Eser Yenenler

Eser Yenenler

Türk oyuncusu ve sunucu.   Hayatı Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.   Oyunculuk Kariyeri Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.   BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.   2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

Eser Yenenler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.282 eser yenenler haberi bulunmuştur.
Eser-Berfu Yenenler çiftinin oğulları Mete 3 yaşında! Doğum gününden karelere beğeni yağdı
Eser-Berfu Yenenler çiftinin oğulları Mete 3 yaşında! Doğum gününden karelere beğeni yağdı Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'in oğulları Mete, üç yaşına girdi. Ünlü çift, düzenlendikleri doğum günü partisinden karelerini, sosyal medya hesaplarından sevenlerinin beğenisine sundu. Eğlenceli pozlara dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
27.03.2024 Cadde
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı!
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı! Çağla Gizem Çelik ile evli olan ve bir erkek bebek bekleyen Ahmet Kural, katıldığı programda yaptığı itirafla gündeme geldi. Kural, iki kez burnunu kırdığını açıkladı. Ünlü oyuncunun anlattığı hikayeler ise şaşırttı.
21.03.2024 Cadde
Cruise Gemisi’nde ödüllendirildiler
Cruise Gemisi’nde ödüllendirildiler Magazinn.com ödül töreni önceki akşam Haydarpaşa’daki Cruise Gemisi’nde düzenlendi.
9.03.2024 Cadde
Oğuzhan Koç: Her şeyin anlaşılarak yapılması çok önemli
Oğuzhan Koç: Her şeyin anlaşılarak yapılması çok önemli Oğuzhan Koç, önceki gün Levent'te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde sanatçıların hayat hikayelerinin film olması hakkında açıklama yapan şarkıcı, "Ailelerden bilgi ve izin alınmaması yanlış" dedi.
22.02.2024 Cadde
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Siyah bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.
21.02.2024 Cadde
Merve Boluğur'un 'çocuk' itirafı sonrası Murat Dalkılıç'tan cevap geldi!
Merve Boluğur'un 'çocuk' itirafı sonrası Murat Dalkılıç'tan cevap geldi! Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda, "Çok mutlu bir yuvam olsun, bir tane çocuğum olsun istedim" demişti. Bu sözler sonrası Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç, art arda videolar paylaşıp, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.02.2024 Magazin
Merve Boluğur'un 'çocuk' itirafı sonrası Murat Dalkılıç'tan cevap geldi!
Merve Boluğur'un 'çocuk' itirafı sonrası Murat Dalkılıç'tan cevap geldi! Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda, "Çok mutlu bir yuvam olsun, bir tane çocuğum olsun istedim" demişti. Bu sözler sonrası Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç, art arda videolar paylaşıp, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.02.2024 Cadde
‘Evlilikte başarısızım’
‘Evlilikte başarısızım’ Merve Boluğur, Eser Yenenler’in programına katıldı.
12.02.2024 Cadde
Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım
Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım Önce Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan Merve Boluğur, Eser Yenenler'in programına katıldı. Boluğur samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Evliliği 53 günde biten Merve Boluğur "Geyşa olmayı seviyorum" sözleriyle gündem oldu.
11.02.2024 Cadde
Çılgına dönüp sandalye fırlatmıştı! Olaylı Survivor konseyi sonrası Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama
Çılgına dönüp sandalye fırlatmıştı! Olaylı Survivor konseyi sonrası Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama 'All Star' formatında ekranlarda olan Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın, sinirlenip sandalye fırlattığı ve ada konseyi terk ettiği anlar gündem olmuştu. Sert sözleri ve sinirli halleri sosyal medyada viral olan ünlü televizyoncu, canlı yayında olaylı konseyi anlattı.
10.02.2024 Cadde
Oğuzhan Koç'tan 'estetik' yorumu: Hanımlar güzel buluyorsa bize laf düşmez!
Oğuzhan Koç'tan 'estetik' yorumu: Hanımlar güzel buluyorsa bize laf düşmez! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, önceki gün Levent'te yer alan bir mekan çıkışı kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Koç, son dönemde gündemi meşgul eden 'estetik' konusuyla ilgili yorum yaptı.
3.02.2024 Cadde
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar!
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar! Melisa Döngel, geçtiğimiz yıl Eser Yenenler'in programına katılmış, "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim" demişti. Bu itiraf magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, genç oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.
19.01.2024 Cadde
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi?
