En İyi 5 Yüz Bakım Yağı

Cilt bakım yağları arasından en beğenilen, kullanıcı yorumlarına göre en yüksek not alan ve etkili olduğu söylenen en iyi 5 cilt bakım yağını araştırdım. Sıralamayı en iyi puan alandan kötüye doğru yapmadım şimdiden söyleyeyim. Bu listeden cildinizin tonuna hangisi daha uygunsa mutlaka deneyin. Ve tabii ki bütçenize de

The Body Shop Oil of Life

Yoğun nemlendirici etkili. %99 doğal yağ içeriyor. İçerisinde çörek otu, kamelya yağı ve kuşburnu yağı mevcut. Kırışıklıkları azalttığı söyleniyor. Ben denemedim ancak kullanıcı yorumları genelde memnun kalındığı yönünde.

Haberin Devamı

The Body Shop Oil of Life Fiyatı: 139 TL civarı

Nuxe Huile Prodigieuse

Nuxe Huile Prodigieuse benim de kullandığım ve memnun kaldığım bir cilt bakım yağı. Yüzüme rahatlıkla sürüyorum ve muazzam bir kokusu var. Hatta kokusu öyle güzel ki parfümü olsa sıkarım diyebileceğim bir koku bu. Kuru ciltler için çok ektili. Kuru yağ olarak bilindiği için yağlı his bırakmıyor. İçinde macadamia fındığı yağı, fındık yağı, hodan yağı, tatlı badem yağı, kamelya yağı ve sarı kantaron yağı mevcut.

Nuxe Huile Prodigieuse Fiyatı: 135 TL civarı

Nuxe Kuru Yağ Huile Prodigieuse Yorumları

Caudalie Premier Cru The Elixir

Caudalie markasının bu iksiri tam anlamıyla sadece yağ değil. Yarı yağ yarı serum formülü ile üretilmiş. Cildin yaşlanmasını önlediği söyleniyor. Caudalie Premier Cru The Elixir içerisinde üzüm çekirdeği yağı bulunuyor.

Caudalie Premier Cru The Elixir Fiyatı: 240 TL civarı

Naturals By Watsons Organic Cilt Bakım Yağları

Naturals By Watsons Organic serisi cilt bakım yağları arasında fiyat performans olarak en beğenilenlerden. Cilt bakım yağı arıyor ancak bütçem sınırlı diyorsanız Naturals By Watsons Organic serisine bir şans vermelisiniz. Yalnız fiyatını hatırlamıyorum ve online mağazalarında da bulamadım. Bir Watsons mağazası görünce sorarsanız bana da yazın olur mu?

L’Occitane Shea Comforting Face Oil

L’Occitane Shea ürünlerinden 1 dakika el bakım peelingi ve tırnak yağını kullanmıştım. Bu aralar L’Occitane Acqua serisini deniyorum. Yakında size yorumlarımı yazacağım. Ancak L’Occitane kullananlar Shea Comforting Face Oil cilt bakım yağını da pek methediyor. Adının hakkını veriyor ve cildi rahatlatıyormuş. Aynı zamanda da formülündeki %5 shea ve marula yağı ile %100 doğal bir ürün.

Haberin Devamı

L’Occitane Shea Comforting Face Oil Fiyatı: 190 TL

L'Occitane 1 Dakika El Peelingi Yorumları

Benim En iyi 5 yüz bakım yağı listem bu şekilde. Siz de kullandığınız ve beğendiğiniz ürünleri ya da bu listedeki ürünlerle ilgili yorumlarınızı bana yazar mısınız?

gizemaydogan.com

Facebook/gizemaydogancom

Instagram/gizemaydogan