Europe Cup

Europe Cup

Son dakika Europe Cup haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Europe Cup gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Europe Cup haber sayfamızda...

Europe Cup

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 304 europe cup haberi bulunmuştur.
Axel Bouteille: Şampiyon olmak için mücadele edeceğiz!
Axel Bouteille: Şampiyon olmak için mücadele edeceğiz! Bahçeşehir Koleji'nin yıldızı Axel Bouteille, NINERS Chemnitz maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Basketbol
Bahçeşehir'den büyük başarı! Europe Cup'ta finale yükseldi
Bahçeşehir'den büyük başarı! Europe Cup'ta finale yükseldi Europe Cup'ın yarı final eşleşmesinde Bahçeşehir Koleji, deplasmanda 81-80 mağlup olduğu İtalyan ekibi İtelyum Varese'yi iç sahada 81-73 mağlup ederek finale yükseldi.
3.04.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji'nde Pınar Çiler Çağlayan'a yeni görev!
Bahçeşehir Koleji'nde Pınar Çiler Çağlayan'a yeni görev! Bahçeşehir Koleji'nde genel menajerlik görevine Pınar Çiler Çağlayan getirildi.
Bahçeşehir Koleji'nden anlamlı pankart
Bahçeşehir Koleji'nden anlamlı pankart FIBA Europe Cup’ta son 8'e kalan Bahçeşehir Koleji, Jonava maçına Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının sembollerinin yer aldığı özel bir siyah formayla çıktı.
8.02.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, 6 Şubat depremlerini unutmadı!
Bahçeşehir Koleji, 6 Şubat depremlerini unutmadı! Bahçeşehir Koleji Başkanı Begüm Yücel, FIBA Europe Cup'ta Jonava'yı 119-79 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
7.02.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Jonava'ya 40 sayı fark attı!
Bahçeşehir Koleji, Jonava'ya 40 sayı fark attı! Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup 2'nci Tur L Grubu'nun son maçında Jonava engelini 119-79'luk skorla geçti.
7.02.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Sporting engeline takılmadı!
Bahçeşehir Koleji, Sporting engeline takılmadı! Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup 2'nci Tur L Grubu'nun 5'inci maçında Sporting CP engelini 99-87'lik skorla geçti.
31.01.2024 Basketbol
Manisa Büyükşehir Belediyespor, ERA Nymburk engeline takıldı!
Manisa Büyükşehir Belediyespor, ERA Nymburk engeline takıldı! FIBA Europe Cup 2’nci Tur M Grubu 5’inci maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, ERA Nymburk'a mağlup oldu ve çeyrek final şansını yitirdi.
31.01.2024 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, Legia Warszawa'yı farklı geçti!
Bahçeşehir Koleji, Legia Warszawa'yı farklı geçti! FIBA Europe Cup 2'nci Tur L Grubu'nun 1'inci haftasında Bahçeşehir Koleji, Legia Warszawa'yı 100-90 mağlup etme başarısı gösterdi.
6.12.2023 Basketbol
Manisa BBSK, BCM Gravelines Dunkerque engeline takıldı!
Manisa BBSK, BCM Gravelines Dunkerque engeline takıldı! FIBA Europe Cup 2’nci Tur M Grubu ilk maçında Manisa BBSK, BCM Gravelines Dunkerque'yi konuk ettiği maçtan 67-78 mağlup ayrıldı.
6.12.2023 Basketbol
Basketbol Süper Ligi'nin ilk kadın başkanı Begüm Yücel: Çok heyecanlıyım!
Basketbol Süper Ligi'nin ilk kadın başkanı Begüm Yücel: Çok heyecanlıyım! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji'nin yeni başkanı Begüm Yücel açıklamalarda bulundu. Basketbol Süper Ligi'nin ilk kadın başkanı unvanının sahibi Yücel, "Çok heyecanlıyım" dedi.
Muhaymin Mustafa, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile anlaştı!
Muhaymin Mustafa, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile anlaştı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Ekmas'tan ayrılan Muhaymin Mustafa, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile sözleşme imzaladı.
Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü'nde Begüm Yücel dönemi
Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü'nde Begüm Yücel dönemi Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü'nde yeni başkan Begüm Yücel oldu..
Bahçeşehir Koleji'nden Sabah'a 19 sayı fark!
