Erdem Şen

Erdem Şen

Kariyerini Samsunspor'da sürdürmekte olan Belçika doğumlu Türk futbolcu.   Kariyeri Kulüp kariyeri Belçika'da işçi bir Türk ailesinin çocuğu olarak dünyaya gelen Erdem, burada yöresel amatör ekiplerde altyapısı eğitimini aldıktan sonra 2008-09 sezonunda İsviçre'nin 3. Lig ekiplerinden Kreuzlingen'e transfer olarak ilk profesyonel sözleşmesini imzalamıştır. İki yıl burada forma giydikten sonra 2010-11 sezonu başında Belçika'nın 3. Lig ekiplerinden Charleroi-Marchienne'ye transfer olmuştur. Aynı sezonun ara transfer döneminde ise 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a transfer olarak Türkiye'ye adım atmıştır. Çaykur Rizespor'da forma şansı bulamayan Erdem bu kulüple olan sözleşmesini feshederek 31 Ocak 2012 tarihinde Giresunspor'a imza atmıştır. Burada 7 kez forma giyen futbolcu 2012-13 sezonu başında ise Samsunspor'a bedelsiz olarak transfer olmuştur. Samsunspor'daki ilk resmî karşılaşmasına ise 25 Ağustos 2012 tarihindeki TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında çıkmıştır. İlk golünüyse yine aynı takıma karşı tam bir yıl sonra oynanan karşılaşmada kaydetmiştir.   Millî kariyeri Erdem, Samsunspor'da gösterdiği başarılı performans sonrasında Ocak 2014'te millî takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan 1. Lig karmasına davet edilmiştir.Karma ile Fethiyespor arasında oynanan maçta forma bulan futbolcu ikinci maçta ise yer almamıştır.

