Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ezgi, Yasemin'i kıskanıyor mu?

Kanal D ekranında sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, beğeniyle izlenen yarışma programı 'Gelinim Mutfakta'da; Ezgi, kaynanası Reyhan'ın sürekli Yasemin'in yemeklerini övüp yüksek puanlar vermesi yüzünden büyük sitem etti.

|

Reyhan Hanım, günün yarışma konusu olan "Ispanaklı Peynirli Gül Böreği"ni tattıktan sonra puanlarını verdi.

Sona Ezgi ve Yasemin kaldı. Tabaklar kaldırıldığında 5 puanın Yasemin'e, 1 puanın da kendisine geldiğini gören Ezgi, durumu kaynanasının başına kakmaya başladı.

Ezgi, "Sen Yasemin'e çalışmaya başlamışsın. Bütün ilgin, odağın benden aktı. Açarken bile aklında Yasemin olarak açıyorsun." diyerek kaynanası Reyhan Hanım'a yüklenmeye başladı.

Reyhan Hanım ise en lezzetlisinin Yasemin'e ait börek olduğunun üstünde ısrarla durdu. Bunun üzerine Ezgi, "Anne sen nispet mi yapıyorsun? 'En güzel de onun, en güzel de onun derken'" diye Reyhan Hanım'a serzenişte bulundu.

Tartışmaya Başak ve Hanife Hanım da katılınca ipler tekrar gerilmeye başladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.