Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Felicity Hayward eleştirilere yanıt verdi

İngiltere'nin büyük beden modellerinden biri olan Felicity Hayward, Londra'da düzenlenen bir partiye giderken görüntülendi.

|

Londra Moda Haftası kapsamında Soho'da düzenlenen partiye katılan Felicity Hayward, cesur tulumuyla dikkat çekti. 29 yaşındaki model, fotoğrafçılara gülümseyip meraklı bakışlara aldırmadan etkinlik mekanına doğru ilerledi.

Geçen ay bir plajda güneşlenirken Hayward'ı görüp fotoğraflarını çeken bir çift, modelin kilolarıyla alay etmiş,Hayward da bunun üzerine Twitter hesabından "Benim vücudum da senin vücudun kadar değerli" mesajını paylaşmıştı.

Hayward, yine olayla ilgili olarak "Hayatımı en güzel şekilde yaşayacağım. Siz de kendi özgüvensizliğinizle mücadele edebilirsiniz" şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.