Eurovision

Eurovision

Son dakika Eurovision haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eurovision gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eurovision haber sayfamızda...

Eurovision

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.480 eurovision haberi bulunmuştur.
Yeniden Eurovision’da!
Yeniden Eurovision’da! Sertab Erener, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda konser verdi. Kerkisolfej organizasyonuyla şarkılarını binlerce seveniyle bir ağızdan seslendiren sanatçı, hayranlarına ‘Eurovision’ müjdesi verdi.
12.03.2024 Cadde
Sertab Erener'in hayali gerçek oldu!
Sertab Erener'in hayali gerçek oldu! Türk pop müziğinin en başarılı kadın sanatçılarından Sertab Erener, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde sevenlerinin karşısına büyük bir coşkuyla çıktı.
11.03.2024 Cadde
İsrail’e ikinci ret!
İsrail’e ikinci ret! İsrail’in Eurovision Şarkı Yarışması’ndan men edilmesi çağrıları yükselirken Avrupa Yayın Birliği (EBU) ülkenin sunduğu ikinci şarkıyı da reddetti.
1.03.2024 Kültür Sanat
Hadise ayrılık sonrası evinin karşısına kendi posterini astırmıştı! Sinan Akçıl'dan olay yorum
Hadise ayrılık sonrası evinin karşısına kendi posterini astırmıştı! Sinan Akçıl'dan olay yorum Ünlü popçu Hadise, aynı gün albüm çıkardığı eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın Astoria Recidance'taki dairesinin tam karşısına 30 metrekarelik dev posterini astırmıştı. Sosyal medyada bir sayfa bu haberi hatırlatınca Sinan Akçıl'ın cevabı olay oldu.
27.02.2024 Cadde
Waters’dan İsrail için men çağrısı
Waters’dan İsrail için men çağrısı Roger Waters, sosyal medya hesabı üzerinden İsrail’in Eurovision, UEFA ve FIFA organizasyonlarından men edilmesi gerektiğini duyurdu.
27.02.2024 Kültür Sanat
Sezen Aksu büyük aşkı Onno Tunç'u andı: Deliler gibi özledim
Sezen Aksu büyük aşkı Onno Tunç'u andı: Deliler gibi özledim 7'den 70'e milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran usta sanatçı Sezen Aksu sahne aldığı konserde büyük aşkı Onno Tunç'u andı. Aksu'nun 'Deliler gibi özledim' sözleri sevenlerini duygulandırdı.
14.02.2024 Cadde
Eurovision’da İsrail boykotu gündemde
Eurovision’da İsrail boykotu gündemde İsrail’in Eurovision’a katılmasına tepkiler büyüyor. Geçmişte Rusya ve Belarus başta olmak üzere çok sayıda ülkenin yarışmaya katılmasını engelleyen Avrupa Yayın Birliği’nin İsrail’e karşı tutumu tepkiyle karşılandı.
31.01.2024 Kültür Sanat
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor Kayahan’ın gönüllere taht kuran şarkıları, Emre Altuğ’un sesiyle yeniden hayat bulacak. İş Sanat, Türk pop müziğinin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını Altuğ’un eşsiz yorumuyla “İstanbul Kadar Güzel” konserinde bir araya getiriyor.
25.01.2024 Kültür Sanat
GADDAR KURT kimdir, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinde Kurt rolünü oynayan Uğur Yıldıran nereli, boyu ve yaşı kaç?
GADDAR KURT kimdir, gerçek adı nedir? Gaddar dizisinde Kurt rolünü oynayan Uğur Yıldıran nereli, boyu ve yaşı kaç? Uğur Yıldıran, Gaddar dizisinde Kurt rolü ile ekrana geliyor. Yıldıran Üç Kuruş, Çukur gibi fenomen dizilerde yer almıştı. Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nde eğitim gören Uğur Yıldıran, ilk oyunculuk deneyimini Filinta dizisinde elde etti. Peki, Gaddar'ın Kurt'u Uğur Yıldıran aslen nereli, kaç yaşında?
19.01.2024 Bilgi Rehberi
Doğuş: Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım!
Doğuş: Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım! Asıl adı Orhan Baltacı olan Doğuş, ‘Babam’ adlı yeni parçasını müzikseverlerin beğenisine sundu. 49 yaşındaki iki çocuk babası sanatçı, baba sevgisini tatmamış bir birey olarak bu şarkıyı yazıp bestelemenin duygusal dünyasında önemli bir yeri olduğunu söyledi.
13.01.2024 Cadde
'Hayatımın kırılma noktası Kayahan'la tanışmam!'
