Çocuklar evde düzenli egzersiz nasıl yapmalı?
Çocuklar evde düzenli egzersiz nasıl yapmalı? Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülay Karagüzel, ebeveynlerin kontrolünde sağlıklı beslenme ile evdeki fiziksel koşullar göz önünde bulundurularak "düzenli günlük egzersiz" programlarının yapılmasının önemli olduğunu belirtti.
7.02.2021 Çocuk Sağlığı
Evde uzaktan spor eğitimi alacaklar dikkat! Uzmanı uyardı...
Evde uzaktan spor eğitimi alacaklar dikkat! Uzmanı uyardı... Corona virüs salgınıyla birlikte uzaktan verilen spor eğitimi de popülerlik kazandı. Dr. Öğr. Üyesi Engin Işık Abanoz, uzaktan egzersiz eğitimlerinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu.
16.06.2020 Egzersizler
Yaşlılar için ömrü uzatan 4 basit egzersiz - Egzersizin faydaları nelerdir?
Yaşlılar için ömrü uzatan 4 basit egzersiz - Egzersizin faydaları nelerdir? 65 ila 74 yaş arası 4 dört kişiden sadece 1'i düzenli egzersiz yapıyor. Yaşlılar için düzenli egzersizin ömrün uzatılması dahil olmak üzere büyük faydaları var. "İster caddede gezintiye çıkın isterse evde basit egzersizler yapın ama hareketsiz kalmayın" diyen Fizyoterapist Yrd.Doç. Dr. Gamze Şenbursa, yaşlıların evde rahatlıkla yapabileceği birkaç basit egzersizi sıraladı
12.06.2020 Egzersizler
Egzersizini evde yap hareketsiz kalma
Egzersizini evde yap hareketsiz kalma Dünyanın birçok yerini etkisi altına almış Corona virüs salgınının ülkemizde kontrol altına alınması için alınan önlemlere ek olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul’dan vatandaşları memnun eden bir çözüm: Evde Egzersiz Videoları!
1.07.2020 Diğer
Evde bağışıklık sisteminizi güçlendirecek egzersizler
Evde bağışıklık sisteminizi güçlendirecek egzersizler Corona virüs (Covid-19) salgınına karşı gerekmedikçe evden çıkmamak gibi önlemler nedeniyle fiziksel aktivitelerin kısıtlanmasının, ev egzersiz programlarının uygulanabilirliğine hayati önem kazandırdığına dikkat çeken Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Sevil Karagül, evde yapılabilecek basit birkaç hareket ile bağışıklığı güçlendirip, kalp ve damar sağlığına olumlu katkılar sağlayacağına vurgu yaptı.
26.03.2020 Egzersizler
Evde spor yapmak isteyenlere basit hareketler
Evde spor yapmak isteyenlere basit hareketler Spor salonuna gitmeye vaktiniz ve paranız yoksa spor salonunu evinize getirebilirsiniz. İşte evde spor yapmanızı sağlayacak basit hareketler…
19.01.2018 Egzersizler
Evde Yapılabilecek Kalça Egzersizleri
Evde Yapılabilecek Kalça Egzersizleri Kalça sıkılaştırma için evde hangi egzersizleri uygulayabiliriz?
16.03.2017 Diyet
Yatarak Yapılan Egzersizler
Yatarak Yapılan Egzersizler Kilo vermek ve fit bir vücuda sahip olmak için yatarak yapabileceğimiz egzersizler neler?
1.03.2017 Diyet