Eto

Eto

Son dakika eto haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eto gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eto haber sayfamızda...

Eto

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.769 eto haberi bulunmuştur.
Babası zarar görmesin diye camları kırdı! Banka görevlisinin dikkatiyle gerçek ortaya çıktı
Babası zarar görmesin diye camları kırdı! Banka görevlisinin dikkatiyle gerçek ortaya çıktı Amasya'da kendini polis olarak tanıtan dolandırıcılar Bektaş Aksel’den (60) istedikleri 75 bin lira gelmeyince, oğlunu arayıp 'Baban elimizde' diyerek zarar görmemesi için otomobillerinin tüm camlarını kırdırdı. Olay banka görevlisinin polise haber vermesiyle aydınlandı.
6.03.2024 Gündem
Kamerun'da Rigobert Song dönemi sona erdi!
Kamerun'da Rigobert Song dönemi sona erdi! Kamerun Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörü Rigobert Song ile yollarını ayırdı.
29.02.2024 Dünyadan Futbol
Kamerun Milli Takımı'nda Andre Onana krizi! Samuel Eto'o ile tartıştı
Kamerun Milli Takımı'nda Andre Onana krizi! Samuel Eto'o ile tartıştı Afrika Uluslar Kupası'nda Gambiya engelini 3-2'lik skorla geçen ve tur atlayan Kamerun Milli Takımı'nda Andre Onana krizi yaşandığı ortaya çıktı.
24.01.2024 Dünyadan Futbol
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı!
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı! Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yaptığı Afrika Uluslar Kupası başladı. Özellikle 1980’li yıllardan itibaren giderek gelişti Afrika futbolu. Avrupa’da doğan bazı Afrika kökenli oyuncuların atalarının ülkelerini seçmesiyle dengeler değişti. Gözler hazır Afrika’ya çevrilmişken kupa tarihinin en iyileri listesine göz atalım...
14.01.2024 Futbol
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor!
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 Futbol
Chelsea'ye transfer yasağı ve puan silme cezası! Şoke eden gelişme
Chelsea'ye transfer yasağı ve puan silme cezası! Şoke eden gelişme Premier Lig devlerinden Chelsea'yle ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Genç futbolculara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Chelsea'nin transfer yasağı ve puan silme cezasına çarptırılabileceği öne sürüldü.
Mario Balotelli'den Zlatan Ibrahimovic'e olay cevap! 'Aptalca bir açıklama'
Mario Balotelli'den Zlatan Ibrahimovic'e olay cevap! 'Aptalca bir açıklama' Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic'in kendisiyle ilgili yaptığı eleştirilere cevap verdi. İtalyan futbolcu, eski takım arkadaşıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
18.10.2023 Adana Demirspor
Menajer Gardi, Galatasaray için görüştüğü üç dünya yıldızını açıkladı
Menajer Gardi, Galatasaray için görüştüğü üç dünya yıldızını açıkladı Galatasaray'ın Mertens, Zaniolo ve Icardi gibi dünyaca ünlü yıldızları transfer etmesinde büyük pay sahibi olan menajer George Gardi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Gardi, Galatasaray için görüşmelerde bulunduğu üç dünya yıldızını duyurdu.
12.10.2023 Galatasaray
Peter Schmeichel'dan Andre Onana itirafı: Galatasaray maçından sonra çok üzgündü
Peter Schmeichel'dan Andre Onana itirafı: Galatasaray maçından sonra çok üzgündü Manchester United'ın efsane kalecilerinden Peter Schmeichel, Andre Onana ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Danimarkalı efsane, Andre Onana'nın takım arkadaşlarıyla arasında bir güven problemi olduğunu dile getirdi.
Gaziantep FK, Samsunspor deplasmanında galip!
Gaziantep FK, Samsunspor deplasmanında galip! Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Gaziantep FK'ya 2-1 mağlup oldu.
29.09.2023 Samsunspor
Samuel Eto'o krizi! Şike soruşturması başlatıldı
Samuel Eto'o krizi! Şike soruşturması başlatıldı Barcelona'nın efsaneleri arasında yer alan ve bir dönem Türkiye'de de forma giyen Samuel Eto'o şoke eden bir haberle gündeme geldi. Kamerunlu efsane hakkında şike suçlaması nedeniyle soruşturma başlatıldığı aktarıldı.
29.09.2023 Dünyadan Futbol
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Webo'dan Fenerbahçelileri kızdıracak Galatasaray sözleri!
Webo'dan Fenerbahçelileri kızdıracak Galatasaray sözleri! Bir dönem Süper Lig'de RAMS Başakşehir Fenerbahçe ve Ankaraspor'da forma giyen RAMS Başakşehir'de Okan Buruk'un yardımcılığını yapan Pierre Webo, önemli açıklamalarda bulundu. Webo, Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak Galatasaray açıklaması yaparken Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.09.2023 Fenerbahçe
