20 yıllık usta aşçı et sotenin gizli tekniğini açıkladı! Etin içine ekleyince lokum gibi oluyor
20 yıllık usta aşçı et sotenin gizli tekniğini açıkladı! Etin içine ekleyince lokum gibi oluyor Ana yemeklerin gözdesi olan et soteyi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de etin lokum gibi olması. Usta aşçılara göre etin yumuşacık olmasını ve ağızda dağılmasını sağlamak mümkün. 20 yıllık usta aşçı lokum gibi etin sırrını paylaştı.
29.01.2024 Yemek
Ağızda dağılan et sote tarifi! İçine ekleyince lokum gibi oluyor
Ağızda dağılan et sote tarifi! İçine ekleyince lokum gibi oluyor Et sote Türk mutfağının en lezzetli  ana yemekleri arasında yer alıyor. Ancak etin düzgün ve doğru pişirilmesi tadına etki ediyor. Misafirlerinize hazırlayabileceğiniz bu lezzetli tarifin püf noktası var. İçine ekleyince et lokum gibi pişiyor.
2.12.2023 Yemek
Et Sotenin Yanına Ne Gider? Et Sotenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri
Et Sotenin Yanına Ne Gider? Et Sotenin Yanına Yemek Ve İçecek Tavsiyeleri Et sote davet ve misafir sofralarının vazgeçilmez ana yemeklerinden biridir. Et sotenin yanına en çok yakışan yemekler arasında pilav, makarna, patates püresi ve fırında sebzeler vardır. Et sotenin yanında gazlı içecekler ya da ayran oldukça yakışan içeceklerdir. Et sotenin yanına ne gider ve hangi yemekler ve içecekler ile uyumlu olur? İşte, tüm detaylar.
4.10.2022 Yemek