Dağılmayan pamuk gibi nohut yemeği pişirmenin sırrıymış! Tencereye kaşığın ucuyla ekleyin
Dağılmayan pamuk gibi nohut yemeği pişirmenin sırrıymış! Tencereye kaşığın ucuyla ekleyin Bakliyat yemeklerinin başını çeken nohut yemeğini lezzetli bir şekilde tüketmenin sırrı meğer buymuş.
31.01.2024 Yemek
Birleştiren sofralar
Birleştiren sofralar Tarih boyunca göç edenler lezzetlerini de yanlarında getiriyor. Farklılıkları zenginliğe çeviren göçmen sofraları cazibesini her zaman koruyor.
9.01.2023 Pazar
‘Veganlığın temeli: Hayvanların acısı’
‘Veganlığın temeli: Hayvanların acısı’ Türkiye’de de her geçen gün daha geniş kitlelerce benimsenen veganizmle ilgili Vegan Derneği Kurucu Başkanı Ebru Arıman ‘Hayvanlar, beslenme alışkanlıklarımız yüzünden ölçülemez derecede acı çekiyor. Veganlığın temelinde her şeyden önce bu etik tutum yatıyor’ diyor.
2.05.2022 Gündem
Nohut Yemeği Kaç Kalori? Nohut Yemeğinin Protein, Vitamin Ve Besin Değerleri
Nohut Yemeği Kaç Kalori? Nohut Yemeğinin Protein, Vitamin Ve Besin Değerleri Nohut yemeği birçok kişinin sevmiş olduğu yemeklerden bir tanesidir. Nohut yemeğinin kaç kalori olduğu merak edilmektedir. Nohut yemeği içerisinde çok zengin besin değerleri yer almaktadır. Son günlerde nohut yemeği sofraların en popüler yemeklerinden bir tanesi olmuştur. Peki, nohut yemeği kaç kalori? Nohut yemeğinin protein, vitamin ve besin değerleri ne kadardır tüm detayları ile derledik.
23.10.2021 Püf Noktası
Bikini diyeti nasıl yapılır?
Bikini diyeti nasıl yapılır? Tatil rezervasyonları çoktan başladı ama kışın alınan kilolar, çok beğenerek alınan bikiniler için pek de iyi bir haber değil. Diyetisyen Emre Uzun yaz ayına fit girmek için yapılması gerekenleri anlattı ve bikini diyetinin nasıl yapıldığını açıkladı:
5.06.2018 Diyetler
Adım adım Ramazan'da beslenme rehberi
Adım adım Ramazan'da beslenme rehberi 17 saatlik açlığı sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeni ile geçirmenin yolları
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
Devlette 1.5 TL vakıfta 10 TL
Devlette 1.5 TL vakıfta 10 TL İTÜ’de, akşam yemeği ücretinin öğlen yemeğine göre 1 TL pahalı olmasına tepki gösteren öğrenciler, önceki gün Twitter’da gündemdi. Aslında devlet üniversitelerinde öğrenciler ortalama 2 TL’ye karnını doyuruyor. Vakıf üniversitelerinde ise benzer menüler için ortalama 10 TL ödeniyor
17.11.2016 Gündem
MAKARNA TARiFLERi - PiŞiRME SIRLARI
MAKARNA TARiFLERi - PiŞiRME SIRLARI Her yemeği pişirmenin yolu, yordamı, adabı vardır... Eğer makarnayı kuralına göre yaparsanız, lezzeti, sosla uyumu, sofradaki sunumu tam da keyfinize göre olacaktır... İşte birkaç ipucu;
3.12.2013 Cadde
Et yemekleri tencerede kaldı
Et yemekleri tencerede kaldı Kırmızı et fiyatlarındaki artışla birlikte, lokantalarda et yemekleri tüketiminin yarı yarıya azaldığı ve vatandaşın sebze yemeklerine yöneldiği bildirildi...
24.02.2010 Ekonomi