Gündem FETÖ'nün sözde 'bölge muhasebe imamı' Güngören'de tramvay durağında yakalandı

FETÖ'nün sözde 'bölge muhasebe imamı' Güngören'de tramvay durağında yakalandı

19.09.2018 - 22:42 | Son Güncellenme:

Polis ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli ve eşini, Güngören'de bir tramvay durağında gözaltına aldı

FETÖnün sözde bölge muhasebe imamı Güngörende tramvay durağında yakalandı

İstanbul Güngören'de terör örgütü FETÖ nün tespit edilen sözde Marmara bölge muhasebe imamı yakalanarak gözaltına alındı. Eşiyle birlikte tramvaya binerken yakalanan ve üzerinden sahte kimlik çıkan sözde imam emniyette sorguya alındı.

Haberin Devamı

Örgüte yönelik çalışmalarını sürdüren İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ üyesi olmak suçundan aranan Sami kod adlı Orhan S’nin Güngören’de saklandığını belirledi.

Soruşturma kapsamında bilgiyi operasyonel şube olan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle paylaşan İstihbarat Şube ekiplerinin verdiği istihbarat doğrultusunda Güngören’de bulunan bir AVM’nin önündeki tramvay durağında pusu kuran Organize Şube ekipleri Orhan S. ve eşi Fatma S’yi tramvaya binerken yakalayıp gözaltına aldı.

Yapılan üst aramasında üzerinde sahte kimlik çıkan Orhan S’nin, geçmişte örgütün Başakşehir, Küçükçekmece, Bakırköy, Zeytinburnu ve Güngören’den sorumlu muhasebe imamı olduğu daha sonra Anadolu büyükşehir muhasebeciliği yaptığı ve 2018 yılında ise Marmara bölgesinden sorumlu muhasebe imamlığına getirildiği öğrenildi.

Haberin Devamı