SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

En güzel yılbaşı dekorasyonları

Yılbaşı hazırlıkları hemen herkesi çok mutlu eden teleşalar içeriri. Eğer siz de yılbaşı için özel bir hazırlı yapacaksanız işte en güzel dekorasyon önerilerimiz

|

Yılın son ayına girdik ve artık yavaş yavaş 2016 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Yeni yıl her zaman yeni umutlarla gelir, bunun için her senenin son günü gece boyunca yeni yılı karşılarız ve bu mutluluğu tüm dünya ile paylaşırız.

Elbette bazılarımız yeni yılı dışarıda kutlamaların arasında geçirmeyi tercih ediyoruz; bazılarımızsa evimizin sıcaklığını, ailemiz ve arkadaşlarımızla biz bize kutlamaları ve televizyondaki yılbaşı programlarını hiçbir şeye değişemiyor.

Siz de yeni yılı evde kutlayanlardansanız, yeni yıla daha mutlu girmek için evinizi yılbaşı gecesine hazırlayabilirsiniz. Merak etmeyin, bunun için dekorasyonunuzda köklü değişimler yapmanıza gerek yok. Birkaç ufak dokunuşla eviniz yeni yılı karşılamak için mükemmel bir sıcaklığa kavuşacak!


Yeni yıl süsleri
(Bhavin Taylor Design / homify.com.tr)

Özellikle evinizde arkadaşlarınız ya da ailenizle bir kutlama düşünüyorsanız ortamı da bu kutlamaya uygun hale getirmek hem size iyi gelecek hem de harika bir akşam geçirmenize yardımcı olacaktır. Yeni yıla uygun süslemelerle evinizi süslemeyi unutmayın! Evinizin dış kapısına asacağınız bu tarz bir süsleme ile komşularınızın da gülümsemesine sebep olabilirsiniz! Üstelik bu tarz süsleri internetten bile bulabileceğiniz malzemeleri alarak kendiniz de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Renkli ışıklandırma ögeleri
(Ekaterina Galeria / homify.com.tr)

Yılbaşı gecesi denilince akla ilk gelen şeylerden biri de şüphesiz renkli ışıklardır. Elbette bunun için evinizin temel aydınlatma ünitelerini renklendirmenize gerek yok. Çok daha ekonomik ve kolay bulunabilen küçük renkli ışıklandırma ögelerini duvarlarınızın belirli bölgelerine yerleştirirseniz tüm dekorasyonunuzun havası değişecek ve eviniz hemen parti atmosferine kavuşacaktır.


Yılbaşı ağacı!
(M&S / homify.com.tr)

Eğer yılbaşına girerken evinizin her şeyi ile yeni yıla hazır olmasını istiyorsanız şık bir yılbaşı ağacı almayı düşünmenizi tavsiye ederiz. Yılbaşı ağaçları kış boyunca evinize mutluluk katan ve sıcak ve samimi bir atmosfer yaratan şahane bir aksesuar olacaktır. Üstelik evinizde bir kutlama düzenliyorsanız altına dizeceğiniz hediyelerle misafirlerinizi şımartabilir ve siz de mutlu olabilirsiniz! Özellikle çocukların bu fikre bayılacağından eminiz!

Kütükler ve ahşap sıcaklığı
(Studio Inaczej / homify.com.tr)

Yılbaşı gecelerini diğer gecelerden ayıran en önemli şey aile ve yakın dostlarımızla oldukça samimi ve sıcacık bir kutlama havası olmasıdır elbette. Yılın en soğuk günlerinden biri olan yılbaşı gecelerini ısıtan da bu samimiyettir kuşkusuz. Masif ahşap mobilyalar ve dekoratif doğal kütükler de bu samimiyete eşsiz bir katkıda bulunup atmosferi kusursuz hale getirebilecek ürünler. Yılbaşında evinize birkaç parça dekoratif kütük ekleyerek çok daha sıcak bir ortam yaratabilirsiniz.

Şaşalı bir yemek masası
(Little Mill House / homify.com.tr)

Şüphesiz ki her akşam yemeğinde parlak ve renkli kadehler, desenli şık peçeteler, rengarenk tabaklar ve gösterişli süsler kullanmıyoruz; ama yılbaşı yemeklerinin vazgeçilmezlerinden biri de kesinlikle şaşalı sofralar. Rengarenk, kusursuz ve sıcacık bir kutlama yemeği...

Şömine sıcaklığı
(Groupe Seguin Duteriez / homify.com.tr)

Eğer evinizde bir şömine varsa, yılbaşı gecesi mutlaka yakın! Şömineli evlerde şömineler genellikle kullanımları çok daha kolay olmadığı için dekoratif olarak yakılmadan dururlar ve ev çoğunlukla kalorifer ya da ısı pompası gibi daha modern ve kolay ısınma unsurları ile ısıtılır. Ancak senede bir kere de olsa, şöminenizi yılbaşı gecesi yakmalısınız! Şömine sıcaklığı tüm atmosferi değiştirmeye tek başına yetecektir. Bunun için de tabii ki yeni yıl gelmeden şöminenizin baca bakımını yaptırmalı ve o gece için kullanacağınız odunları önceden hazırlamalısınız. Ama bu zahmete değeceğine emin olabilirsiniz!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.