Estetik Trendleri

Estetik Trendleri

Son dakika Estetik Trendleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Estetik Trendleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Estetik Trendleri haber sayfamızda...

Estetik Trendleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 132 estetik trendleri haberi bulunmuştur.
Filtreler estetik yaptırma isteğini artırıyor…
Filtreler estetik yaptırma isteğini artırıyor… Pembenar TV için Melis Baştuğ’a konuk olan ve ikizler Nur Oruç ve Gül Ocakçı, 20 yaşından bu yana pek çok estetik operasyon geçirmiş ve değişimleri ile şaşırtan isimler. İşte bu nedenle biz de bu sefer estetik konusunu bir de yaptıran kişilere, pek çok operasyon birden geçiren Nur-Gül kardeşlere sorduk. Onlar da tüm operasyon süreçlerini, estetiğe neden merak duyduklarını Pembenar TV izleyicilerine anlattı. Aynı zamanda dolgu, botoks ya da farklı estetik cerrahi uygulamaları yaptırmak isteyen kişiler için de operasyon süreçlerini açıkladılar. Hangi uygulamanın nasıl, ne kadar sürede sonuç verdiği hakkında da bilgiler verdiler.
22.06.2021 Güzellik
Estetikte 2021'in trendi: Doğallık
Estetikte 2021'in trendi: Doğallık Her yeni yılda yeni bir yaş alıyoruz. Sağlıklı ve doğal yaş almanın sırrı cildimize iyi bakmaktan geçiyor. Gelişen teknolojiler ve estetik yenilikler cildimizi sağlıklı ve canlı tutmak için bize pek çok alternatif sunuyor. Medikal Estetik Doktoru Dilay Demiryontar 2021'in estetik ve güzellik trendleri hakkında bilgi verdi.
19.01.2021 Estetik
2021'in estetik trendi ameliyatsız uygulamalar
2021'in estetik trendi ameliyatsız uygulamalar Pandeminin estetik sektörüne etkileri ve 2021 döneminde yeni estetik trendleri ameliyatsız gerçekleşen uygulamalar oluyor. Pandemi döneminin medikal estetik uygulamaları alanına etkilerini ve 2021 yılı yeni normal dönemde favori uygulamalarını Dr. Ali Osman Apaydın anlatıyor.
2.12.2020 Estetik
Kök hücre tedavisi nedir? Kök hücre tedavisi ile nasıl güzelleşiriz?
Kök hücre tedavisi nedir? Kök hücre tedavisi ile nasıl güzelleşiriz? Kök hücre tedavisi geçmişten günümüze birçok hastalığın tedavisinde kullanılmıştır. Ancak son yıllarda güzellik ve estetik trendleri arasında da kendi yerini bulmuş, verdiği sonuçlar ile birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlanmıştır. Dr. Sevgi Ekiyor, kök hücre tedavisi hakkında önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
30.11.2020 Cilt Bakımı
Burun estetiğinde yeni trendler
Burun estetiğinde yeni trendler Güzellik anlayışı yıllar boyunca değişime uğramıştır. Zaman geçtikçe kıyafetler, saçlar, tarzlar ve hatta düşünceler bile değişmiştir. Elbette estetik cerrahiler de bu değişim sürecinden nasibini almıştır. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Volkan Kahya konu hakkında bilgiler verdi.
24.06.2019 Estetik
2019 Estetik cerrahi trendleri
2019 Estetik cerrahi trendleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yeni yılda ön plana çıkması beklenen estetik cerrahi prosedürleri trendlerini sizler için anlattı.
9.01.2019 Estetik
2019 estetik trendleri
2019 estetik trendleri Güzellik anlayışı zamanla farklılaşıp gelişirken, yıllar geçtikçe hem güzellik anlayışı değişirken doğal görünümlü estetik müdahalelere ilgi artıyor ve yeni tekniklerle daha farklı daha yeni estetik müdahaleler ortaya çıkıyor. Op. Dr. Berker Büyükgüral, 2019'da hangi estetik girişimlere ilginin artacağını açıkladı.
28.12.2018 Estetik
2019 yılının öne çıkan estetik trendleri neler olacak?
2019 yılının öne çıkan estetik trendleri neler olacak? Son dönemde yükselişe geçen doğal görünümlü estetik uygulamaların, 2019 yılında da yükselişte olacağını ifade eden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Başterzi, öne çıkacak estetik operasyonlar hakkında bilgi verdi.
23.07.2018 Estetik
‘Başarı için doğru hastayı seçmek önemli’
‘Başarı için doğru hastayı seçmek önemli’ Hayalini kurdukları klinikte birlikte çalışan  Op. Dr. Mirza Fırat ve eşi Uzman Dr. Nidal Baraş, “Müdahale öncesinde kişiyi iyi değerlendirmek lazım. Başarı için doğru hastayı seçmek önemli. Bazıları görüntüsü değişince, mutlu olacağını zannediyor” dedi.
