Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Fatma Turgut'tan albüm kutlaması

Türk alternatif rock müziğin önemli kadın vokallerinden Fatma Turgut, 17 Mayıs'ta yayınlanan ilk solo albümü Elimde Dünya'nın lansman kutlamasını geçtiğimiz akşam Cihangir'de bir mekanda gerçekleştirdi.

|

Sanat camiasından ve basından dostlarının katılımıyla gerçekleşen kutlamada; Mehmet Erdem, Gökhan Keser, Seçkin Piriler, Güntaç Özdemir, Can Baydar, Siyabend gibi ünlü isimlerin yanı sıra Deniz Erdem, Cengiz Erdem, Şebnem Sunar Küçük, Özge Uzun, Tolga Akyıldız gibi isimler vardı.


"İYİ NİYETİN, SEVGİNİN VE MUTLULUĞUN ALBÜMÜ"
İlk albüm heyecanını dostları ve sevenleriyle birlikte paylaşan sanatçı, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, gece ile ilgili duygularını:''Burada olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim için çok kıymetli ve sevgi dolu bir iş bu. Daha üç gün olmasına rağmen dinleyiciye de bu hislerin geçtiğini biliyorum. Büyük bir gururla taşıyorum bu albümü, büyük bir gururla yaşıyorum. Elimde Dünya ilk solo albümüm olduğu için gerçekten üzerine çok titredik. Dört dörtlük olması için çok çaba sarf ettik ve buna değdi. 10 şarkıdan oluşan bir albüm yaptım. Tabiri caizse deli işi. Çok güzel insanların, çok güzel kalplerin emeği var albümde. Geçen gün bir arkadaşım Twitter'da yazmış 'Dünya büyük, çok küçük ellerim diyen kız; şimdi kocaman Elimde Dünya diye bir albüm yaptı.' diye. Beni çok etkilemişti. Çok güzel insanlar biriktirmişim. İyi niyetin, sevginin ve mutluluğun albümü'' şeklinde anlattı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.