Ertuğrul Erdoğan

Ertuğrul Erdoğan

Son dakika Ertuğrul Erdoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ertuğrul Erdoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ertuğrul Erdoğan haber sayfamızda...

Ertuğrul Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.741 ertuğrul erdoğan haberi bulunmuştur.
CHP'de yeni bir kriz mi var? Aday tespitinde çatlak iddiası!
CHP'de yeni bir kriz mi var? Aday tespitinde çatlak iddiası! CHP PM, yerel seçim belediye başkan adaylarını belirlemek için bugün toplanacak. Kulislerde ise CHP lideri Özel ile İBB Başkanı İmamoğlu arasında adaylar konusunda anlaşmazlık yaşandığı için bazı kentlerde isimlerin açıklanmasının bekletildiği iddia ediliyor...
4.01.2024 Gündem
Gece kulübü işletmecisini öldürdü! 22 yaşındaki katil infaz anını canlı yayınladı
Gece kulübü işletmecisini öldürdü! 22 yaşındaki katil infaz anını canlı yayınladı Bursa’da gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş’u (43) dövüp, tabanca ile başından vurarak öldüren Ertuğrul Erdoğan (22) ile yanındaki 2 kişi yakalanıp, gözaltına alındı. Sorgusunda, suçunu itiraf eden Erdoğan’ın, darp ve infaz anlarını sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı.
26.09.2023 Gündem
Ertuğrul Erdoğan: Biraz daha seçici davranmaya çalıştım
Ertuğrul Erdoğan: Biraz daha seçici davranmaya çalıştım A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda yardımcı antrenörlük görevine getirilen Ertuğrul Erdoğan, Yunanistan ile yarın oynayacakları maçla ilgili olarak, "Önemli olan ne kadar çabuk adapte olduğunuz, ne kadar çabuk enerji ortaya koyabildiğiniz. İnşallah enerjiyi daha çok ortaya koyan taraf biz oluruz" dedi.
24.02.2022 Milli Takım
Galatasaray'da Mustafa Cengiz dönemi sona eriyor
Galatasaray'da Mustafa Cengiz dönemi sona eriyor Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yaklaşık 3,5 yıl süren görevini yarın seçilecek yönetime devredecek.
18.06.2021 Galatasaray
Basketbolda çanlar Galatasaray için çalıyor
Basketbolda çanlar Galatasaray için çalıyor ING Basketbol Süper Ligi’nin 26’ncı haftasında deplasmanda Büyükçekmece Basketbol’a 105-101 mağlup olan Galatasaray, normal sezonun bitimine 4 hafta kala küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde bulunuyor.
29.03.2021 Basketbol
Son dakika - Yenilmez Armada mazide kaldı! Galatasaray'da serbest düşüş...
Son dakika - Yenilmez Armada mazide kaldı! Galatasaray'da serbest düşüş... Türkiye’de basketbolun mihenk taşlarından olan sarı-kırmızılı kulüp, tarihinin en stresli dönemlerinden birini yaşıyor, düşmemek için çabalıyor
2.03.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni başantrenörü Ömer Uğurata oldu
Galatasaray'ın yeni başantrenörü Ömer Uğurata oldu Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlük görevine Ömer Uğurata getirildi.
3.12.2020 Basketbol
Son dakika - Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan ile yollar ayrıldı
Son dakika - Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan ile yollar ayrıldı Galatasaray, Erkek Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan'la yolların ayrıldığını duyurdu.
Efsane isim Yalçın Granit'e son görev
Efsane isim Yalçın Granit'e son görev Efsane için önce Darüşşafaka Ayhan Şahenk’te sevenleri bir araya gelirken TBF Üst Yöneticisi Ömer Onan, “Bizlere hep yol gösterdi” dedi. Türk Telekom Stadı’ndaki törende konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise “Onunla çalışmayı isterdim” ifadesini kullandı
4.11.2020 Galatasaray
Yalçın Granit son yolculuğuna uğurlanıyor
Yalçın Granit son yolculuğuna uğurlanıyor Türk basketbolunun efsane ismi için Darüşşafaka ve Galatasaray kulüplerinde tören düzenlendi
3.11.2020 Galatasaray
Basketbolun yıldızları Gloria Sports Arena’da buluşuyor
Basketbolun yıldızları Gloria Sports Arena’da buluşuyor Avrupa’nın en geniş kapsamlı spor oteli Gloria Sports Arena (GSA) bu yıl dördüncü kez Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor. 2-6 Eylül ve 8-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası’nda; Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, Pınar Karşıyaka, Crvena Zvezda, BC Dnipro, Tofaş, Türk Telekom ve Bahçeşehir Koleji karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.
28.08.2020 Basketbol
Son dakika | Galatasaray, Ertuğrul Erdoğan ile 1+1 yıllığına anlaştı!
Son dakika | Galatasaray, Ertuğrul Erdoğan ile 1+1 yıllığına anlaştı! Galatasaray kulübü, basketbolda Başantrenör Ertuğrul Erdoğan ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzaladığını açıkladı.