12.05.2018 Cadde
Prof. Dr. Reha Yavuzer'den yenilenme tavsiyeleri
Prof. Dr. Reha Yavuzer'den yenilenme tavsiyeleri Türk kadınlarının yüzde 96’sı da daha genç ve çekici görünmek için dolgu yaptırdığını ya da yaptırabileceğini ifade ediyor.
25.04.2017 Estetik
2017'nin En Gözde Estetik Yöntemleri
2017'nin En Gözde Estetik Yöntemleri 2017 yılında en çok kullanılacak estetik yöntemleri neler olacak? Hangi estetik uygulamaları daha gözde?
10.01.2017 Güzellik
2017'nin Estetik Trendleri
2017'nin Estetik Trendleri 2017'ye girmemize az kala uygulanan estetik trendlerinde de değişiklikler meydana geldi. Peki 2017'nin estetik trendleri neler?
1.12.2016 Estetik
2016 estetik trendleri
2016 estetik trendleri Güzellik çağlar boyu değişmeyen her insanın arzuladığı bir kavram olsa da, moda akımları gibi, yıldan yıla değişen ön plana çıkan estetik güzellik uygulamaları bulunuyor.
25.04.2016 Estetik
2015 güzellik trendleri
2015 güzellik trendleri Günümüz teknolojisinin günden güne ilerlemesi estetik alanında da bir çok cerrahi operasyonun rafa kalkmasını sağladı.
17.03.2015 Estetik
Dekolte giyeceklere Nefertiti boynu
Dekolte giyeceklere Nefertiti boynu Dermatolog Dr. Neslihan Dolar, sevgilisini büyülemek isteyenlere star ışıltısı kazanmanın yollarını anlattı.
4.03.2015 Estetik
İnce bilekler hayal değil
İnce bilekler hayal değil Güzellik kaygısı taşıyanların en önem verdikleri bölgelerden biri de el ve ayak bilekleridir. Zerafeti yansıtan incecik bileklere sahip olmayı hemen her kadın ister.
20.01.2015 Estetik
Estetikte son trend bilek inceltme
Estetikte son trend bilek inceltme Teknolojik yeniliklerin her geçen gün giderek artan bir tempo ile hayatımıza girmesi sayesinde vücut şekillendirmede her bölgede harika işler ve sonuçlar elde edebiliyor.
13.01.2015 Estetik
2014 Estetik trendleri
2014 Estetik trendleri Moda trendleri sadece yeni koleksiyonlara değil aynı zamanda plastik cerrahların neşterlerine de yön veriyor. Eskiden güzel bulunan bugün sıradan kabul edilirken yeni güzellik anlayışı da trendlere uyuyor.
7.04.2014 Güzellik
2012 Estetik trendleri belli oldu
2012 Estetik trendleri belli oldu Eskiden beğendiğiniz burunları artık güzel bulmayacak belki de küçük göğüsler artık ilginizi bile çekmeyecek.
16.01.2012 Güzellik
Şehirli kadının internetteki yaşam rehberi
Şehirli kadının internetteki yaşam rehberi Trendus.com modern kadınlar için hazırlanan dergi ciddiyetinde bir internet sitesi
8.01.2010 Cumartesi
Türkiye’de saç ekimi endüstrisinin evrimi
Türkiye’de saç ekimi endüstrisinin evrimi Türkiye, uluslararası alanda güçlü bir konuma sahip. Yüksek standartlarda hizmet ve kültürel çekicilik, Türkiye’yi sağlık turizminde ve özellikle saç ekiminde ilk tercih haline getiriyor.
4.11.2023 Pazar
Jotun 2024 Renk Koleksiyonu: Tuval
Jotun 2024 Renk Koleksiyonu: Tuval Jotun “Tuval” koleksiyonu ile herkesin içindeki sanatçıya sesleniyor.
30.10.2023 Mimarlık
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda Bugünden geriye dönüp bakıldığında 1980’lerin modasının aşırılıkları zevksizlik olarak nitelendirilse de o yılların modası birçok yenilikçi trendi de beraberinde getirdi. Moda, sadece giyim değil aynı zamanda bir dönemin sosyal, kültürel ve politik yansımasıydı...
23.10.2023 Gündem
Sosyal medyada görünene aldanmayın! Güzellik için yapılan diyetler sağlığınızı bozuyor
Sosyal medyada görünene aldanmayın! Güzellik için yapılan diyetler sağlığınızı bozuyor Hayatımıza hızla giren sağlıklı beslenme trendleri ve diyetler, sosyal medyada göründüğü kadar güzel sonuçlar vermeyebiliyor. Güzellik algısının dayattığı dış görünüş modeli sağlıksız bireylerin artmasında önemli rol oynuyor.
24.08.2023 Genel Sağlık
Popüler estetik operasyonları
Popüler estetik operasyonları Uzmanlar, estetikte bazı prosedürler uzun yıllar popülerliğini korusa bile yeni ve farklı uygulamaların da hızla bir trend haline gelebildiğini söylüyor.
1.02.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Estetik Trendleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.