Evin Demirhan

Evin Demirhan

Son dakika Evin Demirhan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Evin Demirhan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Evin Demirhan haber sayfamızda...

Evin Demirhan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117 evin demirhan haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak!
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak! Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan Evin Demirhan, Paris Olimpiyatları için hazırlıklarını sürdürüyor. Milli güreşçi bu büyük organizasyon öncesi, “Olimpiyatların psikolojisi bambaşka. Eksik olan madalyamı tamamlayacağıma inanıyorum” dedi.
17.03.2024 Diğer
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Nesrin Baş: Bayrağımızı dalgalandırdığımı hayal ettim!
Nesrin Baş: Bayrağımızı dalgalandırdığımı hayal ettim! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Nesrin Baş, şampiyonluğu sonrası konuştu.
16.02.2024 Güreş
Kadın güreşçiler Avrupa ikincisi oldu!
Kadın güreşçiler Avrupa ikincisi oldu! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye, takım halinde Avrupa ikincisi oldu.
16.02.2024 Güreş
Bakan Bak'tan milli güreşçilere tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan milli güreşçilere tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan milli güreşçiler Buse Tosun Çavuşoğlu, Yasemin Adar Yiğit ile Evin Demirhan Yavuz'u tebrik etti.
15.02.2024 Güreş
Evin Demirhan Yavuz'dan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ikincilik!
Evin Demirhan Yavuz'dan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ikincilik! Milli güreşçimiz Evin Demirhan Yavuz, Azerbaycanlı rakibi Maria Stadnik'e finalde tuşla kaybetti ve gümüş madalyanın sahibi oldu.
15.02.2024 Güreş
Kadın milliler, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi!
Kadın milliler, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Buse Tosun Çavuşoğlu, Evin Demirhan Yavuz ve Yasemin Adar Yiğit altın madalya için mücadele edecek.
14.02.2024 Güreş
Evin Demirhan: Kolay lokma değilim, altın madalya hedefliyorum!
Evin Demirhan: Kolay lokma değilim, altın madalya hedefliyorum! Paris 2024 Olimpiyatları’nda mücadele edecek olan Avrupa şampiyonu güreşçi Evin Demirhan, “Bulunduğum sıklet çok zor bir sıklet. Çok güçlü sporcular var ama ben de kolay lokma değilim, altın madalyayı hedefliyorum” diyor.
10.12.2023 Güreş
ÖZEL | Ali Cengiz'den altın madalya skandalına ilk yorum! 'Şaşırdım'
ÖZEL | Ali Cengiz'den altın madalya skandalına ilk yorum! 'Şaşırdım' Güreş tarihine geçen bir kararla finalde mağlup ettiği rakibine de altın madalya takılan dünya şampiyonu Ali Cengiz, konuyu Milliyet’e değerlendirdi, “Neye dayanarak bilmiyorum ancak bu şekilde uygun görmüşler. Benim madalyam baki ama şaşırdım tabii” dedi.
19.11.2023 Diğer
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı Türk kadını spordaki başarılarıyla, kendisini ‘yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layık’ gören Cumhuriyet’e, yüzüncü yılında adeta saygı duruşunda bulundu. Voleybol, basketbol, güreş, atletizm ve boksta altın madalyalar havada uçuştu.
1.10.2023 Voleybol
Bakan Bak, milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu'nu tebrik etti
Bakan Bak, milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu'nu tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sırbistan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 68 kiloda altın madalya kazanan ve 2024 Paris Olimpiyatları kotası elde eden Buse Tosun Çavuşoğlu için tebrik mesajı yayımladı.
21.09.2023 Güreş
Evin Demirhan Yavuz ve Buse Tosun Çavuşoğlu, Paris'te mücadele edecek
Evin Demirhan Yavuz ve Buse Tosun Çavuşoğlu, Paris'te mücadele edecek Kadın milli güreşçiler Evin Demirhan Yavuz ve Buse Tosun Çavuşoğlu, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için kota aldı.
20.09.2023 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türk rüzgarı
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türk rüzgarı Hırvatistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda sporcularımız rakiplerine adeta minderi dar etti. Grekoromen Takımımız 17 yıl sonra şampiyonluğa uzanırken, kadın sporcularımız 2., serbest stildeki güreşçilerimiz 3. sırayı almayı başardı.
25.04.2023 Güreş
Kadın Milli Güreş Takımı Avrupa ikincisi oldu
Kadın Milli Güreş Takımı Avrupa ikincisi oldu Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Kadın Milli Takımı 136 puanla Avrupa ikincisi oldu.