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi? Prestij Meselesi filmi, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in müzik kariyerine dair serüveni anlatıyor. Filmde birbirinden başarılı isimler yer alırken film severler, TV'de ilk kez yayımlanacak olan Prestij Meselesi filmi gerçek mi, ne zaman, nerede çekildi? sorularını yöneltiyor.
12.01.2024 Bilgi Rehberi
14 Şubat’ta terapi var
14 Şubat’ta terapi var Eser-Berfu Yenenler çifti, önceki gün çocukları Kuzey ve Mete’yle Metropol İstanbul’daki ‘Body Worlds: Animal Inside Out-Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi’ni gezdi.
6.01.2024 Cadde
Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e: İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur!
Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e: İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur! Dört yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Eser-Berfu Yenenler çifti, önceki gece birlikte bir derginin yılbaşı partisine katıldı. Etkinlikte muhabirlerle bir araya gelen ikili, eğlenceli açıklamalarda bulundu.
29.12.2023 Cadde
İLK FRAGMAN YAYINLANDI 📺Cevap Ver Türkiye ne zaman başlıyor? 📺 TV8 Cevap Ver Türkiye nasıl bir yarışma?
İLK FRAGMAN YAYINLANDI 📺Cevap Ver Türkiye ne zaman başlıyor? 📺 TV8 Cevap Ver Türkiye nasıl bir yarışma? Yarışmalarıyla çok konuşulan TV8'e bir yarışma daha ekleniyor. Cevap Ver Türkiye adlı yarışma ile ilgili paylaşımlar başladı. Sunucuları Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, yarışma hakkında sosyal medyada bilgi verdi. Televizyon izleyicileri ise Cevap Ver Türkiye yarışması ne zaman başlıyor? TV8 Cevap Ver Türkiye nasıl bir yarışma? sorularını araştırmaya başladı. İşte merak edilenler
28.12.2023 Bilgi Rehberi
'Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum!'
'Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum!' Zara olarak bilinen Neşe Zara Yılmaz, Yeşilköy'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Henüz yedi yaşında 'Neşecik' adıyla ilk albümünü yayınlayan, dokuz yaşında ise ilk kez sahneye çıkan sanatçı, bir dönem pilot olmayı çok istediğini açıkladı.
5.12.2023 Cadde
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım! 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık gecesi düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz seneki törende oğlu Tarık Emir Tekin ile birlikte ödül alan Şevval Sam, bu sene de ödül vermek için geceye katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlundan övgü dolu sözlerle bahsetti.
5.12.2023 Cadde
'Çengelli iğne değil, mide kelepçesi!'
'Çengelli iğne değil, mide kelepçesi!' Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Cadde
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını Oyuncu Alina Boz ile yönetmen Umut Evirgen, dünyaevine girdi. Düğünden ilk görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.
2.12.2023 Cadde
'Kalça dansı yapmayı arzulayan biri değilim!'
'Kalça dansı yapmayı arzulayan biri değilim!' Eser Yenenler ile Berfu Yenenler, geçtiğimiz gün 'Çift Terapisi' adlı oyunlarıyla sahneye çıktılar. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Yenenler çiftinden Eser, geçtiğimiz haftalarda sahnede twerk (kalça dansı) yaptığı anlarla ilgili açıklama yaptı.
25.11.2023 Cadde
‘Hayallerimizin ötesinde bir oyun’
‘Hayallerimizin ötesinde bir oyun’ Bir yıldır ‘Çift Terapisi’ oyunuyla izleyici karşısında olan Berfu ve Eser Yenenler, “Hayallerimizin ötesinde, güzel bir oyun” diye konuştu.
25.11.2023 Cadde
Demet Özdemir'le barışmak için Seda Sayan'dan yardım istedi mi? Oğuzhan Koç'tan açıklama
Demet Özdemir'le barışmak için Seda Sayan'dan yardım istedi mi? Oğuzhan Koç'tan açıklama Şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede boşanmıştı. Koç, eski eşi ile barışmak için Seda Sayan’dan yardım istediği iddiasını cevapladı. Sayan ile Özdemir, geçen hafta Etiler’de bir mekanda yaklaşık beş saat sohbet etmiş, ikilinin neler konuştuğu merak konusu olmuştu.
30.09.2023 Cadde
Berfu Yenenler: Eser boğazına kadar çocuk doldu!
Berfu Yenenler: Eser boğazına kadar çocuk doldu! Komedyen Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler, önceki gün İstanbul Fuar Merkezi’nde görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü çiftten Berfu Yenenler, "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
29.09.2023 Cadde
Berfu Yenenler: Bu yorum yüzünden bir daha mı depresyona gireyim?
Berfu Yenenler: Bu yorum yüzünden bir daha mı depresyona gireyim? Oyuncu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren model Berfu Yenenler, Instagram hesabından eşiyle çektiği eğlenceli bir videosunu paylaştı. Videosuna gelen bir yoruma cevap veren ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
20.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eser Yenenler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.