Fahriye Evcen Kimdir

Fahriye Evcen Kimdir

Fahriye Evcen Özçivit (d. 4 Haziran 1986, Solingen, Batı Almanya), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır. Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafından Kavala göçmenidir. Evcen, aslen Samsun'un Bafra ilçesi, Ormanos köyündendir. Solingen'de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdiğini belirtti. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu. Türkiye'de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan'ın programında seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde okurken dizi teklifleri alınca okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olmuştur. Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterini canlandırdı. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyaz perdeye döndü.

Fahriye Evcen Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.506 fahriye evcen kimdir haberi bulunmuştur.
Aşkları dolu dizgin devam ediyor! İrem Derici'den romantik paylaşım
Aşkları dolu dizgin devam ediyor! İrem Derici'den romantik paylaşım Ünlü şarkıcı İrem Derici ile yönetmen Gökhan Fırat'ın ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Ünlü popçudan Maldivler'de çekilmiş romantik bir paylaşım geldi.
15.04.2024 Cadde
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan 5 oldu! 'Nice yaşlara adamım'
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan 5 oldu! 'Nice yaşlara adamım' Mutlu evliliklikleri yedi yıldır devam eden Fahriye Evcen (37) ile Burak Özçivit'in (39) oğlu Karan, beş yaşına bastı. Ünlü çift, büyük oğulları Karan Özçivit'in yeni yaşına özel düzenlenen doğum gününden pozlar paylaştı. Partiden kareler sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.
15.04.2024 Cadde
Özçivit Ailesi'nin bayram pozuna yorum ve beğeni yağdı!
Özçivit Ailesi'nin bayram pozuna yorum ve beğeni yağdı! Kanal D’nin ‘Çalıkuşu’ dizisinin setinde başlayan aşklarını 2017 yılında nikah masasına oturarak taçlandıran Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Ramazan Bayramı tatili için yurt dışını tercih etti. Ünlü çiftin pozlarına sevenlerinden yorum ve beğeni yağdı.
10.04.2024 Cadde
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten aşk pozları! 'Türkiye'nin en yakışan çifti'
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten aşk pozları! 'Türkiye'nin en yakışan çifti' Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve büyük oğlu Karan ile güzel havayı fırsat bilip, ormanda yürüyüşe çıktı. Güzel oyuncu, o anlardan paylaşımda bulunmayı ihmal etmedi. Fahriye Evcen'in, eşi Burak Özçivit ile aşk pozlarının da yer aldığı yeni Instagram gönderisine yorum ve beğeni yağdı.
5.04.2024 Cadde
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, çok sayıda ölü ve yaralının olduğu Rusya'daki saldırının gerçekleştiği konser salonunda 20 Şubat'ta sevenleriyle buluşmuştu. Ünlü oyuncunun Crocus City Hall'deki görüntüleri ve videosu sosyal medyada gündem olmuştu.
23.03.2024 Magazin
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, çok sayıda ölü ve yaralının olduğu Rusya'daki saldırının gerçekleştiği konser salonunda 20 Şubat'ta sevenleriyle buluşmuştu. Ünlü oyuncunun Crocus City Hall'deki görüntüleri ve videosu sosyal medyada gündem olmuştu.
23.03.2024 Cadde
'Yaprak Dökümü'nün Cevriye'si Güler Ökten'in son hali şaşırttı!
'Yaprak Dökümü'nün Cevriye'si Güler Ökten'in son hali şaşırttı! 2006-2010 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen 'Yaprak Dökümü' dizisinde 'Cevriye' karakterini canlandıran Güler Ökten'in son hali sosyal medyada gündem oldu. Usta oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
19.03.2024 Cadde
Fahriye Evcen'den yeni pozlar!
Fahriye Evcen'den yeni pozlar! Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yeni karelerini paylaştı.
19.03.2024 Cadde
Fahriye Evcen küçük oğlu Kerem ile yeni pozlarını paylaştı!
Fahriye Evcen küçük oğlu Kerem ile yeni pozlarını paylaştı! Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, 14 aylık oğlu Kerem ile yeni pozlarını paylaştı. Ünlü ismin kısa sürede binlerce beğeni alan karelerine, takipçilerinden yorum yağdı. Minik Kerem'i kimileri ağabeyi Karan'a, kimileri de babası Burak Özçivit'e benzetti.
16.03.2024 Cadde
Fahriye Evcen lüks villasında pozlarını paylaştı
Fahriye Evcen lüks villasında pozlarını paylaştı 2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Son dönemde reklam anlaşmaları ile gündemden düşmeyen ünlü çift bu defa lüks villaları ile gündem oldu. Fahriye Evcen ev hallerini paylaştı lüks evini görenler hayran kaldı.
7.03.2024 Cadde
Fahriye Evcen minik oğlu Kerem'i paylaştı! 'Çok aşığım'
Fahriye Evcen minik oğlu Kerem'i paylaştı! 'Çok aşığım' Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, 13 aylık oğlu Kerem'in yeni bir karesini yayınladı. Ünlü ismin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
22.02.2024 Cadde
Fahriye Evcen ve oğlu Kerem'in set hatırası! Burak Özçivit kayıtsız kalmadı
Fahriye Evcen ve oğlu Kerem'in set hatırası! Burak Özçivit kayıtsız kalmadı Fahriye Evcen, 'set hatırası' mesajıyla 13 aylık oğlu ile yeni pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncu ve minik Kerem'in set halleri sosyal medyada büyük ilgi görürken, ilk yorum baba Burak Özçivit’ten geldi.
17.02.2024 Cadde
80 milyon TL'lik kriz! Ünlü çiftten 'lüks karavan' açıklaması
80 milyon TL'lik kriz! Ünlü çiftten 'lüks karavan' açıklaması Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2013'te 'Çalıkuşu' dizisinin setinde başlayan ilişkilerini 2017'de evlilikle taçlandırdı. Popüler çift, 2019'da ilk çocukları Karan'ı, 2023'te ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına aldı. Son olarak reklam anlaşmasından alacakları dudak uçuklatan ücretle dikkat çeken ikiliden Evcen'in, sette olay çıkardığı öne sürüldü. Özçivit, eşiyle ilgili iddialara yanıt verdi.
7.02.2024 Cadde
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Kerem'e doğum günü partisi düzenledi
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Kerem'e doğum günü partisi düzenledi Meslektaşı Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, bir yıl önce ikinci kez anne olmuştu. Geçtiğimiz günlerde küçük oğullarının doğum gününü kendi aralarında kutlayan çift, Kerem için bir doğum günü partisi organize etti.
30.01.2024 Cadde
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar!
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar! Melisa Döngel, geçtiğimiz yıl Eser Yenenler'in programına katılmış, "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim" demişti. Bu itiraf magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, genç oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.
19.01.2024 Cadde
Fahriye Evcen oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi!
Fahriye Evcen oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi! Meslektaşı Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, bir sene önce bugün ikinci kez anne olma heyecanı yaşamıştı. Ünlü oyuncu, Instagram paylaşımı ile oğlu Kerem'in doğum gününü kutladı. Kerem'in babasına oılan büyük benzerliğine yorum yağdı.
18.01.2024 Cadde
Ünlüler yeni yıla böyle girdi!
Ünlüler yeni yıla böyle girdi! Magazin dünyasının ünlü isimleri, 2024 yılını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları paylaşımlarla kutladı. İşte ünlülerin yılbaşı paylaşımları...
1.01.2024 Cadde
Ünlülerin yılbaşı paylaşımları! 2023'e veda ettiler
Ünlülerin yılbaşı paylaşımları! 2023'e veda ettiler Magazin gündeminin birbirinden ünlü isimleri, 2023'e veda etmek için sosyal medya hesaplarından yeni kareler ve mesajlar yayınladı. İşte 2024'e doğru saatleri sayarken sanat dünyasından gelen paylaşımlar...
30.12.2023 Cadde
Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinden dudak uçuklatan anlaşma!
Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinden dudak uçuklatan anlaşma! Hem kariyerleriyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, dikkat çeken bir reklam anlaşmasına imza attı. Oyuncu çiftin alacağı ücret ise dudak uçuklattı.
30.12.2023 Cadde
Fahriye Evcen'den İsviçre pozları
Fahriye Evcen'den İsviçre pozları Yaklaşık bir sene önce ikinci kez anne olma heyecanı yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, son olarak İsviçre'de verdiği pozla gündeme geldi.
26.12.2023 Cadde
Fahriye Evcen'den aşk dolu paylaşım! 'İyi ki doğdun babamız'
Fahriye Evcen'den aşk dolu paylaşım! 'İyi ki doğdun babamız' Ünlü oyuncu Fahriye Evcen sosyal medya hesabından eşi Burak Özçivit'in doğum günüyle ilgili paylaşımda bulundu. Çocukları ve eşiyle beraber fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncu ailecek fotoğraflarına 'İyi ki doğdun babamız' notunu düştü.
25.12.2023 Cadde
Fahriye Evcen lüks aracında poz verdi!
Fahriye Evcen lüks aracında poz verdi! Yaklaşık bir sene önce ikinci kez anne olma heyecanı yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, son olarak sağanak yağmurun altındaki arabasında verdiği pozla gündeme geldi.
23.12.2023 Cadde
'Burak Özçivit'i her haliyle seviyorum!'
'Burak Özçivit'i her haliyle seviyorum!' Geçtiğimiz ocak ayında ikinci kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu çift Burak Özçivit-Fahriye Evcen, önceki gece GQ Türkiye'nin düzenlediği ödül törenine katıldı. Etkinlikte gazetecilerle bir araya gelen Fahriye Evcen, eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti.
20.12.2023 Cadde
‘Onu her haliyle seviyorum’
‘Onu her haliyle seviyorum’ Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in güzel bir çizgi yakaladığını söyledi. Oyuncu, “Onu her haliyle seviyorum” dedi.
20.12.2023 Cadde
Baba-oğul günü
Baba-oğul günü Burak Özçivit, oğlu Karan’la birlikte Metropol İstanbul’da bulunan Hupalupa Eğlence Merkezi’nde oyunları deneyimledi.
10.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fahriye Evcen Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.