Futbol sahalarında bitmeyen kabus: Irkçılık!
Futbol sahalarında bitmeyen kabus: Irkçılık! Futbol sahaları senelerdir tüm proje ve çalışmalara rağmen ırkçılık kabusundan kurtulamadı. Son olarak İspanya’da Valencia-Real Madrid maçında hortlayan insanlık dışı hareketlerin hedefinde bu kez Vinicius Junior vardı.
28.05.2023 Dünyadan Futbol
Mauro Icardi idolünü açıkladı: Beni etkilemişti
Mauro Icardi idolünü açıkladı: Beni etkilemişti Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi idolünü açıkladı. Yıldız golcü "Gençken Batistuta'yı ondan bir şeyler öğrenmek için çok izlerdim ama Barcelona'da Samuel Eto'o'dan çok etkilendim." ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Galatasaray
Ülkemizde forma giymiş Şampiyonlar Ligi'nin en golcü 11 futbolcusu
Ülkemizde forma giymiş Şampiyonlar Ligi'nin en golcü 11 futbolcusu Şampiyonlar Ligi'nde oynamış ve gösterdikleri performanslar ile dev organizasyona damga vurmuş isimler, Türkiye'de de mücadele ettiler. Süper Lig'de forma giymiş ve Şampiyonlar Ligi'nde damga vurmuş 11 isim...
7.04.2023 Futbol
Nicolo Zaniolo'nun menajeri Gardi açıkladı: En yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı
Nicolo Zaniolo'nun menajeri Gardi açıkladı: En yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo ile ilgili Fenerbahçe gerçeğini menajeri George Gardi İtalyan basınına açıkladı.
23.03.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin rakibi Gardi! Comolli ortalığı karıştırdı, rakiplere çalıştı
Fenerbahçe'nin rakibi Gardi! Comolli ortalığı karıştırdı, rakiplere çalıştı İtalyan menajer ile 2019'da yaşadığı anlaşmazlığın ardından Fenerbahçe'nin adeta rakibi oldu. George Gardi, Trabzonspor ve Galatasaray'a getirdiği yıldızlarla sarı-lacivertli takımın rakiplerinin güçlenmesini sağladı. Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde İtalyan menajerle ile ilgili futbol gündemine yansımayan gerçekleri aktardı. İşte o yazı...
8.03.2023 Fenerbahçe
Osimhen: İnsanlığa sempati duyan herkes depremzedelere yardım etmeli
Osimhen: İnsanlığa sempati duyan herkes depremzedelere yardım etmeli Serie A'da emin adımlarla şampiyonluğa koşan Napoli'nin başarılı forveti Osimhen, depremzedeler için yardım çağrısında bulundu.
7.03.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray, Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti!
Galatasaray, Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti! Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar zorlu maçta rakibini 2-1 mağlup etti.
5.02.2023 Galatasaray
Galatasaray - Trabzonspor maçında inanılmaz hata! Süper Lig tarihine geçti
Galatasaray - Trabzonspor maçında inanılmaz hata! Süper Lig tarihine geçti Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Zorlu maçın henüz 12'nci saniyesinde yapılan inanılmaz hata sonrası top ağlarla buluştu. Bu hata sonrası gelen gol Süper Lig tarihine geçti.
5.02.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe Beko, Konyaspor'u tek farkla mağlup etti
Fenerbahçe Beko, Konyaspor'u tek farkla mağlup etti Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında Fenerbahçe’yi ağırlayan Konyaspor, karşılaşmadan 62-61’lik skorla mağlup ayrıldı.
Ne yaptın Vedat Muriqi! Samuel Eto'o'dan sonra bir ilk
Ne yaptın Vedat Muriqi! Samuel Eto'o'dan sonra bir ilk La Liga'nın 20. haftasında Mallorca, kendi sahasında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Müsabakaya eski Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi, gösterdiği performans ile damga vurdu. Kosovalı futbolcu bunun yanı sıra futbol efsanesi Samuel Eto'o'dan sonra bir ilk yaşadı.
5.02.2023 İspanya La Liga
Kamerun'da yaş sahtekarlığı! 21 futbolcu diskalifiye
Kamerun'da yaş sahtekarlığı! 21 futbolcu diskalifiye U17 Kamerun Milli Takımı futbolcularının birçoğu yaşını küçük gösterdiği için kadrodan men edildi.
2.01.2023 Futbol
Pele kansere yenildi! Dünyaca ünlü eski futbolcu vefat etti
Pele kansere yenildi! Dünyaca ünlü eski futbolcu vefat etti Brezilyalı efsane futbolcu Pele, tedavi gördüğü hastanede, 82 yaşında hayatını kaybetti. Pele'nin vefatı sonrası futbol camiasından taziye mesajları paylaşıldı.
29.12.2022 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Eto ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.