Fed

Fed

Son dakika fed haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fed gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fed haber sayfamızda...

Fed

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.494 fed haberi bulunmuştur.
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir'
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir' Morgan Stanley'e göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) mayıs ayında da faiz indirimine gidebilir.
18.04.2024 Uzmanpara
'Enflasyon konusundaki ilerleme yavaşladı'
'Enflasyon konusundaki ilerleme yavaşladı' Fed Yönetim Kurulu Üyesi Michelle Bowman, enflasyon konusundaki ilerlemenin yavaşladığını ve bu noktada durmuş bile olabileceğini ifade ederek daha fazla faiz artışına ihtiyaç duyulabileceğini belirtti.
18.04.2024 Uzmanpara
'Fed enflasyon ile mücadeleyi kazanıyor'
'Fed enflasyon ile mücadeleyi kazanıyor' Bank of America (BofA) Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Brian Moynihan, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyon ile mücadeleyi kazandığını söyledi.
18.04.2024 Uzmanpara
Çin Merkez Bankası Başkanı, Powell ile görüştü
Çin Merkez Bankası Başkanı, Powell ile görüştü Çin Merkez Bankası Başkanı Pan Gongsheng, Fed Başkanı Jerome Powell ile görüştü.
18.04.2024 Uzmanpara
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı Yılın üçüncü ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap raporuna göre ABD'de bölgesel ekonomik faaliyetler artıyor, tüketici harcamaları yükseliyor, turizm faaliyetleri büyüyor ve konut satışları ülke genelinde iyileşiyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.38’in üzerinde başladı.
18.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan çatışma sonrası bu hafta altın fiyatları hareketlendi. Jeopolitik risklerin tırmanışa geçtiği dönemde güvenli liman altın yatırımcılar tarafından cazibesini koruyor.
18.04.2024 Uzmanpara
FED FAİZ KARARI NİSAN 2024 📈ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantı tarihleri! Nisan FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
FED FAİZ KARARI NİSAN 2024 📈ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantı tarihleri! Nisan FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD Merkez Bankası faiz kararı için toplantı takvimi paylaşılmıştı. FED faiz kararı son olarak mart ayında açıklandı. Buna göre ABD Merkez Bankası faiz kararını sabit bıraktı. Gözler Nisan ayı faiz kararında! Peki, FED Nisan faiz kararı ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 32.51’in üzerinde başladı.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Rekor seviyelerden gerileyen altın fiyatları yeni haftada oldukça hareketli bir seyir izledi. Peki piyasalarda bugün son durum ne? İşte detaylar...
17.04.2024 Uzmanpara
Dolar/yen paritesi için beklentiler değişti
Dolar/yen paritesi için beklentiler değişti Bank of America (BofA) Securities Japan'ın Döviz ve Kur Stratejisti Shusuke Yamada, dolar/yen paritesinin daha önce düşünüldüğünden fazla yükselebileceğini söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş
ABD hisselerinde dikkat çeken düşüş Perakende satışların ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri düşürmek için acele etmeyeceğine dair beklentileri güçlendirmesi Wall Street'e teknoloji hisseleri öncülüğünde satış getirdi.
16.04.2024 Uzmanpara
'Fed'in faiz artırımına dönme olasılığı arttı'
'Fed'in faiz artırımına dönme olasılığı arttı' UBS stratejistlerine göre güçlü ABD büyümesi ve yapışkan enflasyonun birleşimi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını düşürmek yerine yükseltmesi olasılığını artırıyor. UBS'e göre borçlanma maliyetlerini gelecek yıl %6,5'e kadar yükseltiyor.
16.04.2024 Uzmanpara
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak'
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak' Morgan Stanley, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) 2025 yılının ilk çeyreğine kadar politika faizini iki kez artırmasının muhtemel olduğunu söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
Dolar ve euroda son durum ne?
Dolar ve euroda son durum ne? Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 32.41’in üzerinde başladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan gerilimlerin ardından cuma günü rekor seviyelerden gerileyen altın fiyatları yeni haftada da oldukça hareketli bir seyir izliyor. Peki piyasalarda bugün son durum ne? İşte detaylar...
16.04.2024 Uzmanpara
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı...
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı... Petrol Latincede taş (yani petra) ve yağ (yani oleum) sözcüklerinden oluşan bir kelime. Taşın yağı anlamına geliyor. Bugünlerde dünyada yine taşın yağı konuşuluyor.
16.04.2024 Ekonomi
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto para piyasası Hong Kong'dan gelen ETF onayı haberi ile yeni haftaya güçlü başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Petrol fiyatları geriledi
Petrol fiyatları geriledi İran'ın cumartesi günü geç saatlerde İsrail'e düzenlediği ve İsrail hükümetinin sınırlı hasara yol açtığını açıkladığı saldırının ardından piyasa katılımcılarının risk primlerini düşürmesiyle petrol fiyatları bu sabah düştü.
15.04.2024 Uzmanpara
'Haziranda bir faiz indirimi olasılığı arttı'
'Haziranda bir faiz indirimi olasılığı arttı' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı François Villeroy de Galhau, Avrupa Merkez Bankası'nın enflasyonla mücadeleyi kazandığından giderek daha fazla emin olduğunu ve bunun da haziran ayında bir faiz indirimi olasılığını artırdığını söyledi.
15.04.2024 Uzmanpara
Goldman Sachs'tan altın tahmini
Goldman Sachs'tan altın tahmini Goldman Sachs, 2024 sonu için ons altın fiyat hedefini 2700 dolara çıkardı.
15.04.2024 Uzmanpara
'Faizi düşürmenin aciliyeti yok'
'Faizi düşürmenin aciliyeti yok' San Francisco Fed Başkanı Mary Daly cuma günü yaptığı açıklamada, enflasyonun ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yüzde 2 hedefine doğru ilerlediğinden emin olmak için hala yapılacak çok iş olduğunu ve faiz oranlarını düşürmek için kesinlikle aciliyet olmadığını söyledi.
15.04.2024 Uzmanpara
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek?
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Ekonomist Belgin Maviş beklentilerini açıklarken, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi Deutsche Bank, ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) faiz indirimi beklentisini aralık ayına öteledi.
12.04.2024 Uzmanpara
Güney Kore faizi sabit tuttu
Güney Kore faizi sabit tuttu Güney Kore Merkez Bankası piyasaların beklentisi doğrultusunda üst üste 10'uncu kez politika faiz oranında bir değişikliğe gitmedi ve enflasyona karşı savunmasını sürdürdü.
12.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Fed ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.