Ergene

Ergene

Son dakika Ergene haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ergene gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ergene haber sayfamızda...

Ergene

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.352 ergene haberi bulunmuştur.
Nehir değil  ‘atık kanalı’
Nehir değil ‘atık kanalı’ Marmara Bölgesi’nin Karadeniz kıyılarındaki Yıldız Dağları’ndan doğup 283 km yol katederek Meriç Nehri ile birleştikten sonra Ege Denizi’ne dökülen Ergene Nehri, kimyasal ve evsel atıklar nedeniyle yıllardır kirli akıyor.
13.03.2024 Gündem
Polislere direnip başörtülü kadına hakaret etmişti! Müdür yardımcısı açığa alındı
Polislere direnip başörtülü kadına hakaret etmişti! Müdür yardımcısı açığa alındı Zonguldak'ta tartıştığı market kasiyerine "Başımıza ne geldiyse, bu kapalılardan geldi" deyip, gelen polislere de "Kimi aldığınıza dikkat edin, yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm" diyerek direnen Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Onur D. (40) hakkında idari soruşturma başlatılıp, açığa alındı.
5.03.2024 Gündem
Bülent Yenihayat: Çok güzel bir atmosferde oynadık!
Bülent Yenihayat: Çok güzel bir atmosferde oynadık! Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Ergene Velimeşespor'u mağlup ettikleri haftanın ardından konuştu.
19.02.2024 3.Lig
Feci kaza! Paramparça olan araçtan sağ çıktılar
Feci kaza! Paramparça olan araçtan sağ çıktılar Tekirdağ'da korkunç bir kaza meydana geldi. Kayganlaşan yolda kontrolü kaybeden araç beton bloğa çarptı ve paramparça oldu. Motoru da fırlayan araçtan 3 genç sağ çıktı.
5.02.2024 Gündem
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Tekirdağ’da fabrika inşaatında göçük! 1 ölü, 1 yaralı
Tekirdağ’da fabrika inşaatında göçük! 1 ölü, 1 yaralı Tekirdağ'ın Ergene ilçesindeki fabrika inşaatında hafriyat çalışması sırasında meydana gelen göçükte işçilerden Zekeriye Midilli (39) hayatını kaybetti, Adem Kalaycı (24) yaralı olarak kurtarıldı.
16.01.2024 Gündem
Tekirdağ'da göçük altında kalmıştı! 12 saat sonra kurtarıldı
Tekirdağ'da göçük altında kalmıştı! 12 saat sonra kurtarıldı Tekirdağ’ın Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrika inşaatının hafriyat çalışmalarında meydana gelen göçükte toprağın altında kalan 2 işçiden biri 12 saat sonra kurtarıldı.
16.01.2024 Gündem
Tekirdağ’da fabrika inşaatında göçük! Çalışmalar devam ediyor
Tekirdağ’da fabrika inşaatında göçük! Çalışmalar devam ediyor Tekirdağ’da Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrika inşaatının hafriyat çalışmalarında meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı. İşçileri arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
15.01.2024 Haberler
Tekirdağ’da fabrika inşaatında göçük! Çalışmalar devam ediyor
Tekirdağ’da fabrika inşaatında göçük! Çalışmalar devam ediyor Tekirdağ’da Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrika inşaatının hafriyat çalışmalarında meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı. İşçileri arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
15.01.2024 Gündem
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara
Kara kış zorluyor, bazı kentlerde eğitime ara Ülke genelinde uzun süre devam eden bahar havasının ardından dondurucu soğuklar etkili olurken, İstanbul’da sıcaklıklar 10 derece birden düştü.
11.01.2024 Gündem
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarılar: 7 ile dikkat! Yoğun kar yağışı bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. 7 il için sarı ve turuncu kodlu kar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, su baskını buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
10.01.2024 Gündem
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi
Son dakika... İstanbul'da kar yağışı devam ediyor! Yeni uyarılar peş peşe geldi Meteoroloji’den yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı aralıklarla etkili olamaya devam ediyor. Bazı ilçelerde karla karışık yağmur ve yağmur olarak etkisini gösteriyor. Öte yandan yetkililer yarın ve 12-13 ocak için İstanbul dahil tüm yurt genelinde yeni uyarıda bulundu. İşte tüm yurt geneli için hava durumu detayları…
10.01.2024 Gündem
İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı
İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde kar yağışı nedeniyle oluşan yoğun tipi sebebiyle birçok mahallenin yolu kapanırken birçok araç yolda kaldı.
10.01.2024 Haberler
İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı
İstanbul'un yanı başı! Göz gözü görmüyor, araçlar yolda kaldı Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde kar yağışı nedeniyle oluşan yoğun tipi sebebiyle birçok mahallenin yolu kapanırken birçok araç yolda kaldı.
10.01.2024 Gündem
3 ilde eğitime kar engeli! İstanbul dahil yeni uyarı
3 ilde eğitime kar engeli! İstanbul dahil yeni uyarı Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına aldı. Dün İstanbul dahil yurdun neredeyse tamamında kar, karla karışık yağmur ve poyraz etkili oldu. 3 kentte okullar tatil edildi. Peki kar yağışı devam edecek mi? İstanbul’da son durum ne?
10.01.2024 Haberler
İstanbul’da kar yüzünü gösterdi
İstanbul’da kar yüzünü gösterdi İstanbul’da sıcaklık düştü, kentin bazı ilçelerinde karla karışık yağmur etkili oldu. Prof. Dr. Orhan Şen, cuma günü etkili olacak soğuk hava dalgasıyla İstanbul’da kar görüleceğini söyledi.
10.01.2024 Gündem
Tekirdağ’da feci kaza! 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Tekirdağ’da feci kaza! 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti Tekirdağ’da meydana gelen zincirleme kazada otomobil kamyona ok gibi saplandı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
9.01.2024 Haberler
Tekirdağ’da feci kaza! 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Tekirdağ’da feci kaza! 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti Tekirdağ’da meydana gelen zincirleme kazada otomobil kamyona ok gibi saplandı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
9.01.2024 Gündem
İki çocuğa mezar oldu! Belediye için 2,5 yıl sonra soruşturma izni
İki çocuğa mezar oldu! Belediye için 2,5 yıl sonra soruşturma izni Tekirdağ'da taşan derenin suyuna kapılan Burak Önder (9) ile Mustafa Aslan'ın (13) ölümüne ilişkin bilirkişi heyeti raporunda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Ergene Belediyesi 'asli' kusurlu bulundu. Rapor sonrası soruşturmayı yürüten Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 belediyenin fen işleri müdürlüğündeki devlet memurlarının soruşturulması için İçişleri Bakanlığı'ndan izin istedi. Bakanlık, 2,5 yıl sonra Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in de aralarında bulunduğu 6 kişi hakkında soruşturma izin verdi.
8.01.2024 Gündem
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
En Zor Tekerlemeler – Söylemesi En Zor, Kısa ve Uzun Tekerlemeler ve Örnekleri
En Zor Tekerlemeler – Söylemesi En Zor, Kısa ve Uzun Tekerlemeler ve Örnekleri Halk edebiyatına özgü bir tür olan tekerlemeler, “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Çocukların hem eğlenmesine hem de gelişimine katkı sağlayan tekerlemeler bir çeşit laf cambazlığıdır. Söylenmesi zor olan tekerlemelerin genellikle gerçek yaşamla ilgisi yoktur. Hayal ve kurmacadırlar. Bazı kelimeler anlamlı iken bazen de anlamı olmaz. Çocukların yanı sıra yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Söylemesi zor, kısa ve uzun tekerleme örnekleri için “En Zor Tekerlemeler” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Kafede kanlı olay! 'Yüksek ses' kavgasında bir kişi öldü
Kafede kanlı olay! 'Yüksek ses' kavgasında bir kişi öldü Kafetaryada yüksek sesle konuşma nedeniyle 2 müşteri arasında çıkan kavgada bir kişi tabanca ile vurularak öldürüldü.
27.12.2023 Gündem
'Ergene Havzası'na dikkat çekildi: Yer altı suyu yüzde 85 azaldı
'Ergene Havzası'na dikkat çekildi: Yer altı suyu yüzde 85 azaldı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Trakya'da Ergene Havzası'nda yer altı sularının yüzde 80-85 seviyede azaldığını belirtti.
16.12.2023 Gündem
Şoke eden fidye oyunu! Babası ekiplere haber verince ortaya çıktı
Şoke eden fidye oyunu! Babası ekiplere haber verince ortaya çıktı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişi, kendini kaçırılmış gibi gösterip babasından fidye istedi. Babasının şikayeti üzerine yakalanan şahıs, sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı. Şahsın ifadesi de ortaya çıktı.
3.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ergene ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.