22.04.2023 Güreş
Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nı 5 madalya ile tamamladı
Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nı 5 madalya ile tamamladı Türkiye Kadın Güreş A Milli Takımı Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de devam eden 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nı 5 madalya ile tamamladı.
21.04.2023 Güreş
Yasemin Adar 6'ncı kez Avrupa şampiyonu
Yasemin Adar 6'ncı kez Avrupa şampiyonu Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’te devam eden 2023 Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Yasemin Adar, Avusturya’lı Martina Kuenz’i avantaj puanıyla yenerek 6'ncı kez Avrupa şampiyonu oldu.
21.04.2023 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir gümüş bir bronz madalya
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir gümüş bir bronz madalya Türkiye, Hırvatistan'da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stilde iki madalya kazandı.
18.04.2023 Diğer
Türk sporunda 2022 yılı böyle geçti! Tarihi anlar
Türk sporunda 2022 yılı böyle geçti! Tarihi anlar 2022 yılında Türk sporunda unutulmaz anlar yaşandı. Tarihi başarıların elde edildiği yılda akılda kalan birçok başarı meydana geldi. İşte 2022 yılında Türk sporunda yaşanan unutulmaz olaylar....
1.01.2023 Diğer
Evin Demirhan Yavuz ve Bediha Gün'den altın madalya
Evin Demirhan Yavuz ve Bediha Gün'den altın madalya Milli güreşçi Evin Demirhan Yavuz, Cezayir'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda kadınlar serbest stil 50 kilo finalinde Fransız Julie Sabatie'yi 3-2 yenerek altın madalya kazandı. Bediha Gün de 57 kilo finalinde Tunuslu Siwar Bouseta'yı tuş ile mağlup ederek altın madalya kazandı
29.06.2022 Güreş
Türkiye Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda tarihi rekorlara imza attı
Türkiye Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda tarihi rekorlara imza attı Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası tamamlandı. Türkiye Milli Takımı, serbest erkekler, kadınlar ve grekoromen olmak üzere üç stilde de kürsüye çıkarak tarihi bir başarı elde etti. Avrupa’da ilk kez 10 final yapıp ilk kez 7 altın kazanan, tarihte kadınlarda da ilk kez Avrupa şampiyonu olan milli sporcular bu organizasyonu, tarihinde ilk kez 17 madalya rekoru ile tamamladı.
3.04.2022 Güreş
Macaristan’dan madalyayla dönen milli güreşçiler coşkuyla karşılandı
Macaristan’dan madalyayla dönen milli güreşçiler coşkuyla karşılandı Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında 9. kez altın madalya kazanan Taha Akgül ile kadınlar kategorisinde altın madalya kazanan Evin Demirhan Yavuz ve bronz madalya kazanan Münir Recep Aktaş yurda döndü. Millileri, Esenboğa Havalimanı’nda coşkulu kalabalık karşıladı.
2.04.2022 Diğer
İlk kez Avrupa şampiyonu olan Kadın Güreş Milli Takımı yurda döndü
İlk kez Avrupa şampiyonu olan Kadın Güreş Milli Takımı yurda döndü Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda büyükler kategorisinde 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Türkiye, 140 puanla takım halinde Avrupa şampiyonu oldu. Milliler, bugün saat 12.00'de Türk Hava Yolları'na (THY)  ait uçakla Türkiye'ye döndü. Ay-yıldızlılar, havalimanında çiçeklerle karşılandı.
2.04.2022 Güreş
Bakan Kasapoğlu’ndan Avrupa Şampiyonu Kadın Güreş Milli Takımı'na tebrik
Bakan Kasapoğlu’ndan Avrupa Şampiyonu Kadın Güreş Milli Takımı'na tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilk kez takım halinde Avrupa Şampiyonu olan Kadın Güreş Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
2.04.2022 Güreş
Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı Avrupa Şampiyonu
Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı Avrupa Şampiyonu  Macaristan’da devam eden 2022 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar mücadeleleri tamamlandı. Türkiye takım halinde, 2 altın, 1 gümüş ve 1 de bronz madalya alarak büyük kadınlarda ilk kez Avrupa şampiyonu oldu.
2.04.2022 Güreş
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan milli güreşçilere tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan milli güreşçilere tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan güreşçileri tebrik etti.
1.04.2022 Güreş

Benzer Haber Etiketleri

Evin Demirhan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.