'Hayatımın kırılma noktası Kayahan'la tanışmam!' 1989 Eurovision Şarkı Yarışması'nın Türkiye Elemeleri'nde ikinci olan Kayahan'ın 'Melankoli' adlı parçasında vokal yapan Demet Sağıroğlu, müzik kariyerine 1990'da usta sanatçı ile seslendirdikleri 'Gözlerinin Hapsindeyim' şarkısıyla adım attı. Sağıroğlu, katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.
29.12.2023 Cadde
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
Eurovision’un radarına girdi
Eurovision’un radarına girdi maNga’nın yeni albümü ‘Antroposen 002’, Avrupa’da ses getirdi.
26.12.2023 Cadde
Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı
Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Yıllar önce Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaşan Erener, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
19.12.2023 Magazin
Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı
Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Yıllar önce Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaşan Erener, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
19.12.2023 Cadde
maNga, Washington'da konser verdi! 'Her şey çocuklarımız için'
maNga, Washington'da konser verdi! 'Her şey çocuklarımız için' Ferman Akgül, Yağmur Sarıgül, Cem Bahtiyar ve Özgür Can Öney’den oluşan maNga grubu, geçtiğimiz hafta ABN'nn başkenti Washington’da depremzede çocuklar yararına sahneye çıktı.
30.11.2023 Cadde
Sara Tavares hayatını kaybetti
Sara Tavares hayatını kaybetti 1994'te Portekiz'i Eurovision'da 'Chamar a Musica' şarkısıyla temsil eden Sara Tavares, yaşamını yitirdi.
20.11.2023 Cadde
‘Eurovision gitti İntervizyon geldi’
‘Eurovision gitti İntervizyon geldi’ Rusya, son 2 yıldır Eurovision Şarkı Yarışması’na katılmıyor.
20.11.2023 Dünya
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor Eurovision Şarkı Yarışması'nı hem 2012'de hem de 2023'te kazanan Loreen, bu kez yoluna 'Is It Love'la devam ediyor. Oryantal tınısıyla dikkat çeken 'Is It Love', Loreen'in bugüne kadar eksik kalan Fas-İsveç kombinini en sonunda tamamlamasına yardımcı oluyor ve diskografisine iyi bir halka ekliyor.
16.11.2023 Müzik
Arabeskin altın yılları
Arabeskin altın yılları Siyasal, sosyal alanda değişimin yaşandığı 12 Eylül darbesi döneminde müzik endüstrisi de evrim geçirdi. Pop ve arabeskin birleşimiyle fantezi müzik doğdu ve arabesk altın yıllarını yaşadı…
26.10.2023 Gündem
Sessiz kalmadılar
Sessiz kalmadılar İnsanlık dışı manzaralarla karşılaştığımız bu dönemde öyle şeyler görüp duyuyoruz ki vicdanımız suskun kalamıyor. Olası tüm linç girişimlerine rağmen dünyaca ünlü isimler insan canının kutsallığına vurgu yapmaya devam ediyorlar.
21.10.2023 Pazar
Dünya tüm renkleriyle evlerde
Dünya tüm renkleriyle evlerde Evlerde neredeyse tek eğlence kaynağı olan televizyonlar, dünyayı tüm renkleriyle evlere taşıdı. Dallas, Aşk Gemisi gibi dizilerle Amerikan rüyası, modası, yaşam biçimiyle tanıştık.
20.10.2023 Gündem
Burcu Güneş, Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık teknesinde şarkı söyledi!
Burcu Güneş, Hintli milyarderin 500 milyon dolarlık teknesinde şarkı söyledi! Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne aldı. Şarkıcı, o anları da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.
3.10.2023 Cadde
Öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Şebnem Paker Milas'a gelmekten vazgeçti
Öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Şebnem Paker Milas'a gelmekten vazgeçti 1997 yılında Eurovision'a katılarak Türkiye'yi temsil eden Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmıştı. Paker'in, sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.
20.09.2023 Cadde
Ünlü hava durumu spikeri Gökhan Abur son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü hava durumu spikeri Gökhan Abur son yolculuğuna uğurlandı Müzisyen ve meteoroloji spikeri Gökhan Abur, 80 yaşında hayatını kaybetti. Abur‘un cenazesi Üsküdar'daki Şakirin Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
17.09.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Eurovision ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.