SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Faruk Sağın Stil Ekibi'nden Babalar Günü hediyesi önerileri

Klasik, sportif, centilmen ve genç babalara nasıl hediyeler alınır? Faruk Sağın Stil Ekibi sizler için Babalar Günü'ne özel önerilerde bulundu.

|

Babalar Günü yaklaşıyor, babanıza kendini özel hissettirecek bir hediye vermeye ne dersiniz? Babalarımız hepimiz için çok değerlidir, onların bu özel gününde stilini tamamlayacak güzel bir kombin ile gönlünü fethedebilirsiniz! Hepimiz farklı zevkleri olan babalara sahibiz, bazıları spor olmayı severken bazıları klasik stilinden ödün veriyor. Sizde bu Babalar Günü’nde babanıza ne alacağınıza karar veremediyseniz, Faruk Sağın Stil Ekibi’ne kulak vermenizde fayda var.

Klasik Baba

Temiz ve şık görünmeyi seven babalar için Faruk Sağın Stil Ekibi’nin harika bir önerisi var! Açık renk, rahat bir pantolon üzerine tek renk bir gömleği şık bir blazer ceket ile tamamlayabilir ona bayılacağı bir kombin hazırlayabilirsiniz. Ayrıca Casual bir ayakkabı ve şık bir kartlık klasik sever babalar için muhteşem bir hediye alternatifi olabilir.

Sportif Baba

Yaşı kaç olursa olsun ruhu hep 20’li yaşlarda olan bir babaya mı sahipsiniz? Babanız renkli bir şort üzerine spor bir t shirt ile çok yakışıklı ve sportif görünebilir! Ayrıca sportif babalar için beyzbol şapkaları ve güneş gözlükleri de çok keyifli bir hediye seçeneği olabilir.

Centilmen Baba

“Kibar ve centilmen bir babanız varsa çok şanslısınız!” diyen Faruk Sağın Stil Ekibi, koyu renk skinny Jean üzerine giyeceği tek renk bir gömlek ve ayakkabılarıyla uyumlu olacak dar ceketi ile babanız çok centilmen ve karizmatik bir adam olarak görünecek. İsterseniz babanızın şıklığını ve karizmatikliğini baharın floral renklerinden oluşan yaka mendilleri ile tamamlayabilirsiniz. Çizgili kravatlarda bu sezonun en favori hediye alternatifleri arasında olacak.

Genç Ve Dinamik Baba

Sizinle baba olarak değil hep bir arkadaş olarak konuşan genç bir babaya mı sahipsiniz? Ona kendi gardırobunuzu dahi açabilir misiniz? Sportif babalar için şahsına münhasır özel bir hediye almayı düşünüyorsanız spot bir pantolon üzerine slim fit bir gömlek ile babanız çok tarz bir görünüme kavuşabilir. Ayrıca boynuna takacağı spor bir şal ve bahara uygun rahat bir ayakkabı ile babanızı mutlu edebilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.