı
Bakan Özhaseki Ali Dağı Mesire Alanı'nın açılışına katıldı Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Ali Dağı Mesire Alanı Tanıtım Töreni, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla gerçekleşti.
14.10.2023 Ekonomi
Hafızayı canlı tutan o bitki: Çay olarak tüketildiğinde unutkanlığa iyi geliyor
Hafızayı canlı tutan o bitki: Çay olarak tüketildiğinde unutkanlığa iyi geliyor Hemen hemen her yaşta karşılaşılabilen unutkanlık can sıkıcı bir durumdur. Hafızayı güçlendirip unutkanlığı azaltan o çayın tarifini ise sizinle paylaştık. İşte detaylar…
9.10.2023 Alternatif Tıp
Her 8 kadından 1’inin kapısını çalıyor! Sadece 10 dakikada kendinizi test edin
Her 8 kadından 1’inin kapısını çalıyor! Sadece 10 dakikada kendinizi test edin Son yıllarda genç yaşlarda da çok sık görülür hale gelen meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığını söyleyen Prof. Dr. Cihan Uras, meme kanseri hakkında bilinmesi gerekenleri açıkladı.
28.09.2023 Genel Sağlık
Meme estetiğinde ideal ölçüye odaklanın
Meme estetiğinde ideal ölçüye odaklanın Meme estetiği operasyonlarına bakış her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. Meme büyütme ameliyatında gerçeklikten uzaklaşmamak ve ideal ölçünün yakalanması önemli.
2.09.2023 Pazar
Faydalarını saymakla bitiremediler! 'Anneyi kanserden koruyor'
Faydalarını saymakla bitiremediler! 'Anneyi kanserden koruyor' Anne sütü, gelişme çağındaki bebeklerin tüketmesi gereken en önemli besinlerden biri olarak kabul ediliyor. Faydaları saymakla bitmeyen anne sütü, gerek çocuğu gerekse de anneyi birçok hastalık ve riskten de koruyor.
8.08.2023 Genel Sağlık
Emzirmek annelerin sağlığını da koruyor
Emzirmek annelerin sağlığını da koruyor ABD’deki araştırmada, anne sütündeki şeker molekülü “myoinositol”ün yeni doğan bebeğin beyinsel gelişimi için büyük önem taşıdığı tespit edilirken, emzirmenin de annenin kritik hastalıklara yakalanma riskini azalttığı belirlendi.
8.08.2023 Dünya
Tek başına mucizevi besin! Bebeğinizi süte doyurmanın 8 basit yolu
Tek başına mucizevi besin! Bebeğinizi süte doyurmanın 8 basit yolu Emzirmenin istek ve bilgiye sahip her kadının rahatlıkla başarabileceği bir süreç olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Yavrucu, yeni doğum yapmış annelere başarılı emzirmenin 8 etkili yolunu anlatarak önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
7.08.2023 Genel Sağlık
Demir deposu besinler! Demir eksikliğine birebir geliyor
Demir deposu besinler! Demir eksikliğine birebir geliyor Demir eksikliği için önerilen besinler arasında susam, kırmızı et, beyaz et, brokoli, kivi, yumurta ve kinoa vardır. Kara üzüm ve kabak çekirdeği de yüksek demir içeren atıştırmalıklardandır. Demir eksikliğini uzun vadede beslenmenize demir içeren gıdalar ekleyerek giderebilirsiniz. Demir içeren en etkili ve lezzetli besinler hakkında merak edilen tüm ayrıntıları derledik.
7.08.2023 Alternatif Tıp
“Destekler ayağa kalkma gücü veriyor”
“Destekler ayağa kalkma gücü veriyor” 6 Şubat depremlerinin 6. ayında Kahramanmaraşlı depremzede kadın girişimciler verdikleri ayağa kalkma mücadelesini anlatıyor.
6.08.2023 Pazar
B12 eksikliği zihni etkiliyor ve akıl karışıklığı yapıyor! B12 eksikliğinden kurtulmak için yapmanız gerekenler...
B12 eksikliği zihni etkiliyor ve akıl karışıklığı yapıyor! B12 eksikliğinden kurtulmak için yapmanız gerekenler... B12 vücut için oldukça önemli olan vitaminlerden birisi olarak bilinmektedir. Vücutta B12 vitamininin eksik olması durumunda ise çeşitli rahatsızlıkların görülebileceğini söylemek mümkün olmaktadır. Vücut içerisinde B12 vitamini seviyesinin çok düşmesi durumunda B12 vitamini eksikliği görülmektedir. İşte, merak edilen detaylar.
5.08.2023 Genel Sağlık
Emine Erdoğan'dan Dünya Emzirme Haftası paylaşımı
Emine Erdoğan'dan Dünya Emzirme Haftası paylaşımı Emine Erdoğan, "Dünya Emzirme Haftası’nın çocuğun sağlığı ve gelişimi için temel olan anne sütü mucizesinin yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
3.08.2023 Gündem
Nelerde yok ki! D vitamini için mutlaka tüketmeniz gereken besinler
Nelerde yok ki! D vitamini için mutlaka tüketmeniz gereken besinler Tüketilen besinlerin içerisinde yer alan vitaminlerin vücut açısından oldukça büyük bir öneme sahip olduklarının söylenmesi mümkün olmaktadır. D vitamininin yeterli miktarda alınabilmesi için tüketilmesine özen göstermeniz gereken besinler bulunmaktadır. İşte, merak edilen tüm ayrıntıları derledik.
31.07.2023 Alternatif Tıp
Kadın ve erkek el ele eşitliğe
Kadın ve erkek el ele eşitliğe Erkeklerin aktif katılımıyla toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasını amaçlayan Yanındayız Derneği, kuruluşundan bu yana İstanbul ağırlıklı gerçekleştirdiği faaliyetlerini Anadolu'ya taşımaya hazırlanıyor.
14.07.2023 Milliyet Executive
En şifalı bitkiler arasında yer alıyor: Her derde deva
En şifalı bitkiler arasında yer alıyor: Her derde deva Çörek otu, belki de en çok duyduğumuz ama en az kullandığımız şifalı bitkilerden biri. Peki çörek otu neden bu kadar önemli? Çörek otu, aslında bir mucize bitki diyebiliriz. Hem tohumu hem de yağı pek çok hastalığa iyi geliyor ve vücudumuzu güçlendiriyor.
12.06.2023 Alternatif Tıp
Ülke tarihinde bir ilk! Parlamentoda bebeğini emzirdi
Ülke tarihinde bir ilk! Parlamentoda bebeğini emzirdi İtalyan Vekil Gilda Sportiello, Parlamentoda bebeğini emzirdi, o anlar anbean objektife yansıdı.
8.06.2023 Dünya
Sadece üç malzemeyle yapılıyor: Şişkinlik ve fazla kilolarınızdan kurtulun!
Sadece üç malzemeyle yapılıyor: Şişkinlik ve fazla kilolarınızdan kurtulun! Hem sağlıklı hem de lezzetli bir içecek olan nane limon ve salatalık destoksu vücudumuzu toksinlerden arındırmaya ve kilo vermeye yardımcı oluyor.  Özellikle şişkinlikle mücadele eden salatalık, limon ve nane detoksunun tarifi...
29.05.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Emzirme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.