Cinselliği bitiren hastalık: İdrar kaçırma
Cinselliği bitiren hastalık: İdrar kaçırma Kontinans Derneği Başkanı Prof.Dr. Tufan Tarcan, idrar kaçırmanın hijyenik sorunlar ve güven eksikliğine neden olduğu için cinsel işlev bozukluğuna da yol açabileceğini belirtti. İdrar kaçırmaya bağlı olarak ortaya çıkan depresyon sorunu cinsellikten uzaklaşmaya ve cinsel ilişki sırasında idrar kaçırma korkusu yaşanmasına yol açarak cinsel hayatı kısıtlıyor" dedi
8.02.2020 Cinsel Sağlık
Omurilik yaralanmaları sonrası idrar kaçırma problemi
Omurilik yaralanmaları sonrası idrar kaçırma problemi Omurilik yaralanmaları sonrası mesane işlevi konusunda birçok sorun ortaya çıkabiliyor.
5.04.2019 Genel Sağlık
Prostat ameliyatı sonrası idrar kaçırma problemi!
Prostat ameliyatı sonrası idrar kaçırma problemi! Erkeklerde de kadınlarda da idrar kaçırma çok önemli bir problem, ancak erkeklerin hekime başvurma davranışları çok daha farklı olabiliyor. Peki erkeklerde idrar kaçırma sorunları neden olur? Neden erkekler, kadınlardan daha erken idrar kaçırma sorununa çözüm arıyor?
25.01.2019 Erkek Sağlığı
Kadınlar erkeklerden daha sık idrar kaçırıyor!
Kadınlar erkeklerden daha sık idrar kaçırıyor! İdrar kaçırma özellikle yaş ilerledikten sonra en çok karşılaşılan sorunlardan biri. Peki kadınların erkeklere göre 4 kat daha fazla idrar kaçırdığını biliyor muydunuz? Kontinans Derneği Başkanı Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Oktay Demirkesen anlattı:
3.11.2017 Kadın Sağlığı
Erkeklerde idrar kaçırma sorununa son
Erkeklerde idrar kaçırma sorununa son Türkiye’de ilk kez kadavra üzerinde canlı cerrahi ile erkeklerde idrar kaçırma tedavisinde “altın standart” yöntem olan “artifisiyel sfinkter” eğitimi verildi.
28.04.2015 Erkek Sağlığı