Erol Bilecik

Erol Bilecik

Son dakika Erol Bilecik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erol Bilecik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erol Bilecik haber sayfamızda...

Erol Bilecik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 460 erol bilecik haberi bulunmuştur.
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum!
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcuda son durum! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde 5 futbolcunun son durumu belli oldu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den manidar paylaşım: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık
Fenerbahçe'den manidar paylaşım: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık Süper Kupa'da 7 Nisan'daki Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" paylaşımını yaptı. Sarı-lacivertli takım, 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la karşılaşacak.
4.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Süper Kupa'da sahaya 9 kişi çıkacak! Hükmen galibiyet
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Süper Kupa'da sahaya 9 kişi çıkacak! Hükmen galibiyet Galatasaray ile Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkma kararı aldı. Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahaya 9 futbolcu ile çıkmayı planlıyor.
4.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye sürpriz talep!
SON DAKİKA: Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye sürpriz talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bilgi ve belgeye dayalı konuşuruz
Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bilgi ve belgeye dayalı konuşuruz Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertli ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı! Resmen açıklandı
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı! Resmen açıklandı Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı ve Türkiye Kupası için aldığı kararı açıkladı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti Geçtiğimiz sezon başında, yıldızı olduğu Ajax'tan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Dusan Tadic, 35 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'in en iyi isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tecrübeli oyuncunun performansı Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız Sarı-lacivertli kulübün Başkan Vekili Erol Bilecik, 2 Nisan'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Atatürk'ü 10 Kasım Fenerbahçe Vapuru ile andı
Fenerbahçe, Atatürk'ü 10 Kasım Fenerbahçe Vapuru ile andı Fenerbahçe Kulübü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıl dönümünde anlamlı bir tören gerçekleştirdi.
10.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de aynı senaryo! Teknik direktör arayışı yine bitmedi
Fenerbahçe'de aynı senaryo! Teknik direktör arayışı yine bitmedi Fenerbahçe’de bir kez daha teknik direktör belirsizliği yaşanıyor. Başkan Ali Koç ve yönetimlerinin görev yaptığı son 5 senede benzer örneklerle hep aynı süreçlerden geçen sarı-lacivertliler, yine bilinmezliklerle ilerliyor, hocasını bekliyor.
26.06.2023 Fenerbahçe
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, eski başkan Aziz Yıldırım’ın iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Erol Bilecik, "Sayın Aziz Yıldırım’ı gerçekleri görmeye davet ediyorum!" notuyla yaptığı paylaşımda, sarı-lacivertlilerin Aziz Yıldırım dönemindeki borç tablosunu yayımladı.
25.06.2023 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Kimse çıkmazsa ben buradayım
Aziz Yıldırım: Kimse çıkmazsa ben buradayım Olağanüstü kongre çağrısını bir kez daha yineleyen Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe’nin başkan adayının olmaması ihtimal dahilinde değildir. Hiç kimse aday olarak ortaya çıkmaz ise ben buradayım. Ben her zaman hazırım” dedi.
24.06.2023 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım gönlünden geçen iki başkan adayını açıkladı! 'Kimse çıkmazsa ben adayım'
Aziz Yıldırım gönlünden geçen iki başkan adayını açıkladı! 'Kimse çıkmazsa ben adayım' Fenerbahçe'de sezonun bitmesiyle birlikte sular durulmuyor. Sarı-Lacivertli ekibin eski Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gönlündeki iki başkan adayını açıklayan Aziz Yıldırım, Ali Koç hakkında da konuştu. İşte detaylar...
23.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç: Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız
Ali Koç: Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız Gergin geçen Mali Genel Kurul’da Başkan Ali Koç isim vermedi ama gelecek sezon takımı kimin çalıştıracağını işaret etti, “Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız” ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım'a tepki: Yazıklar olsun!
Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım'a tepki: Yazıklar olsun! Fenerbahçe 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı başladı. Genel kurulda söz alan Fenerbahçe Kongre Üyesi Suat Müftüoğlu, Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.
17.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin borcu açıklandı
Fenerbahçe’nin borcu açıklandı Fenerbahçe Kulübü 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul'da Fenerbahçe Kulübü’nün borcunun 7 milyar 686 milyon TL olduğu açıklandı.
17.06.2023 Fenerbahçe
PFDK'dan Jorge Jesus'a 1 maç men ve para cezası
PFDK'dan Jorge Jesus'a 1 maç men ve para cezası PFDK, Adana Demirspor maçının sonunda hakem Ali Palabıyık'a itirazının ardından kırmızı kart gören Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a 1 maç soyunma odasına, yedek kulübesine giriş yasağı ve 26 bin TL para cezası verdi.
23.02.2023 Fenerbahçe
Spor dünyası el ele verdi! Yardımlar çığ gibi büyüyor
Spor dünyası el ele verdi! Yardımlar çığ gibi büyüyor Spor camiası dün de depremzedeler için tek yürek oldu. Kulüplerde hazırlanan yardım kolileri Hatay ve Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimize doğru yola çıkarken sporcular, teknik direktörler ve yöneticiler hazırlıklarda bizzat bulundu.
9.02.2023 Süper Lig
Transfer sonrası Emre Demir itirafı! 'Beni aradı'
Transfer sonrası Emre Demir itirafı! 'Beni aradı' Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'a transfer olan Emre Demir hakkında ilk açıklama geldi. Genç yıldızı sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den kiralayan Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu itirafta bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Emre Demir'in transfer sürecini anlattı.
4.02.2023 Fenerbahçe
TFF Tahkim Kurulu'ndan Dursun Özbek'in cezasında indirim
TFF Tahkim Kurulu'ndan Dursun Özbek'in cezasında indirim TFF Tahkim Kurulu, Dursun Özbek'in 50 günlük hak mahrumiyeti cezasının 35 güne indirildiğini açıkladı.
3.02.2023 Galatasaray
TFF açıkladı! Jorge Jesus, Ali Koç, Erol Bilecik ve Selahattin Baki, PFDK'ya sevk edildi
TFF açıkladı! Jorge Jesus, Ali Koç, Erol Bilecik ve Selahattin Baki, PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.
3.02.2023 Fenerbahçe
PFDK'dan Valentin Rosier'e 2 maç men cezası
PFDK'dan Valentin Rosier'e 2 maç men cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor - Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier'e 2 maçtan men cezası verdi. Kurul ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.
26.01.2023 Beşiktaş
Okan Buruk: İkinci yarının da en çok puan toplayanı ve lideri biz oluruz
Okan Buruk: İkinci yarının da en çok puan toplayanı ve lideri biz oluruz Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’nin önünde 4 puan lider olsalar da temkinli olmayı sürdürüyor. Ligin ilk yarısında 19 maçta 2.36 puan ortalaması tutturan Galatasaray’da Okan Buruk, “2. yarının da lideri oluruz” görüşünü taşıyor.
25.01.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Erol Bilecik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.