Futbol Fenerbahçe Cocu'nun sözleşmesini feshetti

Fenerbahçe Cocu'nun sözleşmesini feshetti

13.12.2018 - 11:07 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Phillip Cocu'nun sözleşmesini feshettiğini resmen duyurdu. Ayrılığın resmileşmesinin ardından Hollandalı teknik adam sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı...

Fenerbahçe Cocunun sözleşmesini feshetti

Fenerbahçe Kulübü, Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşmaya varılarak sona erdirildiğini bildirdi.

Haberin Devamı

Resmi açıklamada, "Teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmemiz, tarafların anlayış ve hoşgörüsü çerçevesinde karşılıklı olarak anlaşmaya varılarak sona erdirilmiştir. Süreçteki işbirliği ve olumlu tutumu sebebiyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

COCU'DAN AÇIKLAMA GELDİ

"Kulüple karşılıklı mutabakat sonucunda anlaşmaya vardım. Kulübün, başkan Ali Koç'un, oyuncuların ve taraftarların bana olan güveni nedeniyle teşekkürlerimi sunmak isterim. Ne yazık ki takımı ait olduğu yere taşıyamadık. Fenerbahçe'de kısa bir süre geçirmiş olmamıza rağmen, kulübe ve İstanbul'a aşık olduk. Kulübe ve taraftara en iyi dileklerimi iletiyorum. "

KAP'A AYRILIK AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

"Şirketimiz, Futbol A Takımı Teknik Direktörü Phillip Cocu ile olan sözleşmesini, tarafların anlayış ve hoşgörüsü çerçevesinde karşılıklı olarak anlaşmaya vararak sona erdirmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

ERSUN YANAL İÇİN RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Fenerbahçe yönetimi, 28 Ekim'de Kadıköy'de oynanan ve 3-1 kaybedilen Ankaragücü maçından sonra teknik direktör Cocu'nun görevine son verdiğini duyurmuştu. Sarı-lacivertli yönetim, 46 gün sonra Hollandalı hoca ile ilgili resmi açıklamayı yaptı.Bu gelişmenin ardından Ersun Yanal'ın gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Fenerbahçe'de sezon başı takımın başına getirilen Hollandalı teknik adam Cocu bekleneni veremedi. Başkanlığın el değiştirmesiyle yeniden yapılanma sürecine girilen Fenerbahçe'de sportif direktör olarak Comolli, teknik direktör olarak ise Phillip Cocu takımın başına getirildi. Comolli yaptığı transferlerle, Cocu ise ilk 8 haftada gösterdiği performans nedeniyle eleştiriliyordu...

Cocu'nun görevine son verilmesiyle Comolli'nin de Sarı-lacivertli takımdaki geleceği merak ediliyor.