Evde Spor

Evde Spor

Son dakika Evde spor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Evde spor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Evde spor haber sayfamızda...

Evde Spor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.948 evde spor haberi bulunmuştur.
Kilo vermek için 30-30-30 kuralı! Kitabında yazdı: Uygulayanlar incecik oluyor
Kilo vermek için 30-30-30 kuralı! Kitabında yazdı: Uygulayanlar incecik oluyor Tim Ferriss'in yazdığı bir kitapta tanıtılan 30-30-30 konsepti daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek isteyenler için harika bir yöntem olabilir. Sosyal medyada viral olan bu uygulama hızlı ve sağlıklı kilo vermek isteyenlerin de büyük ilgisini topladı. İşte detaylar.
30.12.2023 Egzersizler
Tek Başına Yapılabilecek Aktiviteler: Sıkılınca Evde veya Dışarda Yapılabilecek Aktiviteler
Tek Başına Yapılabilecek Aktiviteler: Sıkılınca Evde veya Dışarda Yapılabilecek Aktiviteler Evde tek başına sıkılanlar veya kendine vakit ayırmak isteyen kişiler için birbirinden güzel aktiviteler var. Sürekli iş ortamı veya arkadaş ortamında olan kişiler kendilerine vakit ayıramadıkları için kendilerini kötü hissedebilirler. Şehir kalabalığından, iş ortamından, stresli ortamlardan kendini uzaklaştırmak, rahatlamak isteyenler veya evde sıkılanlar kendilerine ayırdıkları vakitle kaliteli zaman geçirebilirler. Önemli olan burada yapılan aktivite değil kişinin kendine zaman ayırmasıdır. Evde sıkılınca tek başına yapılabilecek aktiviteler ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.08.2023 Yaşam
Hem oruç hem spor; iftar öncesi 1 saat uyarısı
Hem oruç hem spor; iftar öncesi 1 saat uyarısı Ramazan ayında sağlıklı beslenmek kadar düzenli egzersiz yapmak da önem taşıyor. İstanbul'un birçok noktasında sabah saatlerinde bir araya gelenler açık havada spor etkinliği yapıyor. Spor Eğitmeni Burak Cantürk, "Ramazan ayında iftar saatine son bir saat kala kesinlikle egzersiz yapılmaması gerekiyor" uyarısında bulundu.
5.04.2023 Ramazan
Bireysel Genç Girişimci Spor Ödülleri sahiplerini buldu!
Bireysel Genç Girişimci Spor Ödülleri sahiplerini buldu! Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, farklı kategorilerde ürünler geliştiren işletmelere ödüllerini verdi.
24.01.2023 Gündem
Sedef Avcı'dan Ajda Pekkan paylaşımı: Kelimeler karşısında kıyafetsiz kalıyor
Sedef Avcı'dan Ajda Pekkan paylaşımı: Kelimeler karşısında kıyafetsiz kalıyor Kıyafetleri, fiziği ve yıllara meydan okuyan görüntüsü ile sık sık gündem olan Ajda Pekkan önceki gün Bursa'da konser verdi. Konsere katılanlar arasında Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı da vardı. Sedef Avcı, sosyal medya hesabından Ajda Pekkan ile pozunu paylaştı. Pekkan'ın yüzündeki değişim dikkat çekti.
27.09.2022 Cadde
Annesi hamileyken ilaç içti, elleri oluşmadan doğdu! Alihan'ın hayali yüzük takmak
Annesi hamileyken ilaç içti, elleri oluşmadan doğdu! Alihan'ın hayali yüzük takmak Konya'nın Akşehir ilçesinde elleri olmadan dünyaya gelen Alihan Kılıç (22), Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde kol nakli olmayı bekliyor. Kılıç, en büyük hayalini de DHA'yla paylaştı.
20.09.2022 Haberler
Annesi hamileyken ilaç içti, elleri oluşmadan doğdu! Alihan'ın hayali yüzük takmak
Annesi hamileyken ilaç içti, elleri oluşmadan doğdu! Alihan'ın hayali yüzük takmak Konya'nın Akşehir ilçesinde elleri olmadan dünyaya gelen Alihan Kılıç (22), Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde kol nakli olmayı bekliyor. Kılıç, en büyük hayalini de DHA'yla paylaştı.
