Ev Dekorasyon

Ev Dekorasyon

Son dakika ev dekorasyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ev dekorasyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ev dekorasyon haber sayfamızda...

Ev Dekorasyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.068 ev dekorasyon haberi bulunmuştur.
Servet harcamaya gerek yok! Evinizi daha güzel gösterecek 7 adım
Servet harcamaya gerek yok! Evinizi daha güzel gösterecek 7 adım Bazı insanlar evinizin parlak dergilerde gördüğünüz gibi görünmesinin oldukça pahalı olduğunu düşünür. Ancak zarif bir evin sırrı sadelik ve minimalizmde gizlidir. İşte evinizi daha güzel göstermenin bazı püf noktaları.
3.02.2024 Püf Noktası
Koku serüveni dünyayı sardı
Koku serüveni dünyayı sardı 128 yıl önce İstanbul'da lavanta kolonyasıyla koku serüvenine başlayan Rebul artık mumdan cilt bakımına bir dünya markası haline gelme yolunda...
8.12.2023 Milliyet Executive
2023 heyecanı
2023 heyecanı Yılbaşına sayılı günler kala süsleme ürünleri ve hindiye ilgi artıyor. Online’da yılbaşı ağacı ve süsleme ürünlerinin satışlarında artış yaşanıyor.
27.12.2022 Ekonomi
Kadınların buluşma noktası: Mor Akademi
Kadınların buluşma noktası: Mor Akademi Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü öncülüğünde, kadınların istihdama dahil edilmesine ve ekonomik olarak güçlenmesine destek olmak amacıyla başlatılan Mor Akademi, yoğun ilgi görüyor.
20.12.2022 Ege
Amigurumi Dc Nedir, Nasıl Yapılır? Örgüde Dc Ne Demek?
Amigurumi Dc Nedir, Nasıl Yapılır? Örgüde Dc Ne Demek? Örgü, kişilerin temel ihtiyaçlarından en önemlisi olan giyinme ihtiyaç karşılamak için şiş, tığ ve yün iplikle birlikte kullanılan malzemelerin kullanılmasıyla oluşturulan bir dikiş biçimidir. Öncelikle giyinme sonrasında ev dekorasyon veya süs eşyası yapmak amacıyla kullanılmaktadır. Hanımlar sosyal faaliyetlerde bulunmak ve hobi amacıyla yapılan bir el becerisi ve uğraşı faaliyetleri arasında yer almaktadır. İşte, merak edilen tüm detayları derledik.
5.09.2022 Sözlük
Sosyal medyada iş yapan 'Influencer'ları etkileyecek Rusya kararı
Sosyal medyada iş yapan 'Influencer'ları etkileyecek Rusya kararı 2021'de tarihi bir karar alarak yeni adının Meta olduğunu duyuran Facebook Inc, Facebook, WhatsApp, Instagram, Messenger ve Oculus VR markalarıyla Rusya'ya cephe aldı. Meta'nın adımına kayıtsız kalmayan Moskova'dan da karşı hamle gecikmedi. Ancak 145,9 milyon nüfusa sahip olan ülkede alınan bu karar, yalnızca Rusları etkilemeyecek. Uzmanlar, sosyal medya üzerinden iş yapan milyonlarca kişi ve şirkete önemli uyarılarda bulundu.
21.03.2022 Ekonomi
Dekorasyon ondan sorulur
Dekorasyon ondan sorulur Miranda Kerr, kendi adını taşıyan ev koleksiyonunu sevenlerinin beğenisine sundu
20.12.2021 Cadde
TÜRKİYE İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
TÜRKİYE İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Strong Group Medya bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleriyle sanat, iş ve bilim dünyasını bir araya getirdi. Kazananların Strong Bosses Dergisi ve strongbosses.com okurlarının oylarıyla belirlendiği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşti.
23.11.2021 Advertorial
Kanye West teknoloji patronu oluyor
Kanye West teknoloji patronu oluyor Son dönemde Kim Kardashian'dan boşanacağına dair haberlerle gündemde olan ABD'li multi milyarder rapçi Kanye West; müzik, moda ve ev dekorasyonundan sonra teknoloji alanında da yatırım kararı aldı.
