Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'nin yıldızına transfer teklifi! Yönetim Pereira ile görüştü, 6 milyon euro
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'nin yıldızına transfer teklifi! Yönetim Pereira ile görüştü, 6 milyon euro UEFA Avrupa Ligi'nde HJK Helsinki'ye konuk olacak olan Fenerbahçe'de sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un satmaya sıcak bakmadığı yıldız futbolcu için 6 milyonluk resmi transfer teklifi geldiği öğrenildi. İşte o isim...
26.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'de forvete yeni aday! İtalyan basını görüşmeleri duyurdu
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'de forvete yeni aday! İtalyan basını görüşmeleri duyurdu Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Fenerbahçe için İtalyan basını sürpriz bir transfer iddiasında bulundu. Çizme basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe 26 yaşındaki yıldız futbolcunun transferi için görüşmelere başladı. İşte Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı yıldız futbolcu...
22.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Jae-Min Kim rüzgarı! Yeni transfer antrenmana damga vurdu
Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Jae-Min Kim rüzgarı! Yeni transfer antrenmana damga vurdu Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı hazırlıkları bugün gerçekleştirilen antrenmanla birlikte tamamlandı. Sarı-lacivertliler; Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'a konuk olacak. Fenerbahçe'de bu gelişmeler yaşanırken yeni transfer Jae-Min Kim resmi sözleşmeyi imzaladı. Fenerbahçe'nin yeni transferi takımla ilk antrenmanına çıktı.
14.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'yle transfer için söz kesti! Yıldız futbolcu İtalyan devini reddetti
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'yle transfer için söz kesti! Yıldız futbolcu İtalyan devini reddetti Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-lacivertliler, sezonun ilk haftasında Adana Demirspor'a konuk olacak. İtalyan basını sarı-lacivertlilerin transfer için söz kestiği dünyaca ünlü futbolcuyu duyurdu.
12.08.2021 Fenerbahçe
Transferde son dakika: Fenerbahçe'ye müjde! Kadro dışı bırakılmıştı, Süper Lig'den 4 talip
Transferde son dakika: Fenerbahçe'ye müjde! Kadro dışı bırakılmıştı, Süper Lig'den 4 talip Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler son olarak Burak Kapacak ve Emir Ortakaya'yı kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan yıldız futbolcuya Süper Lig'den 4 kulübün talip olduğu iddia edildi. Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcu Min-jae Kim ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
8.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe resmi görüşmelere başladı! Sözleşmesi feshediliyor
Son dakika - Fenerbahçe resmi görüşmelere başladı! Sözleşmesi feshediliyor Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Süper Lig devinde teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda gelecek sezonun kadrosu oluşturuluyor. Sarı-lacivertliler yıldız futbolcunun menajeriyle sözleşmesini feshetmek için masaya oturdu. İşte son durum...
4.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe yıldız isimle masaya oturuyor! Sözleşme görüşmeleri…
Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe yıldız isimle masaya oturuyor! Sözleşme görüşmeleri… Süper Lig devi Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşıyor. Kadrosuna Serdar Dursun ve Steven Caulker’ı takviye eden sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyla sözleşme görüşmeleri için masaya oturmaya hazırlanıyor. Fenerbahçeli yıldızın durumunu takip eden Avrupa kulüpleri de pusuda bekliyor. İşte yaşananlar...
3.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Fenerbahçeli yıldıza sürpriz talip! Transfer için geri sayıma geçtiler...
Son dakika haberi: Fenerbahçeli yıldıza sürpriz talip! Transfer için geri sayıma geçtiler... Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmesi yaşanıyor! Sarı-lacivertlilerde kamp döneminin yıldız ismine talip çıktı. İşte Fenerbahçe'de yaşanan son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
2.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Fenerbahçe’den ters köşe transfer! Pereira onay verdi
Son dakika haberi: Fenerbahçe’den ters köşe transfer! Pereira onay verdi Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına İstanbul’da devam ediyor. Sarı-lacivertliler bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Kanarya’nın gündemine gelen tecrübeli futbolcuya teknik direktör Vitor Pereira’nın onay verdiği iddia edildi.
1.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Fenerbahçe’ye transfer müjdesi! Takımından ayrılıyor
Son dakika haberi: Fenerbahçe’ye transfer müjdesi! Takımından ayrılıyor Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan ünlü futbolcu takımından ayrılmaya hazırlanıyor.
31.07.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Pelkas'a Rus kancası! Rekor transfer bedeli...
Son dakika haberi: Pelkas'a Rus kancası! Rekor transfer bedeli... Fenerbahçe'nin sezon başında PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitris Pelkas, Sarı Lacivertlilerin bu sezon en önemli kozlarından biri oldu. Yunan orta saha Fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline gelirken transferde sürpriz bir gelişme yaşandı.
8.04.2021 Fenerbahçe
Son dakika: Mostafa Mohamed'den olay Falcao, Fenerbahçe ve transfer itirafı: Fenerbahçe'den teklif geldiğinde...
Son dakika: Mostafa Mohamed'den olay Falcao, Fenerbahçe ve transfer itirafı: Fenerbahçe'den teklif geldiğinde... Galatasaray'ın devre arasında Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed ülkesinin basınına konuştu. Mısırlı golcü Radamel Falcao ve Fenerbahçe hakkında olay itiraflarda bulundu.
7.04.2021 Galatasaray
Son dakika: Fenerbahçe'de beklenmeyen ayrılık! 1 dakika bile forma giymedi, resmen...
Son dakika: Fenerbahçe'de beklenmeyen ayrılık! 1 dakika bile forma giymedi, resmen... Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup eden ve yeniden şampiyonluk umutlarını yeşerten Fenerbahçe'de transferde tarihi gelir hedefleniyor. Sarı Lacivertlilerin iki yıldızına 40 milyon Euro'nun da üstünde bir teklif geldiği belirtildi. Sarı Lacivertlilerde geniş çaplı operasyon başladı.
7.04.2021 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe transferde Mesut Özil, Attila Szalai ve Samuel'in ardından bir bomba daha patlattı!
Son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe transferde Mesut Özil, Attila Szalai ve Samuel'in ardından bir bomba daha patlattı! Mesut Özil, Attila Szalai ve Osayi-Samuel'i kadrosuna katan Fenerbahçe, bir bomba daha patlattı.
22.01.2021 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberleri: Galatasaray anlaştı Fenerbahçe devreye girdi! Transferde tarihi çalım...
Son dakika transfer haberleri: Galatasaray anlaştı Fenerbahçe devreye girdi! Transferde tarihi çalım... Transfer döneminin açılmasının ardından sessizliğini koruyan Galatasaray birçok isimle görüşme yapsa da henüz olumlu geri dönüş alamadı. Fenerbahçe, Attila Szalai, Osayi-Samuel ve Mesut Özil transferiyle dünyada ses getirdi. Sarı Lacivertliler bu kez ezeli rakibi Galatasaray'ın anlaşma sağladığı yıldız futbolcu için resmen devreye girdi.
20.01.2021 Fenerbahçe
Ersun Yanal, İstanbul'a geldi!
Ersun Yanal, İstanbul'a geldi! Fenerbahçeli çok sayıda taraftarın takımın başında görmek istediği deneyimli teknik direktör Ersun Yanal, İstanbul'a geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Michael Frey, Fenerbahçe ile imzaladı!
Michael Frey, Fenerbahçe ile imzaladı! Fenerbahçe, FC Zürih'ten transfer ettiği 24 yaşındaki yeni golcüsü Michael Frey ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
30.06.2020 Fenerbahçe