20.09.2022 Gündem
Ajda Pekkan kesenin ağzını açtı! İşte Kıbrıs'taki yeni evi
Ajda Pekkan kesenin ağzını açtı! İşte Kıbrıs'taki yeni evi Sık sık Kıbrıs'a giden ve 2017'de Kıbrıs vatandaşlığı aldığını dile getiren Ajda Pekkan, işleri bir adım daha ileriye götürdü. Ünlü şarkıcı Kıbrıs'tan yeni bir ev aldı. Pekkan'ın yeni mülkü için ödediği ücret dudak uçuklattı.
22.04.2022 Magazin
Ajda Pekkan kesenin ağzını açtı! İşte Kıbrıs'taki yeni evi
Ajda Pekkan kesenin ağzını açtı! İşte Kıbrıs'taki yeni evi Sık sık Kıbrıs'a giden ve 2017'de Kıbrıs vatandaşlığı aldığını dile getiren Ajda Pekkan, işleri bir adım daha ileriye götürdü. Ünlü şarkıcı Kıbrıs'tan yeni bir ev aldı. Pekkan'ın yeni mülkü için ödediği ücret dudak uçuklattı.
22.04.2022 Cadde
Giysiyi sanal giy otoyla sohbet et
Giysiyi sanal giy otoyla sohbet et İTÜ Big Bang’de yarı finale kalan girişimler farklı sorunlara çözüm buluyor. Sanal olarak kıyafet deneme, arabayla konuşturan akıllı asistan, evde spora canlı takip, online aile danışmanlığı yeni buluşlar arasında yer alıyor
11.11.2021 Ekonomi
Çocuklar spora kaç yaşında başlamalı?
Çocuklar spora kaç yaşında başlamalı? Pandemi nedeniyle vakitlerinin önemli bir kısmını evde ve kısıtlı miktarda hareket ederek geçiren çocuklarda çeşitli problemler görülüyor. Fiziksel aktivite yetersizliği bunların başında gelirken, bu durum uyku bozukluğu; vücut direncinde azalma; bel, boyun ve duruş bozukluğu gibi kısa vadede hemen gözle görülür olan problemleri doğuruyor.
17.10.2021 Gündem
Dijital eğitimin öncüleri güçlerini birleştirdi
Dijital eğitimin öncüleri güçlerini birleştirdi Dünya genelinde 10 milyondan fazla bireysel kullanıcıya ve yüzlerce okula ulaşan yerli zeka oyunları uygulaması MentalUP artık Kolay Kampüs’te!
12.10.2021 Vitrin
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle halen pek çok insan vaktinin önemli bir bölümünü evde geçiriyor ve bu sebeple de kas iskelet sisteminde ağrılar kaçınılmaz olabiliyor. Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Op. Dr. Yalın Dirik, evde spor yaparken sakatlanma riskini en aza indirmek için dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verdi.
1.07.2021 Egzersizler
“Markalar duyarlı olmak zorunda”
“Markalar duyarlı olmak zorunda” Pandemi sonrası modanın seyrini tasarımcı Özlem Süer’den dinledik: ”Sürdürülebilir kaynaklı, teknik kumaşlar ve yeni materyalleri görmeye başladık. Markalar olağanüstü duyarlı olmak zorunda”
20.06.2021 Pazar
Makyaj ‘göz’e geldi
Makyaj ‘göz’e geldi Pandemi sürecindeki maskeli yaşam kozmetik ve makyaj alışkanlıklarını da değiştirdi. Maske nedeniyle ruj ve fondöten talebi düşerken, maskara, far, göz kalemi gibi ürünler gözde oldu
19.06.2021 Ekonomi
Basen Nasıl Erir? Evde Kolay Basen Eritme Yöntemleri Nelerdir?