5.10.2021 Cadde
Gelenekten geleceğe!
Gelenekten geleceğe! Sektörde başarılarla dolu 40. yılını geride bırakan Sivriler Mobilya sahibi Murat Sivri “Ürünlerimizi tüketicilerin ihtiyacına göre çeşitlendirmemiz farkımızı ortaya çıkarıyor” dedi
27.08.2021 Ege
Salon Dekorasyon Fikirleri (2021)
Salon Dekorasyon Fikirleri (2021) Malzemeler, şekiller, nesneler, stiller, renkler… 2021’e damga vuracak başlıca dekorasyon trendleri neler? Salonunuz için dekorasyon dünyasında 2021’in fikirlerini bu yazımızda bulabilirsiniz.
26.07.2021 Dekorasyon
Tasarım alışveriş sitesi
Tasarım alışveriş sitesi Ayben Cumalı, girişimci markalar ve tasarımcıların ürünlerini www...
26.07.2021 Cadde
Yapay bitkilerle suya gerek olmadan yeşil bir ev
Yapay bitkilerle suya gerek olmadan yeşil bir ev Plastik, ipek veya polyesterden yapılmış yapay bitkiler harika dekoratif ev aksesuarlarıdır. Normal bitkilerin aksine, bunların yeşil ve taze yapraklarını korumak için sulamaya ihtiyacı yok… Gelin kolayca yeşil bir eve sahip olmanın yollarına bakalım…
2.07.2021 Dekorasyon
Silikon Nasıl Temizlenir? Evdeki Eski Silikonları Temizleme Yöntemleri...
Silikon Nasıl Temizlenir? Evdeki Eski Silikonları Temizleme Yöntemleri... En sık kullanılan yapı malzemelerinden olan silikon; kapı pencere, araba, döşeme, dış mekan, tezgah ve yalıtım alanlarında kullanılmasının yanı sıra çeşitli ev dekorasyon ürünlerinin yapımında da işe yarar. Bu kadar çok yönlü bir malzeme olması nedeniyle evde eski silikon izlerine rastlamak da oldukça yüksek bir ihtimaldir. Peki silikon nasıl temizlenir? Evdeki eski silikonları temizleme yöntemleri nelerdir? İşte silikon temizleme konusunda kafalara takılanlar.
8.04.2021 Yaşam
Kadınlar salgın sürecinde hobilerini gelire dönüştürdü
Kadınlar salgın sürecinde hobilerini gelire dönüştürdü Diyarbakır'da bir grup kadın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde edindikleri hobiyi gelire dönüştürdü.
23.03.2021 Haberler
Sevgililer Günü alışverişlerinde e-ticarete yönelim arttı
Sevgililer Günü alışverişlerinde e-ticarete yönelim arttı Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ekmekçi, "Sevgililer Günü alışverişlerinin e-ticarete yüzde 25-30 oranında trafik ve ciro artışı getirmesini bekliyoruz." dedi.
13.02.2021 Teknoloji
GameStop'un yarattığı tedirginlik sürüyor
GameStop'un yarattığı tedirginlik sürüyor Küçük yatırımcıların geçen hafta GameStop hisseleri üzerinden Wall Street devlerine karşı mücadelesi, olağan dışı hareketliliğin görüldüğü hisselerdeki düşüşe rağmen, "Büyük balık küçük balığı yutar’ hikayesini bir süreliğine de olsa tersine çevirmesiyle piyasaların gündeminde kalmaya devam ediyor.
3.02.2021 Uzmanpara
Amerikan borsasında 'GameStop' korkusu
Amerikan borsasında 'GameStop' korkusu ABD borsasında küçük ve büyük yatırımcılar arasında GameStop hisseleri üzerinden başlayan çekişme piyasaları tedirgin ederken, analistler, bu durumun başka hisse senetlerinde de görülebileceğini ve bazı yatırım kuruluşları için risk oluşturabileceğini belirtiyor.