Bahçeşehir Koleji'nden Sabah'a 19 sayı fark! Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup D Grubu'nun 5'inci haftasında Sabah engelini 99-80'lik skorla geçti.
15.11.2023 Basketbol
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Norrköping Dolpihns'i farklı geçti!
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Norrköping Dolpihns'i farklı geçti! Manisa Büyükşehir Belediyespor, Europe Cup E Grubu'nun 2'nci haftasında Norrkoping Dolphins'i 79-52'lik skorla devirdi.
25.10.2023 Basketbol
Bahçeşehir Koleji, ERA Nymburg'a mağlup oldu!
Bahçeşehir Koleji, ERA Nymburg'a mağlup oldu! Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ın ilk maçında ERA Nymburg'a 89-88 yenildi.
18.10.2023 Basketbol
Europe Cup'ta Manisa BB, Nevezis'i yıktı!
Europe Cup'ta Manisa BB, Nevezis'i yıktı! FIBA Avrupa Kupası (Europe Cup) Elemeleri B Grubu’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Litvanya ekibi BC Nevezis'i 98-88 mağlup etti.
4.10.2023 Basketbol
Basketbol Gençler Ligi'nde Manisa BŞB ve Bahçeşehir işbirliği devam ediyor
Basketbol Gençler Ligi'nde Manisa BŞB ve Bahçeşehir işbirliği devam ediyor Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Basketbol Gençler Ligi (BGL) 2023-2024 sezonu için Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü İzmir Şubesiyle arasındaki işbirliğini uzattı. Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Kurucusu Yücel Yücel ve Manisa BŞB Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun tarafından iki kurum arasındaki işbirliğini uzatan protokol imzalandı. Bahçeşehir Koleji İzmir Kuzey Kampüsü Kurucusu Yücel Yücel, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nü ve Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ederim. Gerçekten altyapılara, spora bu kadar hizmet veren bir Büyükşehir Belediyesi Türkiye'de az gördüm" dedi.
26.07.2023 Basketbol
Beşiktaş, Derek Needham'ı kadrosuna kattı
Beşiktaş, Derek Needham'ı kadrosuna kattı Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Frutti Extra Bursaspor'dan Derek Needham'ı transfer etti.
Anadolu Efes, Erkan Yılmaz'la sözleşme imzaladı
Anadolu Efes, Erkan Yılmaz'la sözleşme imzaladı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, Türk Telekom'dan Erkan Yılmaz'ı kadrosuna dahil etti.
Beşiktaş'ta Ahmet Kandemir sonrası yeni başantrenör belli oldu
Beşiktaş'ta Ahmet Kandemir sonrası yeni başantrenör belli oldu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Emlakjet, yolların ayrıldığı Ahmet Kandemir'in yerine gelen başantrenörü resmen açıkladı.
30.12.2022 Basketbol
Gaziantep Basketbol'da bir başarı hikayesi
Gaziantep Basketbol'da bir başarı hikayesi Gaziantep uzun yıllardır basketbolumuzun kalelerinden bir tanesi haline gelirken, son iki sezondaki başarı dikkatlerin daha çok üzerlerinde toplanmasını sağladı. Gaziantep basketbolunu adeta var eden isimlerden birisi Genel Menajer Boray Dai ile geçtiğimiz yıl takımın başına geçip, müthiş bir çıkış yakalanmasını sağlayan koç Tutku Açık, başarının formülünü anlattı.
Bahçeşehir Koleji, Jaka Blazic'i kadrosuna kattı
Bahçeşehir Koleji, Jaka Blazic'i kadrosuna kattı 2022-23 sezonunda FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Bahçeşehir Koleji, Jaka Blazic’i kadrosuna kattı.
Bahçeşehir Koleji Başkanı Hüseyin Yücel'den itiraf! Kupadaki kırılma anını anlattı
Bahçeşehir Koleji Başkanı Hüseyin Yücel'den itiraf! Kupadaki kırılma anını anlattı Mükemmel bir sezonun ardından Türkiye’ye Avrupa Şampiyonluğu gururu yaşatan Bahçeşehir Koleji’nde Başkan Hüseyin Yücel, Europe Cup zaferinin bir son değil, başlangıç olduğunu söyledi, “Artık daha büyük hayaller kuracağız ve bunları mutlaka gerçekleştireceğiz” dedi.
15.05.2022 Basketbol
Bahçeşehir Koleji Genel Menajeri Alpaslan Aydın: Hedefimiz yeni bir kupayı Türkiye'ye getirmek
Bahçeşehir Koleji Genel Menajeri Alpaslan Aydın: Hedefimiz yeni bir kupayı Türkiye'ye getirmek FIBA Europe Cup'ta şampiyon olan Bahçeşehir Koleji'nde genel menajer Alpaslan Aydın, oyunculardan Kartal Özmızrak ve Hadi Özdemir, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Benzer Haber Etiketleri

Europe Cup ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.