Erkek

Erkek

Son dakika erkek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erkek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erkek haber sayfamızda...

Erkek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 89.482 erkek haberi bulunmuştur.
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! Kurtarma çalışmaları sürüyor
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! Kurtarma çalışmaları sürüyor Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, hayır çeşmesi için su yolu kazısı yapıldığı sırada meydana gelen toprak kaymasında bazı kişilerin göçük altında kaldığı ihbarı üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı.
17.04.2024 Gündem
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde şampiyon Halkbank oldu! AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Parolapara'yı 3-0 mağlup eden Halkbank şampiyon oldu.
17.04.2024 Voleybol
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Dusan Alimpijevic, Beinsports'a açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Eurocup
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanır? PA: 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu?
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanır? PA: 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu? 31. dönem POMEM ön başvuruları alındı ve gözler sınav tarihlerine çevrildi. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 31. dönem için lisans mezunu (6.000) erkek ile (1.500) kadın, aday olmak üzere toplam (7.500) aday alınacak. Başvuru süreci noktalanan POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı Yakılan ateşle birlikte 26 Temmuz'daki açılış törenine kadar üç ay sürecek meşale turu da başladı.
17.04.2024 Dünya
İstanbul'da başka mekanda işe başlayan DJ'ye yeni saldırı!
İstanbul'da başka mekanda işe başlayan DJ'ye yeni saldırı! Esenyurt’taki evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan DJ’nin, bu kez de Bağcılar’daki yeni çalıştığı iş yerine ateş açıldı. Saldırı anı kameralara yansırken, mekandakiler panikle dışarıya çıktı.
17.04.2024 Gündem
Yolcu otobüsünde taciz iddiası
Yolcu otobüsünde taciz iddiası Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Her yerde taciz edilmek sözlü ya da fiziksel hiç önemli değil, hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım, belki benim yaşadığımı yaşayıp da sesini çıkarmayan bir çok insan var, belki küçük yaştakiler, belki büyük yaştakiler. Bunun artık son bulmasını istiyorum." dedi. Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenilirken otobüs firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü.
17.04.2024 Haberler
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım' diyerek taciz anlarını görüntüledi.
17.04.2024 Gündem
Selen Görgüzel takipçisinden gelen yoruma ateş püskürdü! 'Hadsiz'
Selen Görgüzel takipçisinden gelen yoruma ateş püskürdü! 'Hadsiz' Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra açıklamaları ve estetikleriyle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, son olarak yayınladığı pozuna gelen yoruma sinirlendi. Görgüzel, kendisine 'Yavrum' diyen takipçisine ateş püskürdü.
17.04.2024 Cadde
‘Şiddet nedir, iyi biliyoruz’
‘Şiddet nedir, iyi biliyoruz’ “Cam Perde” filmiyle Adana Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu seçilen Selen Kurtaran, “Karakterimin ataerkil dünyayı yönetmeyi öğrenmiş hâli ve bununla baş edişi çok dikkatimi çekti” diyor.
17.04.2024 Kültür Sanat
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Eczacıbaşı açıkladı! Konferans Ligi sebebiyle final maçının saati değişti
Eczacıbaşı açıkladı! Konferans Ligi sebebiyle final maçının saati değişti Eczacıbaşı Spor Kulübü, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos ile karşılaşacağı maç nedeniyle final serisinin 4. maçının saatinin 18.00'e alındığını açıkladı.
16.04.2024 Voleybol
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi'
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi' Bir dönem podyumların aranan isimlerinde olan Ebru Şancı (40), Pendikspor forması giyen Alpaslan Öztürk'le (30) evlendikten sonra modelliği bırakmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Eski mankenin dişçi pozu ve paylaşıma düştüğü not gündem oldu.
16.04.2024 Cadde
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi!
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi! Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Yeşilköy'de bir mekanda müzikserverlerle buluştu. Sahne performansından önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, rock müzikle ilgili çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
17.04.2024 Cadde
Şişli'de Cevahir AVM'de intihar! 5. kattan atladı
Şişli'de Cevahir AVM'de intihar! 5. kattan atladı Şişli’de bulunan bir AVM'de kimliği öğrenilemeyen erkek şahıs 5. kattan aşağıya atlayarak hayatına son verdi.
16.04.2024 Gündem
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi, Türkiye'ye dönüyor. 2009'da Antalya'da organize edilen dünya çapındaki etkinliğin yedinci etabı 28-29 Eylül tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.
16.04.2024 Diğer
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı Bir kadının online grup aracılığıyla eski flörtünün kaba davranışlarını ifşa etmesiyle başladı. Grup kısa sürede aynı adamla tatsız bir ilişki yaşayan onlarca kadının tecrübeleriyle yankılandı. Kendisi hakkında yazılanları sindiremeyen adam, örgütlenen kadınlara 84 milyon TL'lik dava açtı.
16.04.2024 Dünya
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
Nostaljik defile
Nostaljik defile Demet Şener’in de aralarında bulunduğu 20 kadın ve erkek model, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından dördüncüsü düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’ndeki ‘Gelenekten Gelen İlham’ koleksiyonu defilesinde boy gösterdi.
16.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. Farkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Cadde
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i set vermeden devirdi ve seride 2-1 öne geçti Sultanlar Ligi'nin final serisinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.
15.04.2024 Voleybol
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı'
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı' Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığının net olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Varikosel, kısırlık riskini artırıyor! Erkeklerin yüzde 25-40'ında görülüyor
Varikosel, kısırlık riskini artırıyor! Erkeklerin yüzde 25-40'ında görülüyor Varikoselin testis toplardamarlarının bacaklarda varis benzeri genişlemesine verilen klinik bir isim olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Açıkgöz, “Erkek kısırlığının en yaygın nedenlerinden varikosel, düzeltilebilir bir durumdur. Genel nüfusta erişkin yaşta yaklaşık yüzde 15-20 oranında görülürken, kısırlık nedeniyle araştırılan erkeklerin yüzde 25-40'ında varikosel saptanır” dedi.
15.04.2024 Genel Sağlık
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü
Avustralya'da ikinci şok! Bıçaklı saldırgan kilisede kan döktü Alışveriş merkezinde sekiz kişinin öldürüldüğü saldırıdan günler sonra bu kez kilisede çığlıklar yükseldi, yerel medya piskopos en az dört kişinin yaralandığını bildiriyor.
15.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Erkek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.