29.01.2021 Uzmanpara
Azra Akın: Demir biraz huysuz
Azra Akın: Demir biraz huysuz Oyuncu Azra Akın, önceki gün oğlu Demir'le alışverişe çıktı.
29.01.2021 Cadde
GameStop hisseleri geriledi
GameStop hisseleri geriledi Wall Street’te küçük yatırımcı ile profesyonel yatırımcılar arasındaki mücadele, Amerikan bilgisayar oyunları şirketi GameStop’un hisselerini bir hafta içinde uçurdu. GameStop işlemlerine kısıtlama getirilmesinin ardından şirketin hisseleri geriledi.
29.01.2021 Uzmanpara
E-ticarette 3D etkisine 2 milyon dolar yatırım
E-ticarette 3D etkisine 2 milyon dolar yatırım E-ticaret sitelerinin eforsuz bir şekilde artırılmış gerçeklik deneyimi yaratmasına imkân veren derin teknoloji girişimi ART Labs, ön-tohum yatırım turunu 2 milyon dolar değerleme ile tamamladı.
27.01.2021 Ege
Müstakil ev  ateş pahası
Müstakil ev ateş pahası Kovid-19 dalgası, Ege’de de konut fiyatlarını uçurdu. endeksa.com’a göre, İzmir’de son bir yılda 0-4 yaş arası müstakil konutların satış fiyatı yüzde 52, kira bedeli de yüzde 47 arttı
15.01.2021 Ege
Doğallık ön planda olmaya devam edecek! İşte 2021 ev dekorasyonu trendleri
Doğallık ön planda olmaya devam edecek! İşte 2021 ev dekorasyonu trendleri 2020 yılı tüm dünya için zorlu bir yıl oldu, özellikle yaşam şeklimiz ve alanlarımız büyük ölçüde değişikliğe uğradı. Pandemi dolayısıyla sıklıkla evlerimizde vakit geçirdiğimiz bu dönemde, evlerimizi dekore etme ve kullanma şeklimizde değişti. 2021 yılında ise dekorasyonda sabit devam eden ve önemli ölçüde değişikliğe uğrayan trendler bizi bekliyor. Peki, 2021 ev dekorasyon trendleri nelerden oluşacak? 2021 dekorasyon renkleri neler? 2021 yılının rengi yaşam alanlarımızı nasıl etkileyecek? 2021 mobilya trendleri, 2021 mobilya renkleri, 2021 koltuk renkleri, 2021 salon dekorasyonu, 2021 mutfak dekorasyonu trendleri, 2021 oturma odası dekorasyonu trendleri, 2021 banyo dekorasyonu trendleri, 2021 yatak odası dekorasyonu trendleri neler olacak? 2021 dekorasyon trendlerinde bizleri neler bekliyor? Hangi renkler ön planda olacak? Tüm bu soruları yanıtlayan Yüksek Mimar Emel Balcı, 2021 dekorasyon trendleri hakkında bilgiler verdi.
17.12.2020 Dekorasyon
ABD ekonomisine 8 milyar dolarlık 'Cadılar Bayramı' katkısı
ABD ekonomisine 8 milyar dolarlık 'Cadılar Bayramı' katkısı ABD'de Cadılar Bayramı (Halloween) dolayısıyla yapılacak harcamaların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen bu yıl 8,05 milyar dolara ulaşması bekleniyor.
30.10.2020 Uzmanpara
Seramiğe hayat veren dokunuş
Seramiğe hayat veren dokunuş 1999 yılında İzmir’e yerleşen ve öğrencilik yıllarından beri hayali olan seramik tasarımına başlayan mimar Ayşe Elçi kısa sürede ev dekorasyonunun en büyük isimlerine üretim yapmaya başladı. İlerleyen yıllarda seramiği ahşapla buluşturup Stil44’ü kuran Elçi, markanın hikayesini ve doğal malzemelerin nasıl el emeğiyle can bulduğunu anlattı
26.10.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Ev Dekorasyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.