Enerji Bakanı

Enerji Bakanı

Son dakika enerji bakanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan enerji bakanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan enerji bakanı haber sayfamızda...

Enerji Bakanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.520 enerji bakanı haberi bulunmuştur.
Alparslan Bayraktar: Türkiye ile İran arasında elektrik ticareti birkaç ay içerisinde başlayacak
Alparslan Bayraktar: Türkiye ile İran arasında elektrik ticareti birkaç ay içerisinde başlayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İran’ın başkenti Tahran’daki İran Enerji Bakanı Ali Ekber Mehrabian ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Türkiye aslında tüm komşuları ile ama dost ve kardeş ülke İran ile de elektrik iletim şebekesini birbirine bağlayan ve bu kapasiteyi artıran çok önemli yatırımlar gerçekleştirdi. İnşallah en kısa süre içerisinde, belki birkaç ay içinde bu çalışmalarımız neticesinde elektrik ticareti iki ülke arasında başlayacaktır” dedi.
4.04.2024 Haberler
Alparslan Bayraktar: Türkiye ile İran arasında elektrik ticareti birkaç ay içerisinde başlayacak
Alparslan Bayraktar: Türkiye ile İran arasında elektrik ticareti birkaç ay içerisinde başlayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İran’ın başkenti Tahran’daki İran Enerji Bakanı Ali Ekber Mehrabian ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Türkiye aslında tüm komşuları ile ama dost ve kardeş ülke İran ile de elektrik iletim şebekesini birbirine bağlayan ve bu kapasiteyi artıran çok önemli yatırımlar gerçekleştirdi. İnşallah en kısa süre içerisinde, belki birkaç ay içinde bu çalışmalarımız neticesinde elektrik ticareti iki ülke arasında başlayacaktır” dedi.
4.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar, İran’da temaslarda bulundu
Bakan Bayraktar, İran’da temaslarda bulundu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ikili ilişkileri ele almak için İran'ın başkenti Tahran'da temaslarda bulundu. Bayraktar temasları kapsamında İran Petrol Bakanı Cevad Ovci ve İran Enerji Bakanı Ali Akbar Mehrabian ile bir araya geldi.
4.04.2024 Ekonomi
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Enerji Bakanı Bayraktar, Macaristan Dışişleri Bakanı Szijjarto ile görüştü
Enerji Bakanı Bayraktar, Macaristan Dışişleri Bakanı Szijjarto ile görüştü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ATOMEXPO 2024 Forumu’na katılmak üzere gittiği Rusya’nın Soçi kentinde, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.
25.03.2024 Ekonomi
Heyelan riski çalışmaları durdurdu
Heyelan riski çalışmaları durdurdu Erzincan İliç’teki altın madeninde yaşanan faciada toprak altında kalan 9 işçiyi arama faaliyetleri heyelan riski nedeniyle durduruldu. Enerji Bakanı Bayraktar, “Heyelan riski yoğunlaştı. Yığının kaymamış bölgelerinde ciddi hareketlilik var” dedi.
20.02.2024 Gündem
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! "Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli"
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! "Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli" Türkiye siyasetinin deneyimli ismi, CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, Hafta Sonu'nda merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtlıyor. Türkiye afet yönetimine dair hangi dersleri çıkarmalı? Yerel seçim yaklaşırken partiler yola nasıl devam edecek? Muhalefet ve iktidar kritik konularda uzlaşma zemini sağlayabilecek mi?
17.02.2024 Haberler
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli Türkiye, afet yönetimine dair hangi dersleri çıkarmalı? Yerel seçim yaklaşırken partiler yola nasıl devam edecek? Muhalefet ve iktidar kritik konularda uzlaşma zemini sağlayabilecek mi? Türkiye siyasetinin deneyimli ismi, CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, Hafta Sonu'nda merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtladı.
17.02.2024 Gündem
Bakan Bayraktar, Azerbaycan Ekonomi Bakanı ile görüştü
Bakan Bayraktar, Azerbaycan Ekonomi Bakanı ile görüştü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov ile görüştü.
27.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğalgazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğalgazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Haberler
