Galatasaray Fatih Terim: "Günahı UEFA'nın boynuna"

Fatih Terim: "Günahı UEFA'nın boynuna"

22.02.2019 - 01:26 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Benfica'ya elenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Günahı UEFAnın boynuna

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Benfica ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray Avrupa'ya veda etti. Mücadele sonrası teknik direktör Fatih Terim, hakem hatasına vurgu yaptı.

Haberin Devamı

"Günahı UEFA'nın boynuna"

"Benfica'yı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. İki maça da hakemler damgasını vurdu. İlk maçta olmayan penaltı, ikinci maçta olmayan ofsayt. Günahı UEFA'nın boynuna."

"Gelecek sezon daha güçlü gideceğiz"

"Değişimi ve gelişimi bol bir takımız. İlk adımı Ocak'ta attık, ikinci adım Haziran'da. UEFA veya Şampiyonlar Ligi'ne gelecek sezon daha güçlü gideceğiz. Bizi müthiş destekleyen taraftarlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum."

"Hakem hatası bize tatsız şeyler yaşattı"

"Benfica şu an için bizden daha iyi bir takım. Her şeye rağmen eleyebilirdik ama bu sezon her türlü hakem hatası bize tatsız şeyler yaşattı."

Terim'den Avrupa sözü

"Bazı oyuncularımızdan daha fazla şey bekleyebilirdim ama belki de turnuvanın favorilerinden biri olan Benfica ile oynamak kolay değildi. Oyuncularımı kutluyorum, olabilir böyle şeyler. Daha değişik, daha gelişik bir takımla Avrupa'ya döneceğimizi söylüyorum."

Haberin Devamı

"Diagne önemli işler yapacak"

"Sadece Diagne değil bazı oyuncularımızdan da daha iyi performans beklerdim. Diagne de elinden geleni yapmaya çalışır. Zaman vermek lazım. Diagne önemli işler yapacak."

"Emre Akbaba bizim çok işimizi görür..."

"Emre Akbaba bizim çok işimizi görür, Emre bizim için çok önemli bir oyuncu. Bu kadar emek verdikten sonra tekrar geriye dönmemek için çok çaba sarf ediyoruz. Bugün de koymayacaktım ama artık onu kazanmak istiyorum, üzerine gidiyoruz."