14.07.2020 Galatasaray
Son dakika | Ertuğrul Erdoğan, Galatasaray'da kalacağını açıkladı
Son dakika | Ertuğrul Erdoğan, Galatasaray'da kalacağını açıkladı Zalgiris ile görüşen Ertuğrul Erdoğan, gelecek sezon Galatasaray Doğa Sigorta'da kalacağını açıkladı.
14.07.2020 Basketbol
Nick Kay'e Galatasaray'dan cazip teklif!
Nick Kay'e Galatasaray'dan cazip teklif! Galatasaray basketbolda sessizliğini bozuyor. Avustralya'da Perth Wildcast forması giyen uzun Nick Kay'e Galatasaray'ın teklifte bulunduğu belirtildi.
3.07.2020 Galatasaray
Son dakika haberleri | Fenerbahçe'de Obradovic'in yerine gelecek isim belli oldu! Galatasaray detayı...
Son dakika haberleri | Fenerbahçe'de Obradovic'in yerine gelecek isim belli oldu! Galatasaray detayı... Fenerbahçe Beko, takımı emanet etmek için Litvanyalı Sarunas Jasikevicius ile görüşmelerini sıklaştırdı, bütçe biraz daha artırıldı. Fenerbahçe'den ayrılan Obradovic’ten Jasikevicius ile ilgili hamle geldi. Öte yandan bu ayrılık sonrası Galatasaray harekete geçti...
1.07.2020 Basketbol
Ertuğrul Erdoğan: Liglerin ertelenmesi doğru
Ertuğrul Erdoğan: Liglerin ertelenmesi doğru Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, "Liglerin ertelenmesini doğru buluyorum. Daha önce karşılaşmadığımız bir durum söz konusu. Şu anda düşündüğümüz tek şey insan sağlığı. Bu süreci evlerde geçirip bir an önce salgını atlatarak normal hayatımıza dönmek, en büyük beklentimiz" dedi.  
Ertuğrul Erdoğan'dan Fenerbahçe Beko açıklaması!
Ertuğrul Erdoğan'dan Fenerbahçe Beko açıklaması! Galatasaray Doğa Sigorta'yı 85-71 yenen Darüşşafaka Tekfen'in Başantrenörü Selçuk Ernak, finale çıkmanın bir anlam ifade etmediğini belirterek, önemli olanın kupayı kazanmak olduğunu söyledi. Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ise rakipleri Darüşşafaka Tekfen'i tebrik ederek maça konsantre olamadıklarını söyledi. Erdoğan, "Şimdi tek hedefimiz lige verilen arada toparlanıp sağlıklı bir şekilde Fenerbahçe Beko karşılaşmasına çıkmak.'' diye konuştu.
1.07.2020 Basketbol
Ertuğrul Erdoğan: Bazı oyuncuların ayaklarına kramp girdi
Ertuğrul Erdoğan: Bazı oyuncuların ayaklarına kramp girdi Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, ULEB Avrupa Kupası'nı kazanma ihtimalleriyle ilgili, "Bunu hayal ediyoruz ama şansın da yanımızda olması lazım." dedi.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray önce ayrılığı sonra transferi açıkladı
Galatasaray önce ayrılığı sonra transferi açıkladı Galatasaray Doğa Sigorta yaptığı resmi açıklamayla Ben Moore'un kulüpten ayrıldığını, uzun forvet pozisyonuna ise Alex Poythress'in transfer edildiğini açıkladı.
1.07.2020 Basketbol
Ertuğrul Erdoğan: 'Bizim için çok önemli bir galibiyet'
Ertuğrul Erdoğan: 'Bizim için çok önemli bir galibiyet' Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, ULEB Avrupa Kupası'nda İspanya'nın Unicaja Malaga ekibini 91-80 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
1.07.2020 Eurocup
Ertuğrul Erdoğan'dan dobra açıklamalar! Fenerbahçe...
Ertuğrul Erdoğan'dan dobra açıklamalar! Fenerbahçe... Ertuğrul Erdoğan, "Galatasaray basketbolunun en büyük problemi seneye kuracağı kadro değil, ödemeler de değil. En kronik problem salon, bence bir salonun olması lazım. Kulübün en büyük sorunu kendi antrenmanlarını yapacağı, ofislerinin olacağı, altyapının çalışacağı bir salonunun olmaması. Diğer sorun da böyle bütçelerle çalıştığınız bir yerde ciddi bir altyapı organizasyonunun olmaması" dedi.
Türk Telekom: 78 - Galatasaray Doğa Sigorta: 66
Türk Telekom: 78 - Galatasaray Doğa Sigorta: 66 Türkiye Basketbol Süper Lig'de Türk Telekom evinde Galatasaray'ı devirdi: 78-66
1.07.2020 Basketbol
Ersan İlyasova: Takımın havası üst seviyede
Ersan İlyasova: Takımın havası üst seviyede Çin'de düzenlenecek FIBA 2019 Dünya Kupası'na hazırlanan A Milli Basketbol Takımı'nın oyuncuları Ersan İlyasova ile Yiğit Arslan, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Milli Takım
Galatasaraylı Nigel Hayes, Zalgiris Kaunas ile anlaştı
Galatasaraylı Nigel Hayes, Zalgiris Kaunas ile anlaştı Geride kalan sezonu Galatasaray Doğa Sigorta'da geçiren ABD'li basketbolcu Nigel Hayes, Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol
Ertuğrul Erdoğan: "Maçın sonuna kadar mücadele ettik"
Ertuğrul Erdoğan: "Maçın sonuna kadar mücadele ettik" Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde Anadolu Efes'e yenildikleri maç sonrası konuştu.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.