Espor Haberleri

Espor Haberleri

Son dakika Espor haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Espor haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Espor haberleri haber sayfamızda...

Espor Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8 espor haberleri haberi bulunmuştur.
Temmuz ayı itibariye bedava olan PlayStation 4 oyunları
Temmuz ayı itibariye bedava olan PlayStation 4 oyunları PlayStation Plus'ın Temmuz ayı kapsamında ücretsiz dağıtacağı oyunlar belli oldu.
1.07.2020 E-Spor
Mesut Özil, FIFA eWorld Cup 2018 resmi marka elçisi oldu
Mesut Özil, FIFA eWorld Cup 2018 resmi marka elçisi oldu 2014 FIFA Dünya Kupasını kazanmış olan, Arsenal’in yıldız oyuncusu Mesut Özil, FIFA eWorld Cup 2018 için resmi marka elçisi seçildi.
1.07.2020 E-Spor
Half Life 2: Classic geliyor! Yepyeni görüntüleri yayınlandı
Half Life 2: Classic geliyor! Yepyeni görüntüleri yayınlandı Bir zamanların efsane oyunu Half Life 2'nin grafiksel anlamda daha da düşürülmüş versiyonu olan Half Life 2: Classic'e ait yeni görüntüler yayınlandı.
1.07.2020 E-Spor
Fortnite’ın 5. sezonu için geri sayım başladı!
Fortnite’ın 5. sezonu için geri sayım başladı! Fortnite’ın 4. sezonu sona yaklaşırken %100 bonus XP etkinliği oyunculara sezon hediyelerini toplama fırsatı sunuyor. Yeni sezonun ise 12 Temmuz’da başlaması hedefleniyor.
1.07.2020 E-Spor
Fortnite çılgınlığı DVD satışlarını patlattı
Fortnite çılgınlığı DVD satışlarını patlattı Büyük oyuncu kitlesi tarafından ücretsiz oynanan Fortnite'ın lansman öncesi üretilen fiziksel disk kopyaları yüzlerce dolara satılıyor.
1.07.2020 E-Spor
Battlefield 1 oynamak isteyenlere müjde! Bedava oldu...
Battlefield 1 oynamak isteyenlere müjde! Bedava oldu... EA Origins üyelerine sunduğu 10 saatlik Unravel 2'nin deneme sürümünden sonra 15 Euro'luk Battlefield DLC'yi de ücretsiz yayınladı.
1.07.2020 E-Spor
PUBG'de merakla beklenen yeni harita nasıl yapıldı?
PUBG'de merakla beklenen yeni harita nasıl yapıldı? Güneydoğu Asya’dan ilhamla yaratılan, daha hızlı bir çarpışma için tasarlanmış 4x4 kilometrelik PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) haritası Sanhok, PC’de PUBG oynayan herkes için ücretsiz indirilebilen bir yama olarak yayımlandı.
1.07.2020 E-Spor
E-Sporda dünya ve Türkiye nereye gidiyor? Uluslararası Espor Federasyonu (IESF) Eğitim ve Gençlik Komisyonu Başkanına sorduk...
E-Sporda dünya ve Türkiye nereye gidiyor? Uluslararası Espor Federasyonu (IESF) Eğitim ve Gençlik Komisyonu Başkanına sorduk... E-sporun gelişmesine katkı sağlamak amacı ile çalışmalarını sürdüren federasyon, E-spor Eğitim ve Gençlik Komisyonu’nu kurdu. Komisyona liderlik edecek kişi, Serhat Bekdemir ile e-spor ve oyun dünyasına yönelik röportaj yaptık. Türkiye'de ve dünyada e-spor ne durumda? Koronavirüs, dijital oyun dünyasını nasıl etkiledi? Bu soruların cevabı burada...
19.06.2020 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Espor Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.