Erdem Şen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.485 erdem şen haberi bulunmuştur.
Maltepe'de zincirleme kaza
Maltepe'de zincirleme kaza Maltepe'de seyir halindeyken aniden yavaşlayan otomobil zincirleme kazaya neden oldu. 4 aracın karıştığı kazada ölen ya da yaralanan olmazken, Kadıköy istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.
25.08.2022 Gündem
Bodrum’da eğitime engel yok
Bodrum’da eğitime engel yok Bodrum Belediyesi ve hayırsever iş insanlarının destekleriyle tamamlanan Halk Eğitim Merkezi yeni hizmet binası, törenle açıldı.
28.03.2021 Ege
Yılmaz Vural iyileşti, Akhisarspor seriye bağladı!
Yılmaz Vural iyileşti, Akhisarspor seriye bağladı! TFF 1. Lig' de Akhisarspor, eplasmanda İstanbulspor'u 1-0 yendi. Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından tedavisi tamamlanan Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, iki maç aradan sonra takımının başında sahaya çıktı.
2.07.2020 1.Lig
Aldin Cajic: Türkiye dünyanın en güçlü ülkesi
Aldin Cajic: Türkiye dünyanın en güçlü ülkesi İstanbulspor'dan forma giyen Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Aldin Cajic çarpıcı açıklamalara imza attı.
1.07.2020 1.Lig
Eşi benzeri olmayan köprünün kaderini vatandaşlar belirleyecek
Eşi benzeri olmayan köprünün kaderini vatandaşlar belirleyecek Trabzon’un Arsin ilçesinde sahil alanında 160 metre uzunluğunda köprü olarak bilinen ancak seyir terası amacıyla yapılan eşi benzeri olmayan ‘Kırmızı köprü’nün kaderini vatandaş belirleyecek.
2.05.2020 Gündem
İstanbulspor: 0 - Altınordu: 2
İstanbulspor: 0 - Altınordu: 2 TFF 1. Lig’in 27. haftasında İstanbulspor, sahasında karşılaştığı Altınordu’ya 2-0’lık skorla mağlup oldu. İki takım oyuncuları ve maçta görev alan hakemler korona virüse tedbir almak amacıyla maç öncesi dezenfektan sıktılar.
1.07.2020 1.Lig
Son dakika transfer haberleri | Fatih Tekke'nin yardımcısı Yattara oldu
Son dakika transfer haberleri | Fatih Tekke'nin yardımcısı Yattara oldu TFF 1'inci Lig ekiplerinden İstanbulspor, teknik direktör Fatih Tekke'nin yardımcılığına eski Trabzonspor futbolcusu İbrahima Yattara'yı getirdiğini açıkladı.
1.07.2020 1.Lig
İBB satışa çıkardı, vatandaş park istedi
İBB satışa çıkardı, vatandaş park istedi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), Beyoğlu Kulaksız’da bulunan arsayı satışa çıkarmasına semt sakinleri tepki gösterdi. Semt sakinlerinin bitişiğindeki Ayhan Kocaman Parkı’na dahil edilmesini istediği yaklaşık 200 metrekarelik arsa için İBB, bir milyon TL muhammen bedel belirledi. İBB, yeşil alan, park ve deprem toplanma alanlarının tartışma konusu olduğu bir zamanda, Beyoğlu Kulaksız’da bulunan, Ayhan Kocaman Parkı bitişiğindeki parseli satış listesine koydu. İhale Encümeni’nin ilanına göre, mülkiyeti İBB’ye ait Beyoğlu, Kadımehmet Mahallesi, 1421 ada, 50 parselde bulunan, 200,84 metrekarelik arsa, 6 Kasım 2019 tarihinde düzenlenecek ihale ile satılacak.
26.10.2019 Siyaset
Gez... Çek... Yaz...
Gez... Çek... Yaz... Seyahatlerinizden fotoğraflarınızı, yazılarınızı gönderin yayımlayalım...
15.09.2019 Gündem
Süper Lig'de ara transfer döneminin en pahalısı Diagne
Süper Lig'de ara transfer döneminin en pahalısı Diagne Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu ara transfer dönemi sona erdi.
1.07.2020 Futbol
Mustafa Kaplan: Üç puan süper olur
Mustafa Kaplan: Üç puan süper olur Spor Toto Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Mustafa Kaplan, yarın Trabzonspor ile deplasmanda yapacakları 20. hafta mücadelesinden puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.
30.06.2020 Trabzonspor
Merih Demiral Serie A yolunda
Merih Demiral Serie A yolunda İtalya'nın Sassuolo ekibinin radarında olan Merih Demiral'ın önümüzdeki günlerde İtalya Serie A'ya transfer olması beklenirken, bu transferin arkasında Juventus'un olduğu iddia edildi. Merih'in transfer olması halinde Türkiye'den yurt dışına transfer olan oyuncu sayısı rekor seviyeye ulaşacak.
23.07.2020 Alanyaspor
Marcao gitti, Erdem Şen geldi!
Marcao gitti, Erdem Şen geldi! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Erdem Şen, Portekiz'in Chaves takımına transfer oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Ankaragücü-Bodrum Belediyesi: 3-2
Ankaragücü-Bodrum Belediyesi: 3-2 Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü evinde Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u 3-2 yenmesine rağmen ilk maçı 4-2 kaybettiği için elendi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar...
45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar... Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceyi oyuncu Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu.
10.12.2018 Cadde
Bodrumspor-Ankaragücü: 4-2
Bodrumspor-Ankaragücü: 4-2 Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Bodrumspor evinde Süper Lig temsilcisi Ankaragücü karşısında müthiş geri dönüşe imza attı. Ev sahibi ekip, 2-1 geriye düştüğü maçta İsmail Kartal'ın talebelerini 4-2 yenerek büyük sürprize imza attı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Ankaragücü: 1 -  Erbaaspor: 0
Ankaragücü: 1 - Erbaaspor: 0 Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda MKE Ankaragücü, sahasında TFF 3. Lig ekiplerinden Erbaaspor'u 1-0 yenerek 5. tura yükseldi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
MKE Ankaragücü - Serik Belediyespor: 2-1
MKE Ankaragücü - Serik Belediyespor: 2-1 Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında MKE Ankaragücü sahasında Serik Belediyespor'u 2-1 yenerek 4. tura yükseldi.
23.07.2020 Ankaragücü
Ankaragücü'nden Gençlerbirliği'nde 4 gol!
Ankaragücü'nden Gençlerbirliği'nde 4 gol! MKE Ankaragücü, hazırlık maçında konuk ettiği Spor Toto 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup etti.
23.07.2020 Ankaragücü
Erdem Şen Ankaragücü'nde!
Erdem Şen Ankaragücü'nde! Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü flaş bir ismi daha kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler Erdem Şen'i transfer etti.
23.07.2020 Ankaragücü
Sivasspor, Pogba’yı bitirdi
Sivasspor, Pogba’yı bitirdi Geride kalan iki haftada savunması alarm veren Sivasspor, stopere düşündüğü Pogba transferinde mutlu sona ulaştı. Geçen sezon Gençlerbirliği forması giyen oyuncuyla anlaşmaya varıldı
Gazişehir Gaziantep için Erdem Şen iddiası
Gazişehir Gaziantep için Erdem Şen iddiası Spor Toto 1. Lig ekibi, bonservisi elinde bulunan Erdem Şen'in peşine düştü.
1.07.2020 1.Lig
Trabzonspor'da orta sahaya yeni aday; Erdem Şen
Trabzonspor'da orta sahaya yeni aday; Erdem Şen Geçtiğimiz sezonu Portekiz Ligi ekiplerinden Maritimo'da geçiren Erdem Şen, Türk kulüplerinin takibinde...
30.06.2020 Trabzonspor
Savaşın yalnızlaştırdığı  kadınların ‘masalı’
Savaşın yalnızlaştırdığı kadınların ‘masalı’ Georg Büchner’in klasik metninin bir rock müzikaline dönüştüğü “Woyzeck Masalı”, Tatbikat Sahnesi tarafından bir sezon aradan sonra daha geniş bir kadroyla UNIQ Hall’da sahneleniyor. Oyunu uyarlayan ve yöneten Erdal Beşikçioğlu, “masalı”nı izlemeden asıl “Woyzeck”i tanımanızı öneriyor
14.10.2017 Pazar
Süper Lig'de isim isim gelen ve giden transferler
Süper Lig'de isim isim gelen ve giden transferler Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Aytemiz Alanyaspor, 2016-2017 futbol sezonunda, birinci transfer ve tescil döneminde 21 oyuncuyu kadrosuna katıp, 12 futbolcuyla yollarını ayırarak, transferin en hızlı takımı oldu.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Erdem Şen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.