Geri Dön

Kahvaltı menüleri (En değişik kahvaltı münüleri)

Kahvaltı menüleri, değişik ve iştah açıcı bir kahvaltı yapmak isteyenler için harika alternatifler oluşturmalı. Biz de bunun için sizin için iştah açan değişik kahvaltı menüleri oluşturduk. İşte güne kahvaltısız başlamayanlar için lezzetli seçeneklerle en beğenilen kahvaltı menüleri…

Kahvaltı menüleri (En değişik kahvaltı münüleri)

Beslenme uzmanlarının yaptığı açıklamalarda, en önemli öğün olarak belirtilen kahvaltı olmazsa olmazlarımız arasındadır. Bu nedenle sofrasında değişik ve daha iştah açıcı lezzetler görmek isteyenler için harika kahvaltı menüleri oluşturduk. Bu kahvaltı menülerinden sonra güne daha dinamik ve sağlıklı başlamış olacaksınız.

İşte iştah açan ve değişik tatlardan oluşan kahvaltı menüleri…

Kahvaltı hem sağlık açısından hem de lezzet açısından vazgeçilmez bir öğündür. Bazen tostlu bazen peynirlerle dolu bazen süt ve kornfleksli kahvaltı menüleri kendinizi güne hazırlamak için en güzel en lezzetli tercihtir.

Kahvaltı menüleri (En değişik kahvaltı münüleri)

Ancak özellikle ofiste çalışanların en büyük sıkıntısı kahvaltı için çok çeşit sağlayamamalarıdır. Siz de uzun zamandır aynı şeyleri yiyorsanız sizin için hazırladığımız en beğenilen 3 kahvaltı menüsünü hazırladık.

*Pratik tost tabağı

Klasiklerle başlayalım. İki dilim ekmek arasına peynir koyup tost makinesine basmaktansa tostun en güzel halini yemeyi tercih edeceksiniz.

Dilediğiniz malzemelerle hazırladığınız tostunuzun yanına, mevsime uygun olarak meyve dilimleri ekleyin.

Son olarak da tatlı ihtiyacınızı karşılaması için en doğal tatlıyı yani pekmezi isteğe göre tahinle karıştırarak tabağınıza alın.

Yanında bir bardak taze sıkılmış meyve suyu ile Klasik bir efsane yaratabilirsiniz.

*Patatesin yumurtalı hali

Yumurtalı patates günün her saatinde parmaklarla birlikte yenen bir lezzettir ancak kahvaltı da bir başka olur, bunu herkes bilir.

Ancak bu sefer biraz farklı. Patateslerinizi küp küp doğrayıp kızarttıktan sonra bir tabağa alın. Geniş bir tavanın içine doğradığınız biberleri ve küçük küçük doğradığınız sosisleri bir kaşık yağ ile hafif çevirin ve üzerine patateslerinizi ekleyin. Daha sonra üzerine yumurtaları kırıp bırakın.

Bayılacaksınız.

*Simit sever menü

Simidin yanında neler yiyebiliriz? Öncelikle kesinlikle yeşillikli bir tabağınız olacak. Domates, salatalık, fesleğen, yeşil ve siyah zeytin, eski kaşar, beyaz peynir, roka, biber, reçel ve tabi ki çay.

İşte simidin tadı tam olarak böyle çıkar.

Yumurta Nasıl Haşlanır?

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber