SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Farklı renk alternatifleriyle sağlıklı sofralar

Sofra sanatında Türkiye’nin öncü firmalarından Güral Porselen, Güral Home seramik tencere setleriyle mutfağınızı aydınlatacak. 7 parçadan oluşan seride 3 farklı renk seçeneği bulunuyor.

|

Köklü ve kaliteli mirasıyla günümüz sofraları için özgün tasarımlar ortaya çıkaran Güral Porselen’in yeni koleksiyonu; renkli tasarımlarıyla mutfakta gururla sergileyebileceğiniz ve sağlıklı yapısıyla sofralarda güvenle yer verebileceğiniz Güral Home seramik tencere seti.

Cesur tasarımıyla, mutfak dolaplarına saklanan tencereleri göz önüne almayı hedefleyen Güral Porselen, pişirme grubunun en önemli parçalarından olan Güral Home seramik tencere setini 7 parça ve 3 ayrı renk seçeneğiyle sunuyor.

Sofralarımıza tasarım ve şıklık katacak seramik tencere setinin mavi, mor, beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

Güral Home, kalitesinden ve asaletinden ödün vermeyerek ürettiği seramik tencere setinde, pişirme aşamasını ‘sağlıklı kılma’ noktasında da imzasını atıyor. Estetik görünümüyle kullanırken gönlünüzde taht kuracak olan 7 parça seramik tencere seti, sağlıklı seramik yapısıyla da güvenle mutfağınızda yer bulacak.

Güral Porselen’in şık, asil ve yeni nesil tüm ürünlerine Güral Porselen satış noktaları ve ‘gural.com.tr’ adresinden ulaşmak mümkün. Seri için web sitesinde kısa süre geçerli olacak indirim dahilinde tüm renk seçenekleri 399 liraya satışa sunuluyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.