Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Enis Arıkan'dan flaş 'Jet Sosyete' açıklaması

TV8'de yayınlanan 'Jet Sosyete' dizisinin sempatik oyuncusu Enis Arıkan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.

|

'Alice' müzikali öncesi erken saatlerde AVM’ye gelen Enis Arıkan, Plus Kitchen’da öğle yemeği yedikten sonra Zorlu PSM'ye geçip oyun öncesi provalara katıldı.

Bu hafta üç oyun olduğunu söyleyen Arıkan, "Bu hafta bizim için yine çok yoğun bir hafta olacak. Günde iki kere oynamak istemiştik, böyle bir karar alınmıştı. Ancak sonra bu karardan vazgeçtik, çünkü bizim için çok yorucu oldu, kaldıramadık" dedi.

Başarılı oyuncu, "Jet Sosyete dizisi sezon finali yaptıktan sonra beni bu yaz çok yorucu bir maraton bekliyor. Hem bir sinema projesinde rol alacağım, hem de yeni bir televizyon programını sunacağım. Hatta önümüzdeki günlerde ilk bölümü çekeceğiz” şeklinde konuştu.

'Jet Sosyete'nin gelecek sezon televizyondan kalkıp sadece dijital ortamda devam edeceğini dile getiren oyuncu, “Gülse Birsel de zaten bunu açıkladı. Onun için de çok yorucu oluyor. Haftada 120 sayfalık bir bölüm yazmak kolay değil. Ben senaryo yazmayı hiç düşünmedim, zaten istemem de gerçekten sabır işi” ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.