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Gündem
İsrail Gazze'de açlığı savaş silahı olarak kullanıyor
İsrail Gazze'de açlığı savaş silahı olarak kullanıyor İnsan Hakları İzleme Örgütü İsrail'in Gazze'de açlığı bir savaş yöntemi olarak kullanıp savaş suçu işlediğini savundu
19.12.2023 Dünya
İran heyeti, COP28 İklim Zirvesi'ni terk etti
İran heyeti, COP28 İklim Zirvesi'ni terk etti Dubai’de düzenlenen COP28 İklim Zirvesi'ne İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un katılmasını gerekçe gösteren İran heyeti, zirveyi terk etme kararı aldı.
1.12.2023 Dünya
OPEC+'ın toplantısı ertelendi
OPEC+'ın toplantısı ertelendi OPEC+ üyesi ülkelerin üretim seviyeleri ve dolayısıyla olası arz kısıntıları üzerinde anlaşmaya varmakta zorlanması nedeniyle OPEC+'ın 26 Kasım'da yapması planlanan toplantısı 30 Kasım'a ertelendi.
23.11.2023 Uzmanpara
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi
Otomobil piyasasında dengeler değişiyor! Binlerce sıfır araç İstanbul'a getirildi Araç piyasasında alınan önlemler piyasadaki dengeleri değiştirdi. İstanbul'da bulunan Haydarpaşa Limanı’na gemilerle getirilen binlerce ithal sıfır aracın havadan çekilen görüntüleri ilginç manzaralar oluşturdu.
17.11.2023 Ekonomi
Enerji Bakanı açıkladı! Sakarya Gaz Sahası'nda üretim 4 milyon metreküpe ulaştı
Enerji Bakanı açıkladı! Sakarya Gaz Sahası'nda üretim 4 milyon metreküpe ulaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sakarya Gaz Sahasından hali hazırda günlük yaklaşık 4 milyon metreküp üretime ulaştık. Bu üretim 1,5 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacını karşılamaktadır" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Teknoloji
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan KKTC’ye ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan KKTC’ye ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı, KKTC’ye ziyarette bulundu. 13. Spor Şurası’nda konuşan Bakan Bak, ‘Şampiyon Melekler’in mezarlarını ziyaret etti, Taksim Sahası’nı inceledi.
8.11.2023 Diğer
Türkiye'den İsrail hamlesi! Doğal gaz projesi iptal
Türkiye'den İsrail hamlesi! Doğal gaz projesi iptal Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla, Enerji Bakanı’nın İsrail ziyareti iptal olurken, iki ülke arası doğal gaz projesi de durduruldu.
26.10.2023 Ekonomi
Netanyahu ile Biden, Gazze'nin güneyine su verilmesi için anlaştı
Netanyahu ile Biden, Gazze'nin güneyine su verilmesi için anlaştı İsrail Enerji Bakanlığı Gazze'nin güneyine su tedarikinin yeniden başlayacağını duyurdu.
16.10.2023 Dünya
İsrail'in askeri sırrı: ‘Hannibal protokolü’  tekrar geri gelebilir mi?
İsrail'in askeri sırrı: ‘Hannibal protokolü’ tekrar geri gelebilir mi? İsrail yönetimi, Hamas’ın kaçırdığı rehineleri serbest bırakmadan Gazze’ye elektrik, su veya yakıt sağlanmayacağını duyurdu. İsrail ordusunun önceliğinin Hamas’ın ‘yok edilmesi’ olduğu ifade ediliyor.
13.10.2023 Dünya
Bakan Bayraktar'tan Rusya’da ikili görüşmeler
Bakan Bayraktar'tan Rusya’da ikili görüşmeler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın başkenti Moskova’da çok sayıda görüşme gerçekleştirdi.
11.10.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan petrol kuyularıyla ilgili açıklama! 100 bin varile 100 kuyu!
Bakan Bayraktar'dan petrol kuyularıyla ilgili açıklama! 100 bin varile 100 kuyu! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar canlı yayında petrol kuyularıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.10.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan '128 milyar dolar' iddiasına cevap!
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan '128 milyar dolar' iddiasına cevap! Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda muhalefetin 128 milyar doların ‘arka kapıdan bozdurulduğu’ iddialarına cevap verdi.
4.10.2023 Ekonomi
Uraloğlu, Avrasya Ekonomik Birliği Altyapı ve Enerji Bakanı Orozbekoviç ile görüştü
Uraloğlu, Avrasya Ekonomik Birliği Altyapı ve Enerji Bakanı Orozbekoviç ile görüştü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan temasları kapsamında Avrasya Ekonomik Birliği Altyapı ve Enerji Bakanı Kocaşev Arzibek Orozbekoviç bir araya geldi.
4.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enerji Bakanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.