Galatasaray Fernando Muslera: "Bence bugün maçın adamı Fatih'ti"

Fernando Muslera: "Bence bugün maçın adamı Fatih'ti"

23.09.2018 - 21:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 3-0 kaybettikleri Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fernando Muslera: Bence bugün maçın adamı Fatihti

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda 3-0 mağlup oldukları Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fernando Muslera'nın açıklamaları şöyle:

"Bence bugün maçın adamı Fatih'ti"

"Beklemediğimiz, istemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Bu şekilde kaybetmek istemezdik. Futbol hatalar oyunu, benim de arkadaşlarımın da hataları oldu. Rakip de hataları değerlendirdi. Rakip kaleci Fatih'i (Fatih Öztürk) de tebrik etmek isterim. Bence bugün maçın adamı Fatih'ti."

"Ben kaptan olarak takımımın hakkını savunamayacak mıyım?"

"Bugüne dek kimseye saygısızlığım olmamıştır, takımın kaptanı benim. Yakınımdaki bir faulde hakemle gidip konuşmak istedim, sarı kart gösterdi hakem. Ben kaptan olarak takımımın hakkını savunamayacak mıyım? Benim hakeme karşı herhangi bir saygısızlığım olmamış, beni bir kere uyarabilirsin, bir daha gelirsen kart gösteririm diye. Bazı hakemler bunu anlıyor, bazıları kart gösteriyor. Bunu anlamıyorum. Penaltıda da kırmızı kart olabilirdi ama geçti artık bu maç."

Haberin Devamı