Fenerbahçe Ersun Yanal: Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz

Ersun Yanal: Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz

26.05.2019 - 21:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezon şampiyonluk şarkıları söyleyeceklerini ifade ederek umutlu bir mesaj gönderdi, "Güzel günler gelecek, güzel günler, güneşli günler göreceğiz" dedi.

Ersun Yanal: Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz

Celal Umut Eren - Skorer

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezonu işaret ederek son basın toplantısını yaptı.

Gelecek sezon şampiyon olacaklarını aktaran Yanal, "Enerjimizi geleceğe çevirmeliyiz. Sezonun özeti; güzel günler gelecek, güneşli günler göreceğiz. Biz buna konsantre olduk. Kısıtlı bir kadroyla oynadık bugün. Bizi etkiledi. Kendi bestemizi söyleyeceğimiz bir sezonu önümüzde bekliyoruz. Bunu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz" dedi.

Mehmet Topal'a gelen tepkinin doğru olmadığını aktaran tecrübeli hoca, "Son maçta katkılarından dolayı taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bu formayı kutsal yapan sahadaki terdir, futbolculardır.

Her oyuncumuz bu formayı terlettiği sürece değerdir. Mehmet Topal'a yapılan eleştiriye katılmıyorum, onaylamıyorum. Geçmişten çok geleceği yaşayacağız. Kırgınlık yok, bunlar olur" diye konuştu.

Haberin Devamı

Transfer soruları üzerine konuşan Yanal, "Bugün maçın özelinde konuşalım. Transferle ilgili kısa süre içerisinde bizden detaylı açıklamalar duyacaksınız" dedi.