Ücretsiz 'Emzirme Danışmanlık Timi' geliyor
Ücretsiz 'Emzirme Danışmanlık Timi' geliyor Çeşitli nedenlerle bebeklerini emziremeyen annelere, "Emzirme Danışmanlık Timi" ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Doktor, hemşire, ebe, diyetisyen gibi sağlık personelinden oluşan ekibe "0552 959 76 96" numaralı hattan 24 saat ulaşılabilecek
6.07.2020 Doğum Sonrası
Bebek emzirirken nelere dikkat edilmelidir?
Bebek emzirirken nelere dikkat edilmelidir? Anne ve babalar heyecanlı hamilelik sürecinin ardından bebeklerini büyütme sürecini yaşamaya başlarlar. Bu süreçte en önemli konu bebeklerin anne sütü emme konusudur. Çünkü anne sütü bebeklerin hem zihinsel hem de fiziksel gelişimi açısından oldukça önemlidir. Anne sütü alan bebeklerin bağışıklık sistemi diğer bebeklere göre daha fazla gelişir.
30.04.2018 Gündem
Anne sütü nasıl arttırılır?
Anne sütü nasıl arttırılır? Sütüm olacak mı, bebeğime yetecek mi kaygıları annelerin en büyük dertlerinden biridir. Bazen işler yolunda gitmez ve sütünüz kesilir. Annelerin içinde olduğu stres ve gerginlik yetmiyormuş gibi etraftan da gelen yönlendirme çabaları ve baskılar anneyi bir çıkmaza götürebilir. Ancak sütünüzün gelmesi için yapabileceğiniz bazı şeyler olduğunu unutmamalısınız.
29.04.2018 Gündem
Emziren annelerin bilmeleri gerekenler
Emziren annelerin bilmeleri gerekenler Emzirme dönemi hem anne hem bebek için önemli bir dönemdir. Emzirme dönemindeki annenin beslenmesine dikkat etmesi gerektiği gibi yapması gereken bazı önemli şeyler de vardır.
6.07.2020 Doğum Sonrası
Emziren annelerin dikkatine
Emziren annelerin dikkatine Hamilelik döneminde annenin beslenmesi ne kadar önemliyse, hamilelik sonrasında yani emzirme döneminde de o kadar önemli.
6.07.2020 Doğum Sonrası