Enerji

Enerji

Son dakika enerji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan enerji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan enerji haber sayfamızda...

Enerji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68.475 enerji haberi bulunmuştur.
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
'Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 255 milyon doları aştı'
'Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 255 milyon doları aştı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 2023 yılında 255 milyon doları aştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi”
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bakanlık olarak madenlere yönelik yaptıkları denetimleri artırdıklarını kaydederek “Bu yıl, 15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahasının denetimi gerçekleştirildi. Çalışanlarını öncelemeyen hiçbir işletmeyi bizim desteklememiz söz konusu olamaz” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Alman şirketler yatırım planlarını revize ediyor
Alman şirketler yatırım planlarını revize ediyor Almanya'daki şirketler bu yılki yatırım planlarını aşağı yönlü revize ediyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı!
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı! Gram altın fiyatları, ons altın tarafındaki güçlü seyrin etkisiyle yeni tarihi zirvesini test etmeye devam ediyor. Peki altında yeni zirveler görülecek mi? Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım merak edilen soruları cevapladı.
18.04.2024 Ekonomi
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez'
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez' Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçları üzerinden AK Parti teşkilatlarının moralini bozmaya yönelik bir kampanya yürütüldüğünü belirterek “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez” dedi. Erdoğan, “milletin talebi doğrultusunda gerekli değişimin gerçekleştirileceği” mesajını da verdi
18.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
'Altında yeni zirveler görmek mümkün'
'Altında yeni zirveler görmek mümkün' İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün"
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün" İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
Cari işlemler hesabı belli oldu
Cari işlemler hesabı belli oldu Şubat ayında cari işlemler hesabı 3 milyar 265 milyon ABD doları açık kaydetti.
17.04.2024 Uzmanpara
API petrol stokları arttı
API petrol stokları arttı Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları önceki hafta yaşanan artışın ardından geçen hafta daha da yukarı geldi.
17.04.2024 Uzmanpara
Yeşil dönüşüm projesine imza
Yeşil dönüşüm projesine imza Tosyalı bünyesindeki boru üreticisi Tosçelik Spiral Boru, “Ren Su Boru Hattı” (RWTL) ihalesini aldı.
17.04.2024 Ekonomi
Karbon nötr güneş paneli üretimine geri sayım
Karbon nötr güneş paneli üretimine geri sayım Kalyon PV, tükettiği elektriği karşılamak için Şanlıurfa Viranşehir’de Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurmak için harekete geçti. 100 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirilecek santral, 158 MWp’lik kurulu gücüyle Kalyon PV’nin öz tüketimini karşılayacak.
17.04.2024 Ekonomi
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye’ye iki gün süren kritik ziyarette bulundu.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı...
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı... Petrol Latincede taş (yani petra) ve yağ (yani oleum) sözcüklerinden oluşan bir kelime. Taşın yağı anlamına geliyor. Bugünlerde dünyada yine taşın yağı konuşuluyor.
16.04.2024 Ekonomi
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı Rusya - Ukrayna Savaşı’nda gelinen aşama, Gazze sorunu ve İsrail ile İran arasındaki gerilim; Türkiye’nin bölgesel konumunu ABD’nin gözünde daha önemli hale getirdi.
16.04.2024 Gündem
Mauro Icardi: Önceliğim Galatasaray'ın şampiyonluğu!
Mauro Icardi: Önceliğim Galatasaray'ın şampiyonluğu! Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi, Alanyaspor maçı sonrası gol krallığı ve şampiyonlukla ilgili konuştu.
15.04.2024 Galatasaray
Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular
Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti.
15.04.2024 Gündem
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Dünya
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi'nin namaz kıldığı sırada dükkana giren 4 çocuğun içecek çalması, güvenlik kamerasına yansıdı.
15.04.2024 Haberler
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi; "Namazdan sonra kamera kayıtlarıma baktığımda gördüm. Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi" diyerek yaşadıklarını anlattı.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Enerji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.