Fenerbahçe Fenerbahçe ağır yaralı

Fenerbahçe ağır yaralı

10.02.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertliler, Kayserispor karşısında üç puanın yanında üç oyuncusunu kaybetti ve ideal 11'i bozuldu.

Fenerbahçe ağır yaralı

SENAD OK

Haberin Devamı

Süper Lig’de yakaladığı çıkışı noktalayan Fenerbahçe’de kadro sıkıntısı ortaya çıktı. Takımın formda ismi Isla’nın yanında Tolgay ve Soldado’nun cezalı duruma düşmesi teknik direktör Ersun Yanal’ı düşündürmeye başladı. Tek güzel haber ise Sadık Çiftpınar’dan geldi.

Fenerbahçe, Kayseri’de hem üç puan bıraktı hem de cezalı duruma düşen oyuncularıyla ağır yara aldı.Zenit ile salı günü Avrupa Ligi’nde karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertliler ardından ligde Atiker Konyaspor’u konuk edecek. Son dönemde ligdeki çıkışıyla dikkat çeken zorlu rakibine karşı takımda üç bölgede sıkıntı yaşanıyor. En önemli sorun ise ileri uçta.

Soldado kırmızı kart cezalısı. Takımdan önce gönderilmeye çalışan ardından da kalan Slimani ve son maçta etkisiz olan Frey’in dışında takımda golcü bulunmuyor. Bu iki futbolcunun iç sahada ilk 11 başlamasının sıkıntı yaratacağı düşünülüyor. Bu nedenle Yanal’ın ileri uçta Ayew’i oynatma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Kayseri maçında on kişi kalındığında, tecrübeli çalıştırıcı Ganalı futbolcuyu ileri uçta oynatmıştı. Sarı-lacivertlilerin savunma ve orta sahasında da sıkıntı çok. Son haftaların başarılı ismi Isla’nın yanında yenilerden Tolgay Arslan da cezaları nedeniyle Konya karşısında yok. Bu nedenle teknik direktör Yanal alternatiflere yönelecek.

Haberin Devamı

Bu tabloda tek sevindirici gelişme ise Sadık Çiftpınar’ın iyileşmesi oldu. Futbolcu aldığı ciddi darbe sebebiyle Göztepe maçında sakatlanmış ve Kayseri deplasmanında yer almamıştı. İyileşmesinin ardından dünkü antrenmanda ilk kez takımla çalışan futbolcu, Zenit ve Konya maçlarında sahadaki yerini alabilecek.