Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'En büyük doğum günü hediyem Aydilge'

Geçtiğimiz yaz çok konuşulan bir düğünle evlenen şarkıcı Aydilge, eşi Utku Barış Andaç'ın doğum günü için evde bir kostüm partisi düzenledi.

|

Düğünlerinde de alışılmışın dışında, 18'inci yüzyıla ait klasik dönem tarzı gelinlik ve damatlık giyerek bir ilke imza atan Utku Barış Andaç-Aydilge çifti, bu kez de Barok kıyafetlerle bir doğum günü partisi düzenledi.

Eşi Utku için doğum günü partisini hazırlayan Aydilge, "Biz sadece şimdiki hayatlarımızda değil, geçmiş yaşamlarımızda da bir arada olduğumuza inandığımız için Utku'nun doğum günü için 17'nci yüzyıl barok dönemine ait özel bir konsept hazırladım" açıklamasında bulundu.

Klasik keman sanatçısı olduğu için barok kıyafetler içinde çok da yabancılık çekmediğini belirten Utku Barış Andaç, "Aydilge benim ruh eşim olduğu için tüm zamanlarda ve yaşamlarda en büyük doğum günü hediyem eşim" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.