Basen Nasıl Erir? Evde Kolay Basen Eritme Yöntemleri Nelerdir? Özellikle kadınlar çok kilo aldığında kilolarından kurtulmak için bazı yöntemlere başvurabiliyor. Kadınların basen bölgesi oldukça önemlidir. Bu bölgenin erimesi adına pek çok kadın bazı araştırmalar yapabiliyor. Ev içerisinde kolayca basen eritmenin formülünü araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Basen nasıl erir? Evde kolay basen eritme yöntemleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
10.05.2021 Eğitim
Online hobiler edinin
Online hobiler edinin Tam kapanmada evde internet üzerinden yapılacak hobiler önem kazandı. Aslında bu konuda bir hayli deneyimliyiz. Online kurslar, eğitimler, spor, yemek, sanal seyahat, film ve dizi, sesli kitaplar ve daha fazlası... Bir kere daha hatırlayalım
2.05.2021 Ekonomi
Evde ‘etkin’ kal!
Evde ‘etkin’ kal! Türkiye 17 Mayıs’a kadar tam kapandı. Hobi ürünlerine yönelen vatandaşlar için dikişten reçele, ahşap boyamadan kutu oyunlarına kadar evde yapılabilecek birçok etkinlik var
1.05.2021 Ekonomi
Sporu eve taşıdık!
Sporu eve taşıdık! Evde spor yapanların sayısı artıyor. İnternetteki spor ürünleri satışında Mart 2020’den bu yana yüzde 95 oranında büyüme gerçekleşti
10.04.2021 Ekonomi
'Mutlu' olmayı hatırlayın
'Mutlu' olmayı hatırlayın Bugün, Dünya Mutluluk Günü. Pandemi nedeniyle değişen yaşam ve algılara karşın, mutlu olmanın yollarını araştırdık.
20.03.2021 Cumartesi
Pandemi döneminde alınan kiloları vermek için neler yapmalıyız?
Pandemi döneminde alınan kiloları vermek için neler yapmalıyız? İçinde bulunduğumuz pandemi döneminin stresli koşulları yeme alışkanlıklarını değiştirdi. Hamur işleri, tatlılar, çeşit çeşit yemekleri ihtiyacımız olan enerjiden daha fazlasını almamıza yol açtı. Kontrollü sosyal hayat sürecinin başladığı ve havaların ısındığı şu günlerde çoğu kadının aklında tek bir soru var: "Aldığım kiloları nasıl hızlı verebilirim?" Bu sorunun cevabını, Beslenme ve Yaşam Koçu Şebnem Demir verdi
Sıfır makyaj Hülya Avşar
Sıfır makyaj Hülya Avşar Şimdilerde yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hülya Avşar, spor sonrası doğal halini; sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.
1.02.2021 Cadde
Evde Yapılabilecek Basit Spor Hareketleri, Egzersizler Nelerdir?
Evde Yapılabilecek Basit Spor Hareketleri, Egzersizler Nelerdir? Spor salonlarına gitmeksizin, ev içinde spor yapmak oldukça mümkün bir durumdur. Ev içinde vücut içinde yer alan kaslar çalıştırılabilir. Bunun yanı sıra kilo vermek ya da kilo almak mümkündür. Evde rahat bir şekilde basit spor hareketleri ile vücut şekillendirilir. Evde rahat bir şekilde basit spor hareketleri nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar.
16.01.2021 Sağlık
Musa Aydın: Pandemiye rağmen 2020 yılı başarılı geçti
Musa Aydın: Pandemiye rağmen 2020 yılı başarılı geçti Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 2020 yılını değerlendirdi. Bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Başkan Aydın, "2020 yılı hiçbirimizin hatırlamak bile istemeyeceği bir yıl oldu. Çin'den başlayıp tüm dünyayı kasıp kavuran Kovid 19 pandemisi 2020 yılına damga vurdu. Birçoğumuz bu hastalığa yakalandık. Sevdiklerimizi kaybettik. Kısacası kabus gibi bir yıl yaşadık. Ben tüm hastalara acil şifalar, ölenlere de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
27.12.2020 Güreş
Öğrenciler, evde boş boş oturmuyor
Öğrenciler, evde boş boş oturmuyor MUĞLA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında başlatılan, ‘Evde kal, spor yap, zinde kal’ projesi kapsamında öğrenciler aileleriyle birlikte evde spor aktiviteleri gerçekleştirdi...
21.12.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Evde Spor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.