11 Mayıs günün menüsü (Sokak lezzetleri)
11 Mayıs günün menüsü (Sokak lezzetleri) 11 Mayıs günün menüsü ile sokak lezzetlerine tabiri caizse yumuluyoruz.11 Mayıs günün menüsü sizi sokak lezzetleriyle tanıştırıp gece gündüz yiyebileceğiniz yemekler sunuyor. İşte 11 Mayıs günün menüsü…
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kandil simidi tarifi mahlepsiz ve mahlepli seçenekleri | Kandil simidi nasıl yapılır? İşte sirkeli ve pekmezli tarifi
Kandil simidi tarifi mahlepsiz ve mahlepli seçenekleri | Kandil simidi nasıl yapılır? İşte sirkeli ve pekmezli tarifi Bugün Regaib Kandili idrak ediliyor. Yurdun dört bir yanını saran maneviyat geleneklerimizi de akıllılara getiriyor. Kandil günlerinde akla ilk gelen yiyeceklerden biri olan kandil simidini evde yapmak isteyenler, kandil simidi tarifi arayışına geçti. Mahlepli, mahlepsiz, sirkeli, pekmezli seçenekleri bulunan kandil simidi tarifi haberimizde. Peki kandil simidi nasıl yapılır? İşte adım adım kandil simidi yapımı...
6.07.2021 Yöresel Tarifler
22 Aralık günün menüsü (Pizza partisi)
22 Aralık günün menüsü (Pizza partisi) 22 Aralık günün menüsü çılgın tarifleriyle yine sizinle. Bugüne özel birbirinden güzel pizza tarifleriyle tam bir parti havasındayız.22 Aralık günün menüsü hem çocukların hem de yetişkinlerin çok hoşuna gidecek. Pizza partisine hazırsanız hemen 22 Aralık günün menüsü tariflerine geçelim.
Bir mahallenin yuva olarak portresi
Bir mahallenin yuva olarak portresi Kadıköy’deki resmi adıyla Rasimpaşa Mahallesi daha çok bilinen adıyla Yeldeğirmeni popülerliğiyle konuşuladursun biz sıcacık yuvamız olarak eskicisinden kitapçısına, seramikçisinden yufkacısına sizi semtte bir gezintiye davet ediyoruz.
25.02.2016 Cumartesi
Sofranın en keyifli zamanı: Kahvaltı
Sofranın en keyifli zamanı: Kahvaltı Kızarmış ekmek kokusu, yeni demlenmiş çay tadı veya dumanı tüten kahve… Kahvaltının rengi de, dokusu da, duygusu da farklıdır.
6.07.2021 Bilgi