Erkeklerin Mutluluğunu Büyüten Estetik Operasyon Rehberi

Estetik ve cerrahi operasyonlar arasında son yıllarda ilginin ve talebin giderek arttığı penis büyütme estetiği hakkında en çok merak edilen konuların özetini içeren, erkeklere özel genital estetik rehberi…

Penisin Doğal Büyümesini Sağlayan Ameliyat Tekniği…

Alt karın bölgesinde penis ile pelvik duvarı arasında ligamentler vardır. Sözkonusu bölge küçük bir kesi ile açılarak bu bağlar serbest bırakılır. Pelvik bölgesinde gizlenmiş penis kısmı ortaya çıkarılır. Dermal yağ greftleri, kesi yapılan bölgeye yerleştirilerek penis ameliyatı tamamlanır. Operasyon sonunda penis boyu, doğal yollarla daha da uzamış olur.

Haberin Devamı

Ameliyat ile Penis Boyu Ne Kadar Uzatılabilmektedir?

Penis estetiği ameliyatında, kişinin gerçekçi beklentilere sahip olması gerekir. Alt karın bölgesinde gömülü olan kısım serbest bırakılarak belli bir ölçüde penis uzaması söz konusudur. Penis boyunun “en az beşte biri” oranında bir uzama sağlanmaktadır.

Bu Estetik Operasyonlar Tekrar Tekrar Yaptırılabilir mi?

Penis büyütme ya da penis uzatma ameliyatı bir defa yapılabilmektedir. Penis kalınlaştırma ameliyatını ise aralıklarla tekrar gerçekleştirebilir. Kalınlaştırma işleminde, kişinin kendi vücudundan yapılan yağ transferi sonrasında, zamanla yağların belli bir kısmı eriyerek yok olur. Ancak nakledilen yağ dokusunun yarısından biraz daha fazlası kalıcı olabilmektedir. Hastanın talebi doğrultusunda hacim kaybının telafisi için tekrar işlemleri sözkonusu olabilmektedir.

Penis Uzatma ve Penis Kalınlaştırma Operasyonları Farklı Zamanlarda mı Yapılmaktadır?

Penis büyütme estetiği, kalınlaştırma ve büyütmenin aynı operasyonda gerçekleştirildiği cerrahi bir işlemdir. Genellikle hafif narkoz altında ilk önce penis boyu uzatılırken, operasyonun ikinci aşamasında penis kalınlaştırma yapılmaktadır.

Ameliyat Cinsel Hayatı Ne Kadar Erteler?

Ameliyatın ardından tam iyileşme süresi 4 ila 6 haftadır. Bazı hastalarda bu süre 8 haftaya kadar uzayabilmektedir. Bu sürenin ardından cinsel hayatlarını normal bir şekilde yaşayabilirler.

Penis Uzaması Kalıcı mıdır?

Haberin Devamı

Gizlenen penis kısmının dışarı çıkarılması ile neticelenen penis büyütme ameliyatının sonucu, yani penisteki uzama kalıcıdır. Penis kalınlaştırma işlemi sonrasında, kalınlaştırmada kullanılan yağ dokusunun ortalama yüzde 60’ı kalıcıdır.

Partner, Cinsel İlişki Sırasında Ameliyat Yapıldığını Fark Eder mi?

Alt karın bölgesine yapılan cerrahi operasyondaki kesi, özel dikiş malzemeleriyle estetik bir formda kapatılır. Yine de ameliyat izi oluşur. Ancak kasık tüylerinin altına gizlenir. Ameliyat izi, 2-3 yıla kadar ten rengini alarak belli belirsiz bir görünüm kazanır.

Her Erkek Penis Estetiği Yaptırabilir mi?

Penis uzatma ve penis kalınlaştırma ameliyatı olmak için 18 yaşını doldurmak gerekiyor. Penis boyundan memnun olmayan, ameliyat ve anestezi açısından ciddi risk oluşturacak farklı bir hastalığı olmayan sağlıklı her erkek, penis estetiği yaptırarak, penis boyunu ve kalınlığını arttırabilir.

Sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle,

Sağlık ve sevgiyle kalın…